Widok

Zmieniacie juz?

Tak sie zastanawiam,zmieniacie juz ja zimówki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na przeciwko poczty można tylko opony zmieniać. Broń Boże naprawiać auto bo wymieni wszystko co trzeba i nie trzeba hah:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziwne bo zmieniam u nich opony dobre 7 lat i nigdy tak się nie zdarzyło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziwne sam tam ywam i obsługa raczej pozytywna.
Ja zmieniałem 16-stki na przeciwko poczty. Obsługa miła jak za PRL koszt 70zł z wyważeniem. Mam jeszcze drugie auto do zmiany więc też czekam na propozycje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja odradzam absolutnie wulkanizację w Miszewie. 2x zmieniałem u nich nówki opony i zawsze któreś koło spuszczało i musiałem dopompowywać, odkąd zmieniłem wulkanizację, problem ustał.
Jeszcze nie, ale polecam wulkanizację na Budowlanych 52. Nie daleko i na spokojnie można wymienić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
autoreklamy czas start. Obstawiam na mocne uderzenie beznadziejnego serwisu autoserv czy jakoś tak
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Miszewie za 50 zł 16stki zmieniłam
https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=miszewo wulkanizacja&tbs=lf:1,lf_ui:2,lf_pqs:EAE&rflfq=1&rlha=0&rllag=54387464,18360900,182&tbm=lcl&rldimm=18276367843232247905&rlfi=hd:;si:13915161977392291412
A gdzie i za ile można wiedzieć?
Ja w sobotę już zmieniłem:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

do góry