Widok
u mnie dwie osoby z pracy dojeżdżają. Jedna autem, druga jeździ Gryfem (prywatna linia), jest też PKS, ale drozej wychodzi niż Gryfem. Z tego co się orientuję, to długość dojazdu porównywalna z dojazdem z Gdyni do Gdańska.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Żabka napisał(a):
> zastanawiam się jakie są tam perspektywy dla dzieci, młodzieży,
> czy będą musieli dojeżdzać do Gdańska z każdym drobiazgiem, czy
> są tam chociażby jakieś zajęca dodatkowe-judo, tenis, bo z
> językami to pewnie nie będzie problemu.
Szkoły tam sa zarówno podstawowe, jak i gimnazjum, liceum i studia wieczorowe. Ponoć jest wszystko z wyjątkiem basenu i kina
> zastanawiam się jakie są tam perspektywy dla dzieci, młodzieży,
> czy będą musieli dojeżdzać do Gdańska z każdym drobiazgiem, czy
> są tam chociażby jakieś zajęca dodatkowe-judo, tenis, bo z
> językami to pewnie nie będzie problemu.
Szkoły tam sa zarówno podstawowe, jak i gimnazjum, liceum i studia wieczorowe. Ponoć jest wszystko z wyjątkiem basenu i kina
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
a może banino:) polecam są dwa przedszkola szkoła podstawowa i będzie gimnazjum z basenem, no i bliżej gdańska:) W Żukowie jest szkoła moloch i włąśnie ta szkoła ma go trochę odciążyć.Mieszkam w baninie już drugi rok. A do Żukowa jeździ z wrzeszcza 126 przez banino właśnie. Narazie nie za często ale myślę,że się rozkręci
jeśli można to prosiłabym o informacje dotyczące przedszkola na maila beata@betrisa.pl
może jakaś strona www?
może jakaś strona www?
do Betrisa
Witam mam pytanie w związku z tym ,że mieszka Pani w Baninie. Z mężem rozglądamy się za działką w Baninie tylko nasuwa mi się pytanie jak to jest właściwie z uciążliwością lotniska, a dodatkowo wiadomo już , że mają zgodę na rozbudowę , czy ciągle słychać hałas samolotów? Ostatnio pojawiło się sporo działek w niższych cenach, czy to prawda że ludzie wyprzedają działki bo większe lotnisko będzie uciążliwe?
Pozdrawiam patrycja
Witam mam pytanie w związku z tym ,że mieszka Pani w Baninie. Z mężem rozglądamy się za działką w Baninie tylko nasuwa mi się pytanie jak to jest właściwie z uciążliwością lotniska, a dodatkowo wiadomo już , że mają zgodę na rozbudowę , czy ciągle słychać hałas samolotów? Ostatnio pojawiło się sporo działek w niższych cenach, czy to prawda że ludzie wyprzedają działki bo większe lotnisko będzie uciążliwe?
Pozdrawiam patrycja