Widok
X
Pingwiny mają niwielki wpływ na zminy klimatu w Polsce z dwuch podstawowych powodów:) łączna ilość energii generowanej przez wszystkie pingwiny na świecie jest pomijalnie mała w porównaniu do energii potrzebnej do zauważalnego (około 0, 1 stopnia celcjusza) podniesienia temperatury wód przybrzeżnych Polski (pasa około 5 km).) odległość pomiędzy rejonem największej koncentracji pingwinów a Polską jest duża i na tej drodze energia generowana przez pingwiny uległa by dysypacji.
Czy masz inne zdani na ten temat? Albo inny temat?
Czy masz inne zdani na ten temat? Albo inny temat?
Ps. Zwierz....
Ten hokeista juz nie leży, operowaliśmy mu "przypadkiem" szyszynkę - zszedł na stole.
Dlatego zestresowany kolega chce kupić tego żółwia ku pamięci i czci przyjaciela, poza tym sam u nas teraz leży... no mocno powiedziane - cały czas ślizga się po korytarzu, próbuje trafić ... Nie zaczepiaj go, jest na dopingu!
Dlatego zestresowany kolega chce kupić tego żółwia ku pamięci i czci przyjaciela, poza tym sam u nas teraz leży... no mocno powiedziane - cały czas ślizga się po korytarzu, próbuje trafić ... Nie zaczepiaj go, jest na dopingu!
X
Fajnie jak macie swoje chore klimaty ale pozwólcie że tez spróbuje coś napisać w waszym stylu:
" poranek obudził mnie dzisiaj bo żółw ugryzł mnie w szklanke czystej skarpety bawełnianej i teraz mickiewicz już nie żyje"
niestety tak was tu widzą osoby wchodzące pierwszy raz i szybko stąd uciekają, może w rzeczywistości jesteście normalnymi ludzimi ale ja nie moge was zrozumieć sorry.
" poranek obudził mnie dzisiaj bo żółw ugryzł mnie w szklanke czystej skarpety bawełnianej i teraz mickiewicz już nie żyje"
niestety tak was tu widzą osoby wchodzące pierwszy raz i szybko stąd uciekają, może w rzeczywistości jesteście normalnymi ludzimi ale ja nie moge was zrozumieć sorry.
Hellooooo
Witam, spóźniona "z lekka" ale z tacą pełną kolorowych marzeń.
Dla Pana Trybika mam smycz i kaganiec dla żółwia, czy żółw dostanie u nas swoje terarium na oddziale? Nie jestem pewna Doktorku czy to dobry pomysł. Nasi pacjenci doprowadzą go (żółwia) do depresji i jeszcze popełni żółwiobójstwo!
Ok, kochani - idę, szykujcie się. Dziś mam w planie kilka zastrzyków z jakimś dziwnym płynem - testujemy nowy lek!
Dla Pana Trybika mam smycz i kaganiec dla żółwia, czy żółw dostanie u nas swoje terarium na oddziale? Nie jestem pewna Doktorku czy to dobry pomysł. Nasi pacjenci doprowadzą go (żółwia) do depresji i jeszcze popełni żółwiobójstwo!
Ok, kochani - idę, szykujcie się. Dziś mam w planie kilka zastrzyków z jakimś dziwnym płynem - testujemy nowy lek!