Widok

Zmywak Pueblo - uważajcie

Witam wszystkich. Chce ostrzec potencjalnych chętnych do aplikowania u tego pracodawcy. Gdy chciałam się tam zatrudnić, to pracodawca chciał bym 3 godziny próbne pracowała za darmo. Gdy się nie zgodziłam, i chciałam umowe zlecenie na 1 dzień bym mogła pokazać moją prace( poza tym mam doświadczenie na zmywaku, napisałam o tym w moim CV) napisałam, że nie ma darmowych godzin/dni próbnych w prawie polskim. To pracodawca wykręcał się że szuka solidnej, uczciwej osoby bo oferuje ''dobre warunki'' pełen etat i umowę o pracę. Czysta manipulacja. Mami tym, by skusić kogoś i oszukać. Dodał też, że powinnam zostać radcą prawnym nieładnie. dlatego nie aplikujcie tam jak nie chcecie być oszukani, rób liczcie się z tym, że wam też to zaproponuje. Poza tym ta osoba kolejny raz szuka kogoś na zmywak, można przepuszczać że mógł oszukać parę osób. Tak myśle, nie chcę oskarżać. Pozdrawiam wszystkich.

To jego ogłoszenie: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-na-zmywaku-ogl10008905.html
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dodam jeszcze, że po tej rozmowie, ten pracodawca mnie się wystraszył i podziękował. Ktoś miał z nim do czynienia??
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ha ha ha dobre :)
Za darmo nic w życiu nie ma.
Co za" delfin" biznesu....
Ha ha ha. Chyba tam pójdę na te godziny próbne za darmo.
Zobaczę ile da się zbić porcelany zanim się zorientują :) rolf
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

do góry