Widok

Zupełny brak pracy.

Od długiego czasu pilnie szukam pracy. Wysyłam dziesiatki aplikacji. Niestety po obejrzeniu mojego CV lub rozmowie o moich kwalifikacjach, zawsze dostaję odpowiedż odmowną. Mam 61 lat, duże doświadczenie zawodowe, wyższe wykształcenie,b.dobra znajomość j.angielskiego, dobra umiejętnosć obsługi programów komputerowych. Nie mam żadnych wymogów co do wysokości wynagrodzenia. Po prostu chciałbym pracować a nie szukać z głodu jedzenia po śmietnikach. Jestem zarejestrowany w PUP w Gdańsku ale oni nie mają żadnej propozycji.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może podasz jakiś link. Wysłałem również aplikacje na stanowisko Ochroniarza. Niestety nie mam orzeczenia o niepełnosprawności, a jedynie takich osób poszukują. Ochroniarz na budowie, gdzie znależć taką ofertę?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

pełno jest ogłoszeń gdzie szukają starszego pana jako ciecia na parkingu, albo ochroniarza na budowie

w tym wieku, na kilka lat przed emeryturą myślisz, że ktokolwiek inny zatrudni?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

Może wiesz jak ich znależć.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już raz zakładałeś wątek i chyba nie znalazłeś czego szukałeś. Nie wiem czego oczekujesz od forum? Może powinieneś szukać nie w zgodzie ze swoim wykształceniem i doświadczeniem ale posady zgodnej z wiekiem. Czyli szukac pracodawców którzy preferują pracowników w Twoim wieku.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry