Widok
Znalazlam sklep z 60-65 A,B,C:)
Jakie było moje zaskoczenie nie musze mowic kiedy weszłam do sklepu pytając o biustonosz 60 B a mila ekspedientka podała mi kilka roznych:)rozmiary 65 A B C Dz metki,ale biustonosze maja gume ktora mozna zwezic ile sie chce,wiec spokojnie 60 i ciasno.Sklep Intimissimi w Galerii Bałtyckiej we Wrzeszczu.Ceny od 39 zl do około 89 zł.Aktualnie sa promocje na wybrane modele(bardzo ładne).Dosyc duzy wybor,bo i miekkie i z fiszbinami.Koronki,bez koronek.
a ja się ostanikowałam w Triumphie w Batorym w Gdyni. Ku mojemu zdziwieniu nie było większego problemu z wyborem staników w rozmiarze 70D i E :)
Oczywiście nie z Triumpha...
Ceny bardzo niefajne, ale babeczka za ladą przemiła i naznosiła mi do przymierzalni tyle modeli, że chyba jeszcze w życiu nie przymierzyłam tylu staników przy jednym zakupie... :)
Oczywiście nie z Triumpha...
Ceny bardzo niefajne, ale babeczka za ladą przemiła i naznosiła mi do przymierzalni tyle modeli, że chyba jeszcze w życiu nie przymierzyłam tylu staników przy jednym zakupie... :)
ja mam jeden stanik z majteczkami który kupiłam dosyć dawno temu, własnie z Samanty i jak na razie sprawuje się bez zarzutu pomimo tego że piorę go normalnie w pralce-wygląda jak nowy, a piorę go dosyć często bo jest jasny
z tym że ja nie kupuję tych całych koronkowych bo one mi nie trzymaja biustu w ogóle, kupuję tylko z niewielkimi wstawkami koronkowymi, a sam stanik jest z konkretnego mocnego materiału
z tym że ja nie kupuję tych całych koronkowych bo one mi nie trzymaja biustu w ogóle, kupuję tylko z niewielkimi wstawkami koronkowymi, a sam stanik jest z konkretnego mocnego materiału
Agatha właśnie dojrzewam do zakupienia czegoś w internecie...oglądam sobie modele na biel.com.pl i czas oczekiwania jest przerażający
interesuje mnie jeszcze Melissa i Dalia z polskich sklepów, bo na angielskie to chyba mam za mało odwagi
masz jakies doświadczenia z polskimi sklepami internetowymi? a w ogóle jaki sklep polecasz??
interesuje mnie jeszcze Melissa i Dalia z polskich sklepów, bo na angielskie to chyba mam za mało odwagi
masz jakies doświadczenia z polskimi sklepami internetowymi? a w ogóle jaki sklep polecasz??
Polskie to tylko Peachfield i intimo4you - to sklepy forumek z LB i tam uzyskasz pełną pomoc, zrozumienie i zero problemów (można np. dzwonić i pytać o dobór rozmiaru dla konkretnego modelu stanika). Kiedyś próbowałam coś zamówić z Bellissimy - są bardzo mili, uczciwi, ale totalnie nieżyciowi (chcieli mi stanik zamówić na za trzy tygodnie - generalny przedstawiciel Panache na Polskę, siedziba w Malborku!).
Zamawiaj z UK. Paczki szybciej przychodzą, niż z Polski, a ceny niższe. Nie masz bariery językowej, więc zupełnie nie masz się czego bać.
Moim zdaniem najlepsze oferty mają Brastop, Bravissimo i Figleaves.
Zamawiaj z UK. Paczki szybciej przychodzą, niż z Polski, a ceny niższe. Nie masz bariery językowej, więc zupełnie nie masz się czego bać.
Moim zdaniem najlepsze oferty mają Brastop, Bravissimo i Figleaves.
Melissy możesz nie pokochać za nieco siermiężne modele, szczyt seksapilu to nie jest, na Twoje rozmiary znajdziesz dziesiątki o niebo lepszych modeli. Z Melissy myslę tylko o takim jednym czarno-złotym staniku, jest naprawdę ładny.
Dalia... ale to nawet taka trochę gorsza Samanta jest... Można coś kupić np. dla koloru, ale nie ma sensu robić z niej podstawy swojej garderoby.
Dalia... ale to nawet taka trochę gorsza Samanta jest... Można coś kupić np. dla koloru, ale nie ma sensu robić z niej podstawy swojej garderoby.