Widok

Zmiana lekarza!!!!!

Pruszcz Gdański Temat dostępny też na forum:
Witam, jestem już w 7 miesiącu ciąży ale jestem bardzo zdeterminowana by zmienić lekarza prowadzącego moją ciążę. Do tej pory chodziłam do dr Hryniewicza w spółdzielni lekarze specjaliści w Gdańsku głównym ale chciałabym znaleźć lekarza w przychodni LUX MED w Gdańsku Wrzeszczu. Czy możecie kogoś polecić? Będę wdzięczna za informację.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Kijuć. Przyjmował na Zwycięstwa, teraz chyba jeszcze dodatkowo w placówce na Zaspie. Nie jest miły, ale jest na prawdę rzeczowy i konkretny.
Dr Jerzy Zabul jest doświadczonym ordynatorem ginekologi w szpitalu w Gdańskiej Zaspie . Facet w konkretnym wieku ze stażem i mega doświadczeniem , Wykrył u mojej mamy torbiele i guzy ,których wcześniej żaden ginol nie odkrył. Pozatym to już 5 kobiet w mojej rodzinie prowadził ciąże . Lepiej trafić byś nie mogła, rzeczowy ,konkretny i z doświadczeniem.

Inne tematy z forum Kobieta

Gdzie w Gdańsku sklep 1001 drobiazgów? (6 odpowiedzi)

Może ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku w okolicach Przymorza, Żabianki, Oliwy znajduje się taki...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

do góry