Widok
Zniknęło lustro na wyjeździe z Dębowej
Już jakiś czas temu zniknęło lustro postawione na wyjeździe z ul. Dębowej. Szkoda, bo było bardzo przydatne. Wyjazd jest pod górkę i to dosyć stromą, a na dokładkę sprawę utrudniają drzewa i krzaki rosnące na poboczach. Czy jest szansa, żeby owo lustro wróciło?
Najpierw proponuje wybór :
http://www.znakidrogowe24.pl/Katalog/Lustra-drogowe/Bezpieczenstwo/U-18a/
http://www.znakidrogowe24.pl/Katalog/Lustra-drogowe/Bezpieczenstwo/U-18a/
nie ma to jak sfrustrowany moherowy obrońca. Sołtys, to publiczne stanowisko i mam prawo mieszkając tutaj wyrażać swoje zdanie. Pytam grzecznie o lustro, a dostaję zaproszenie na kawkę.. Na co mi kawka, ja chciałam konkret, czyli lustro!
Dziwne to forum, bo weź człowieku zapytaj o coś, a dostajesz serię niewybrednych odpowiedzi.. Czy ludzie w tej wsi tylko potrafią sie nawzajem obrażać? Bo anonimowo, to wszystko wolno? To nie ja jestem żałosna, a ci, którym brak ogłady i kultury..
Dziwne to forum, bo weź człowieku zapytaj o coś, a dostajesz serię niewybrednych odpowiedzi.. Czy ludzie w tej wsi tylko potrafią sie nawzajem obrażać? Bo anonimowo, to wszystko wolno? To nie ja jestem żałosna, a ci, którym brak ogłady i kultury..
Jej, skierowane to było do sąsiada ;)
Drogi obrońco, dziękuję za zrozumienie i pomoc. Dobrze, ze są jeszcze normalnie myślący na tym forum!
Nie liczyłam na lustro przekazane na forum, a na informację co z tym fantem można uczynić. Padło hasło o zrzutce, ale sprawa ucichła. Uważam, ze sprawy ogóle się załatwia właśnie na forum, a najlepiej zebraniu, wtedy więcej osób może zabrać głos i wyrazić swoje zdanie. Pogawędki przy kawce, to można sobie w innych okolicznościach poczynić. Czy to jest jakieś niestosowne zapytanie o wyżej wymieniony przedmiot?
Drogi obrońco, dziękuję za zrozumienie i pomoc. Dobrze, ze są jeszcze normalnie myślący na tym forum!
Nie liczyłam na lustro przekazane na forum, a na informację co z tym fantem można uczynić. Padło hasło o zrzutce, ale sprawa ucichła. Uważam, ze sprawy ogóle się załatwia właśnie na forum, a najlepiej zebraniu, wtedy więcej osób może zabrać głos i wyrazić swoje zdanie. Pogawędki przy kawce, to można sobie w innych okolicznościach poczynić. Czy to jest jakieś niestosowne zapytanie o wyżej wymieniony przedmiot?