Widok

Związkowa "niewolnica"

trudno mi było dobrać tytuł posta, więc postaram się napisać szybko o co chodzi....

czy zdarzało się którejś z Was być w związku z mężczyzną, a bardzo rzadko spotykać? bo obowiązki zawodowe, bo rodzina w potrzebie ....itd.
dzwoni b. często, daje znać, że tęskni.....

Oboje mamy b. negatywny stosunek do tematu zdrady.
Jednak, czasem mam wrażenie, że jestem w specyficznym haremie - osaczona przez zasady, bez indywidualnego traktowania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest związek "na odległość"? mieszkacie w innych miastach?/na dwóch różnych końcach miasta?
jak sama na to sobie pozwoliłaś,to nie użalaj sie nad sobą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
~hh

takie komentarze też są pomocne...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do poprzedniczki...
W tym samym mieście,trochę mamy do siebie, ale problemem nie jest odległość, a czas. Oboje mamy też dzieci z poprzednich związków.

Święta vel. Lena
Co to za związek? Jakaś atrapa związku.

A skąd wiesz jaki ma stosunek do zdrady? Widzisz na odległość?

Chcieć znaczy móc. Jakby chciał, miałby więcej czasu dla ciebie. Chociaż troszeczkę. To się czuje, jak się kocha to się znajdzie choć tą godzinkę na spotkanie...

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I jedno wyklucza drugie. Dzwoni że tęskni? To co robi, aby tęsknić jak najmniej?

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Tabletki powiększające piersi (6 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Tabletki na odchudzanie? (190 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

Zmarszczki na czole (129 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

do góry