Widok

Zrobta sobie 2 spotkania

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak już sie tak klonujecie na dwa fora to zróbcie sobie 2 spotkanka i oczywiscie o roznej godzinie i w różnych miejscach .I na jednym rozmawiajcie o dupie maryni a na drugim obrabiajcie d... koleżankom i wtedy wam sie nudzić nie bedzie.
Oczywiście strzelcie sobie przy okazji różne fotki i opublikujcie je na rożnych forach tylko sie nie pomylcie.
Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tedik, głuptasku, z tych emocji ciśnienie Ci skoczy.

W Twoim wieku powinieneś bardziej dbać o siebie.
A jakie jest poprawne ciśnienie tętnicze pani doktor?????
Pani doktor prosze o odpowiedz !!!!
Jeżeli jest sie kulturalną i oświeconą jak diabli osobą to kultura nakazuje odpowiadać jak sie pytają czyz nie ??
W sumie, co mi szkodzi... Ułomnym, sądzącym , że każdy doktor to lekarz, oraz nieumiejącym znaleźć podstawowych informacji w internecie należy pomagać:

Tediczku, idź do przychodni, tam Ci zbadają ciśnienie. Skoro nie posiadasz informacji, jakie ciśnienie jest prawidłowe, prawdopodobnie nie będziesz umiał również obsłużyć ciśnieniomierza. Albo coś źle zapamiętasz i nam wykitujesz, biedaku. Nie chce brać odpowiedzialności za Twoje postepowanie.

W dodatku wybacz, ale wyjaśnienie Ci, co to jest ciśnienie skurczowe, a co rozkurczowe, nie jest możliwe.
nie kazdy lekarz to doktor
przyszedł facet do burdelu walił całą noc ale nikt mu nie otworzył
Och, panie doktor agatho wielce uprzejma i pomocna czemuż to nie chcesz się podzielić z nami maluczkimi swym oświeceniem i nie wyjaśnisz nam róznicy? Czy rozkurczowe to mierzone w barach, a to drugie w atmosferach?
Obydwa w hektopascalach (mierzone u Konwaliowej).

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...

Co na wypadające włosy? (48 odpowiedzi)

Macie jakieś sprawdzone sposoby na wypadające włosy? Mam już dość, bo moje włosy są dosłownie...

Czy ktoś miał styczność z hiszpańska mucha?? (38 odpowiedzi)

JW. Działa czy nie działa??

do góry