Widok

Zostałam okradziona przez kieszonkowca

Zostałam dzisiaj okradziona Prawdopodobnie miało to miejsce w sklepie odzieżowym, dwie panie podejrzanie się zachowywały i kręciły się obok mnie, no i z portfela zniknęło około 200 zł. Wiem, że to nie tak dużo, ale jestem typową biedną studentką i dla mnie taka kwota ma ogromną wartość. Więc chciałabym się was zapytać - czy zgłaszać to na policję? Czy mnie wyśmieją i nic się nie da z tym zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Policja przyjmie zgłoszenie o kradzieży, natomiast zakwalifikuje je jako wykroczenie, ponieważ kwota jest zbyt niska. Próbować zawsze warto, może akurat w tym sklepie zdarza się to często i jest więcej pokrzywdzonych - moim zdaniem nie odzyskasz już ukradzionych pieniędzy.

Polecam jednak zabezpieczyć się na przyszłość
https://www.niedajsieokrasc.pl/saszetki-biodrowki-antykradziezowe

Zerknij sobie tutaj. W sklepie znajdziesz różnego rodzaju saszetki oraz portfele antykradzieżowe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Sex po 40 (48 odpowiedzi)

Mam problem od pewnego czasu kochając się z moim mężem zauważyłam że w trakcie mu "opada " nie...

Gdzie w Gdańsku sklep 1001 drobiazgów? (6 odpowiedzi)

Może ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku w okolicach Przymorza, Żabianki, Oliwy znajduje się taki...

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...

do góry