Widok

Związek

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam. Byłam z chłopakiem 2 lata. Po 2 latach, po bardzo udanym weselu, ostatnim czasie gdzie bardzo nam sie układało powiedział ze mnie juz nie kocha. (3 dni wcześniej wyznawał mi miłość). Byłam i nadal jestem bardzo załamana bo bardzo go kocham. Powiedział ze da nam czas.Martwi sie o mnie wyPutuje moich znajomych o mnie. Denerwuje sie jak cos sie stanie. Odzywa sie raz na jakis czas. Tak samo ze spotkaniami. Pojechaliśmy miesiąc po rozstaniu na dwi dniowy wyjazd gdzie razem mieszkaliśmy dwoje w pokoju. Mówił o wspólnych wakacjach. Ciągle sie martwi i widzi ze zależy mi na nim i bardzo go kocham.
Ale nie wiem co dalej robic myśleć.
Walczyć ? Naprawde bardzo go kocham i chce zawalczyć ale do końca nie wiem jak.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widać że nie jesteś mu obojętna skoro się widujecie, może potrzebował czasu na jakieś przemyślenia, żeby sobie uświadomić że też mu zależy na tobie i chce z tobą być. Ja bym zawalczyła. Tylko jeśli jemu będzie pasował układ zero związku i tylko od czasu do czasu jakieś wyjazdy, spotkania to bym się w to nie pakowała. Szkoda twojego czasu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry