Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
JESTEM POD WRAŻENIEM wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem ZOOlANDII w AUCHAN Bogaty wybór wszystkiego co potrzebne...
~NOIR_66
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2014

Kasia - opinia wątek zamknięty polecam ten sklep:)głównie ze względu na przemiłą, kompetentną i pomocną...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 lipca 2014

sklep nieczynny wątek zamknięty Bylam wczescniej i sklep bardzo dobrze zaopatrzony ale niestety sie zawiodlam...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 lutego 2012

SKANDAL!! wątek zamknięty Nie polecam tego sklepu, a właściwie odradzam wszystkim. Obsługa jest nie...
~Ania z Gdańska
1

dodano: 23 sierpnia 2010

Do Konik wątek zamknięty Może odnośnie działu jeździeckiego koleżanki z kas nie są w stanie czasem...
~Bartosz
-

dodano: 4 października 2011

Moja Opinia wątek zamknięty Zacznę od początku: Obsługa- rok temu na dziale jeżdzieckim był pan,pani...
~Konik
-

dodano: 31 sierpnia 2011

odpowiedz na skandal wątek zamknięty żaden profesjonalny akwarysta i szanujący pracownik nie poradzi w kwestii...
~gnacik
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 września 2010

Próba zakupu królika wątek zamknięty Nie polecam sklepu. Obsługa zupełnie niekompetentna. Chciałam kupić królika....
~Julia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 lipca 2010

Świnka morska wątek zamknięty Kupiłam świnkę morską, rozetkową. Jej drapanie się zaniepokoiło nas. Okazało...
~Tess
2

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 października 2009

Zuzia - opinia wątek zamknięty Jestem,szczęśliwym posiadaczem świnki ze sklepu w auchanie i z...
~Zuzia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

10

wątków

do góry