Widok

Zwierz

Postawię dziś na tanie i dobre, dobre bo tanie winko. Może towarzystwo wybitnych aktorów się nie obrazi, że podczas konwersacji będę popijał z gwinta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

X

Pingwiny mają niwielki wpływ na zminy klimatu w Polsce z dwuch podstawowych powodów:) łączna ilość energii generowanej przez wszystkie pingwiny na świecie jest pomijalnie mała w porównaniu do energii potrzebnej do zauważalnego (około 0, 1 stopnia celcjusza) podniesienia temperatury wód przybrzeżnych Polski (pasa około 5 km).) odległość pomiędzy rejonem największej koncentracji pingwinów a Polską jest duża i na tej drodze energia generowana przez pingwiny uległa by dysypacji.
Czy masz inne zdani na ten temat? Albo inny temat?

Zwierzaku

w prawymj rękawie masz skalper-zawszeeee tam jest!
...wykożystaj to.

Pa-pa do środy, wychodzę już.

Propozycja

Wpływ okresu godowego pingwinów atlantydzkich na zmianę klimatu w Polsce środkowo-wschodniej

Piguła

Wezcie ode mnie tego żółwia. To że dziś jestem od rana w pasach to nie powód żeby kłaść mi na brzuchu tą krwiożerczą bestię!!!!!!!!!!!
Pomooooooooooooooooocy! Ugryzł mnie w nos. i masz los.

X

Wtakim razie może spróbujemy porozmawiać na jakiś poważny temat? Czy masz jakąś propozycję? (męczy mnie proponowanie tematów na które nikt nie odpowiada np. światopogląd, wiara, polityka światowa itd.)

Ps2.

Doktorku!
Szykuj łóżko dla X-sa....
Bieżnikowanie wkrótce!
Ten ma dopiero filmy

Ps. Zwierz....

Ten hokeista juz nie leży, operowaliśmy mu "przypadkiem" szyszynkę - zszedł na stole.
Dlatego zestresowany kolega chce kupić tego żółwia ku pamięci i czci przyjaciela, poza tym sam u nas teraz leży... no mocno powiedziane - cały czas ślizga się po korytarzu, próbuje trafić ... Nie zaczepiaj go, jest na dopingu!

X

Fajnie jak macie swoje chore klimaty ale pozwólcie że tez spróbuje coś napisać w waszym stylu:
" poranek obudził mnie dzisiaj bo żółw ugryzł mnie w szklanke czystej skarpety bawełnianej i teraz mickiewicz już nie żyje"
niestety tak was tu widzą osoby wchodzące pierwszy raz i szybko stąd uciekają, może w rzeczywistości jesteście normalnymi ludzimi ale ja nie moge was zrozumieć sorry.

WYJEŻDZAM

WRACAM W ŚRODĘ.
CAŁUSKI

PS. Będę tęskniła. buuuuu

Zwierz

Trybik22 wcale nie chciał żółwia. On miał go tylko kupić na urodziny dla znajomego hokeisty, który chwilowo leży u nas na obserwacji. (czarny krążek wbił mu się w przysadkę)

Piguła

Sorry, siostro -> rzuciłem picie kawy. Dostaję po niej niekontrolowanych Hertz-klekotów. Od dziś na dzieńdobry pijam wrzącą Pepsi z suchym lodem.

Doktorku

Trochę rozrywki przyda się naszym pacjentom... wstawmy to terarium! :)
Hokej... gorzej jak się pomylą i w tenisa będą nim grali.

Ps. Nie przyszedłeś dziś do mnie na kawę - ona wciąż stoi i stygnie! (pewnie już jest zimna)

Żółw

Żółwie mają słabą wolę i są podatne na nałogi. Jeśli Trybik22 go kupi, to w szybkim tempie zostanie pierwszym anonimowym żółwioholikiem na detoxie. One mają wrodzone skłonności do staczania się i turtlania się. PS. Po libacji lubią zagrać w hokeja (jako krążek)

Zwierzaku

Tobie, to tylko już alkohol podaję :)
Chyba, że na własne życzenie masz ochotę odlecieć w krainę marzeń.
No to siuuuup

Trybik22

To jakiś niebezoieczny mięsożerny żółw? Taki wodne nie dość że duże , szybkie to jeszcze grożne i nawet się maskują.

Piguła

Ups, nowe leki to ja się chowam, po ostatnim futro mi się przeżedziło.

Hellooooo

Witam, spóźniona "z lekka" ale z tacą pełną kolorowych marzeń.
Dla Pana Trybika mam smycz i kaganiec dla żółwia, czy żółw dostanie u nas swoje terarium na oddziale? Nie jestem pewna Doktorku czy to dobry pomysł. Nasi pacjenci doprowadzą go (żółwia) do depresji i jeszcze popełni żółwiobójstwo!

Ok, kochani - idę, szykujcie się. Dziś mam w planie kilka zastrzyków z jakimś dziwnym płynem - testujemy nowy lek!

X, Kaś

Wyskoczycie na gołe teksty! No dawajcie. Czekam. Banda tchórzy!

Trybik22

A czy jesteś świadomy motywów które spowodowały że chcesz mieć żółwia?

Trybik22

To może będę miał się wreszcie z kim ścigać.