Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie polecam wątek zamknięty Obsługa w sklepie jest wręcz okropna. Pani na akwarystyce na pytanie czy...
~Koniara
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 lipca 2015

Akwarystyka wątek zamknięty No więc udało mi się kupić 30 zdrowych dorodnych neonów czerwonych, w...
~Adam
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 marca 2015

Megi - opinia wątek zamknięty Pani z akwarystyki blondynka młoda nie polecam z taką obsługą się jeszcze nie...
~Megi
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 lipca 2013

:) wątek zamknięty Szybka profesjonalna obsługa:)
~Jaro
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2012

Z.K. - opinia wątek zamknięty Byłem w tym sklepie kilkukrotnie - ostatnio sprzedawca z działu akwarystyki,...
~Z.K.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 stycznia 2012

... wątek zamknięty Ogromny PLUS za Czyste Szyby xD
~guz :)
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 listopada 2011

Natrętna pani wątek zamknięty Wczoraj byłam,tam i juz drugi raz mnie wkurzyła pani co nie obsługuje lecz...
~anastazja
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 maja 2011

ODRADZAM!!! wątek zamknięty Odradzam kupowania tam ryb i akwarium!! Ryby są ze mną od dziecka,wiem o...
~Monika
4

dodano: 18 maja 2009

POLECAM wątek zamknięty Na tle innych sklepow w trojmiescie dzial akwarystyczny ( w takim robilem...
~Bonhart
1

dodano: 1 września 2010

hehe tak czytam te posty wątek zamknięty i w sklepach zoolandia sprzedaja same chomiki i rybki ludzie sa super...
~60L
-

dodano: 17 października 2010

zła obsługa - nieprofesjonalna !!!!! wątek zamknięty Udałem sie z synkiem 6 -letim po zakup chomika, pani w sklepie doradzila mi...
~Krzysztof K
7

dodano: 1 marca 2009

odradzam wątek zamknięty w Zoolandi przy Auchanie pracują same dałny, pracownicy sklepu nic nie wiedzą...
~zuza
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 października 2009

Gryzonie - chomiki wątek zamknięty Witam, To bardzo dobry pomysł, że pracownicy noszą plakietki z imieniem...
~Magda i Sławek oraz szczęśliwy p
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 września 2009

Rewelacja!! wątek zamknięty Byłem w sklepie z dzieckiem, żeby kupić prezent - wymarzonego chomika. Pani,...
~Marek J.
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 czerwca 2009

POLECAM wątek zamknięty Jestem właścicielką psa rasy labrador, od dwóch lat jestem bardzo zadowoloną...
~Marcena
-

dodano: 17 marca 2009

POLECAM! wątek zamknięty Jakis czas temu zakladalem akwarium. Obsluga w sklepie profesjonalnie...
~Zadowolony klient
-

dodano: 12 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
31

16

wątków

do góry