Widok

Zwierz

GITS
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

16 kwietnia

bajkopisarz
Nie przeczę, że pewne odczucia pozostaną takie same, ale nasza uwaga i nasza energia skupi się na czym innym - nie na czepianiu się 2 osoby i wynajdywaniu w niej wad, ale na naszych własnych odczuciach na jej zachowanie, a to co innego - nie będzie prowadziło do kolejnych kłótni, a raczej do autoanalizy.

wer
Odwracasz kota ogonem - najpierw była Twoja opinia, a potem "walczyłam", jak to określiłeś (choć ja oczywiście się z tym stwierdzeniem nie zgadzam), nie odwrotnie.
Ekranowość - jak sobie chcesz, pozostań tam - w monitorze, ale to nie "taki los", raczej tchórzostwo... Strach przed przyznaniem się. Bo przecież Ty wiesz, kim ja jestem.
Co do róż - jedna właśnie odeszła... teraz będzie gdzie indziej rozsiewać swą cudną woń, a ja będę podziwiać z daleka.

emilena00

hello siedzę w pracy w drugomajowe popołudnie i nie mam co robić. czytam sobie wasz hyde park i stwierdzam że wy będąc nawet w domu nudzicie się bardziej pisząc takie bzdurki jak plagiat....najeżdża na wszystkich a sam nie ma nic ciekawego do powiedzenia.....czyż nie?

Atma

Mylisz się Madam :
1/ Nie wiem kim jesteś , nie znam Cię - i nigdy nie
poznam.
2/ Twierdzisz , że tchórzę nie spotykając się z
postaciami z HP . Też błąd , - po prostu nie chcę.
3/ Nie jestem też ani nieszczęśliwy ani zagubiony ,
samotny czy biedny. Mam wszystko i mam się z kim
dzielić .
A "Róża" ? Odpowiem Ci Twoimi słowami : "Wąchaj
jeśli sobie chcesz" . Że z daleka? , - to może i dobrze
dla Ciebie.

emilena00

nie tylko ty jedna pracujesz nie tylko ty jedna piszesz bzdury nie tylko ty jedna zostalas stworzona przez kapitalistyczna machine ktora dla ciebie jest bostwem
pozdrawiam serdecznie znad bezkresnego oceanu nienawisci i sarkazmu

zapomnialem

a tak naprawde to plagiata nigdy nie bylo nie ma i nigdy nie bedzie

SMOKI ATAKUJĄ

MÓJ SPOKOJNIE SIEDZĄCY W ŻEREMIU BÓBR ZOSTAŁ DZIŚ W NOCY ZAATAKOWANY PRZEZ NIEZIDENTYFIKOWANY OBIEKT, KTÓRY, JAK SIĘ POTEM OKAZAŁO NALEŻY DO RODZAJU -SMOKI.UPRASZA SIĘ POLSKI ZWIĄZEK ZOOFILISTÓW O UPRZEDZANIE OPINII PUBLICZNEJ O NASTĘPNYCH TAKICH AKCJACH!!!!!!!!!

SPECJALNE ZAPROSZENIE...

Lubisz dobrą zabawę, studenckie klimaty oraz wszelkiego rodzaju aktywność...?
Rada Samorządu Studentów AWFu oraz Parlament Studentów WSZ w Gdańsku zapraszają na:
Juwenalia 2002!!!
szczegółowy program dostępny na tym portalu!!! :)
kliknij na baner "Juwenalia 2002"!!!

Jakby Inna part tu

No Plagiat-pewnie jak zwykle - bardzo oryginalny...?! Może najpierw zacznij śmiać się z siebie, co?! Ze mnie?! Też można. Jestem kobietką, trochę roztrzepaną, trochę zakręconą, w ogóle się nie starzeję, taka beztroska istotka, z którą Jej Luby ma ubaw po pachy albo jeszcze wyżej! A może to wszystko przez tę miłość?! Czego wszystkim życzę! Hejka!

Błękitny Pudel Pub

Strasznie zostałem chamsko potraktowany przez właściciela który zwrócił mi uwagę, że siedzę "niewłaściwie" zajmując zbyt dużo miejsca a najlepiej żebym wyszedł bo "jemu sie nie podoba". Dla kogoś kto przyjechał 800 km aby zwiedzić Sopot nie jest to najlepsza wizytówka miasta. Odradzam każdemu wizytę w tym pubie.

Wesolinko

Gdybys sie smiala tak czesto z siebie samej jak ja to czynie to raczej widzialabys wiecej i przyznawalabys mi pewnie racje... no ale coz...

a oryginalny nie jestem.. coz jesli Ty jestes... :) nie moja sprawa

w sumie "bardzo oryginalny opis siebie samej w trzech czy czterech zdaniach" napisalas...

czy to moze byla reklama samej siebie?

plagiat ;)

Tak na prawdę moja pierwsza wypowiedź na hp była prowokacją do odpowiedzi na takie właśnie moje nie bardzo prawdziwe zdanie....jestem tutaj nowa i byłam ciekawa jak zareagujesz na to...i nie zaskoczyłeś mnie....tak jak myślałam...czytałam większość twoich wypowiedzi i tak naprawdę bardzo mi się podobały :)...mam nadzieję że kiedyś się do mnie odezwiesz...serrrrdecznie pozdrawiam ......

tu jest fajnie...:)

poznałam właśnie fajnego Pana na czacie.......

emileno!

uwazaj!! na czatach sa rozni panowie, niekazdy w rzeczywistosci jest tak cudowny jak pan Plagiat.

brzydkie stwierdzenie..

no nie....

ogolnie pozdrawiam

Tak bym chciala tylko zauwazyc ze ten hp jest taka rozmowa paru osob. Ciekawa jestem czy w ogole zwrocicie uwage na ta skromna postac (moja postac :) ). I jesli tak to jak zwrocicie. Mam sobie problem i z nim zyje (jakos). Ciezko mi troche ale luz nie jest tak najgorzej. Moze nie istotne jest tutaj jakiego to rodzaju dol. Z reszta dol to dol dla kazdego indywidualny i skoro jest dolem tosytuacja nie moze wygladac rozowo. Nie no smece. Sorki juz nie bede. Fajnie was tak ludziska kochane poczytac od razu sie milej na duszy robi. :). Pozdrawiam serdecznie i co tu jeszcze powiedziec? (czy ktos zna kabaret Potem? Ja pierdziu a tu stepy akermanskie...) Trzymajcie sie!

AMELIO !

Oczywisci ze zostalas zauwazona! Jestem tu czasem , zadko cos pisze, ale lubie poczytac, i przy okazji pozdrawiam Wszystkich zagladajacych w te "strony". Fajnie ze jest lato! Buziaki!

Eleiela

Wielkie Serduszko dla Ciebie
Pozdrowionka dla Zwierza

Leeluu

Mrrrrrrrrrrrrrr

samotna

jak jesteś fajna tomożemy sie umówić, nie dziękuj

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

do góry