Widok

Zwierz

Postawię dziś na tanie i dobre, dobre bo tanie winko. Może towarzystwo wybitnych aktorów się nie obrazi, że podczas konwersacji będę popijał z gwinta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr. Albert

Dziś w gronie aktorów będę rozsiewał schizofrenię, będę tworzył ich alternatywne osobowości.

Mixer

Dlaczego po dwóch (???) latach chciałem dostać w swoje łapki nieokrojony Hyde Park?
Z sentymentu......po prostu pod wpływem przeczytanych ostatnio HP-ków chciałem przeczytać cały ostatni HP, no i trafiło na Ciebie.....ot cała filozofia.....
Z kolei ja mogę Ci odpowiedzieć na pytanie które zadałeś Fate (choć może nie jest to najlepsze miejsce na tego typu wypowiedzi)- kocham ją.......... pozdrawiam Ciebie i oczywiście Fate...........

HEJ

Czemmu zajmujecie się pierdołami?Nie stać Was na nic lpszego?Popaprańce

Kaś

Czy może ty podyskutujesz ze mną na tematy światopoglądowe? Czy wierzysz w Boga?

Kaś

Co według Ciebie jest lepsze?

Kiwdul

Piszesz że nie warto do mnie pisać a wciąż odpowiadasz, wciąż piszesz, nie bezpośrednio lecz w sposób wystarczająco jasno ukierunkowany. Przeczysz samemu sobie.
Miło mi , że się nie wywyższasz, lecz wciąż nie chcesz podjąć żadnego tematu kierując się jkimiś uprzedzeniami.
Też czekam na Apocalypse.

Kiwdul

Za dużo niedopowiedzeń, zbyt mało treści, to tylko manipulacja czytelnika a nie treść.

Kiwdul

Już nie warto? Przecież my prawie wogóle nie rozmawialiśmy, i już nie warto?

Postregiment

Dlaczego to złe miejsce? Wyjaśnisz? Ej, no chyba nie ma się czego wstydzić kochania? No i bawcie się dobrze.
PS. Tak wielu z was to czyta, a tak niewielu się odzywa. Dlaczego? Chyba nie przez tutejszych świrów spod Kocborowa?

:) Kochani

Dopiero co weszłam na oddział-skacowana na maxa, nie-do-spa-na! Usiadłam na korytarzu i obserwujuę Was!
Zwierzak z flaszką - szuka ofiary...w sumie znalazł, ale ofiara (Kiwdul) ignoruje Zwierzaka, chodząc po korytarzu z tomikiem wierszy pod pachą.
NIezłe zamieszanie panuje...
a DOKTOREK??
Przemyka i popija bimber ukratkiem - cieszę sie, że ma kaca jak ja :)
Idę po prochy. Dam Wam dziś potrójne dawki

Mixer

Siedzisz teraz przypadkiem (lub nie:) przed komputerkiem?

Mixer

Szczęść Boże....
Nie no nie wstydzę się ale sam Internet to jakieś takie niezbyt romantyczne(?) miejsce.
Wracając jeszcze do nieokrojonego wydania Hyde Parku to Twoja wizyta na tyle mnie zaskoczyła, że nie zdążyłem Ci oficjalnie podziękować za ów HP- DZIĘKUJĘ (sadzę że również mogę podziękować w imieniu Fate, Sandman i Nosnam- którym przekazałem owy nieokrojony HP :) Bóg zapłać....
Miłego dnia.......

Piguła oddziałowa

Potrójna dawka! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Dlaczego?

Dlaczego Ci którzy krytykują jednorazowo to co tu się dzieje nigdy nie odpowiadają (czyżby nie zaglądali potem ani nie odświerzali strony?

Fate

Szczęść boże dewianciku......
No tak.....z Orunii....z tej krainy latających noży, tasaków, siekier itp. przemiłych urządzeń......ale chyba nie do końca się z Tobą zgodzę, ponieważ wyżej opisałem jak na pewno wiesz Orunię DOLNĄ, a u mnie na Górnej czasem można tylko spotkać przmiłych młodzieńców z paskamio na dresie typu bądż widoczny na drodze(którzy czasami nawet są skłonni otworzyć drzwi ludziom wchodzącym do mojej klatki, ale Mixer pewnie nie doświadczył tego zaszczytu)......
Tak jak obiecałem napiszę w ty tygodniu list, no ajutro przyjadę do Ciebie i poczekam obok kantorku tych niesamowicie przeuprzejmych pań wożnych.....
Będę już powoli kończył.....miłych snów i pa, pa.... :)

Zwierzaczq

Dla Ciebie mam jeszcze coś extra :)
:) potrójna dawka, Twoje winko i coś...

Mixer(ek:)

A tak z czystej nieokrzesanej ciekawości- nadal odbywają się spotkania pod BO?

Fate

Jakoś nie mam weny twórczej w internecie......sorki......
miłego dzionka....

Piguła

Ale ta dawka daje na seeeeeeeen!
Ziew