Widok

Zwierz

GITS
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lilu

nie wiem, nie wiem...i nadal mi się to nie podoba
3 lata temu powiadasz - ciekawe gdzie?!
i skoro taka zagorzała fanka z ciebie to ciekawe dlaczego aż tak uprościłaś imię bohaterki - trzeba było użyć jej pełnego imienia, albo prawidłowego, ehh....zgrozo......co do mnie - mój nick powstał na drodze zabawy, poza tym fajnie się go tak pisze i kropka.

sprawdzenie

czy Fate to ta sama Fate , ktora w IX lo pisze artykuly do gazetki?

zdradzony

co mam zrobić moja dziewczyna dorabia mi rogi

O!

Słońce swieci! dopiero teraz to zauważyłam, bo kiedy normalni ludzie korzystali z ładnej pogody , to ja czytałam stare Hyde Parki, które pozyczył mi Ozzy. głębsze refleksje jutro.

:)

Ja we środe wyjeżdzam na zasłużony odpoczynek :) wracam w czerwcu...rozruszamy HP

!! JUZ DZISIAJ !! !! mojave !! !! stacja HC !!

11MAJA W KLUBIE MOJAVE - GDYNIA REDLOWO ODBEDZIE SIE IMPREZA - STACJA HC, NA KTOREJ BEDZIE MOZNA USLYSZEC muzyke ZESPOLOW GRAJACYCH METAL, NU-METAL, ROCK i ALTERNATIV START godz. 21.00

Ifcia

najwyrazniej bez Ciebie upadlo ;)
ale moze to przejsciowe jak zwykle...

Bajkopisarzu...

Wszyscy "Nasi" są cichymi czytelnikami...
Buuuu

Ifcia

my tu ;)

Apcalypse

Nio prosze . Tylko puknąć w stół, a nożyce się odezwą
PS.Ręce precz od Korei, Ręce precz od Plagiata
PS2 I uwolnić w końcu słonia!!

Poważna sprawa

Podczas spożywania kotleta schabowego naszły mnie gwałtowane i niespodziewane wyrzuty sumienia. Uświadomiłem sobie bowiem, że posilałem się fragmentem niegdyś żywej istoty! Czy mam moralne prawo zagłuszać sumienie głupim usprawiedliwieniem, że natura wyznaczyła mi miejsce na końcu łancucha pokarmowego? Pomyślałem o śwince, która kiedyś miała swoją mamę, swoje ulubione miejsce w chlewie i tylko swoją wytartą plamę szczeciny na grzbiecie. Jak ona musi się czuć taka zdefragmentowana i obłożona panierką! W proteście przeciwko nieludzkiemu traktowaniu świn postanowiłem demonstracyjnie zostawić na talerzu kęs kotleta. Początkowo stwierdziłem, że konsekwencja nakazywałaby zostawić cały kotlet, ale prędko porzuciłem tą myśl. Ponad wszystko należy wystrzegać się ekstremizmu.

Yezuuuuuuuuu

Tu jest strasznie
buuuuuuuuu
Gdzie WY ????????????

:(

Fajnie było fajnie jest ale fajnie nie będzie :(((((

Tetraacetyloetylenodiamina i inni...

... tyle dodac zeby sie od niego odentegowali.
Ludzie zajmijcie sie swoim zycie ewentualnie pomagajcie innym a nie wkurzajcie ich przysparzajac im problemow!

Clarice

Fajnie , że jesteś :)) ciesze się ! Gdzie bywałaś , przez tyle czasu , hmmmm ..... może w dzikich "popołudniwych" krajach ???? albo jeszcze dalej
w każdym razie miło Cię powitać

Amen

, , ,

E N T R O P I A

A słowo stało się ciałem, a słowo skażonym było. I ciało stało się niedoskonałe. I taki był zamysł. I dokonało się. I znikli w otchłani chaosu. Bądź też pogrążyli się w bezmyślności dnia codziennego. Umysły ich słabe. Niezdolne do niczego. Zasnuwają się mgłą samotności i codzienności. I czezną marnie. Albowiem jam jest

I cóż

tu dodać...

paparazzi i inni..

Moze by tak zejsc z tego biednego Plagiata>? niech kazdy zajmnie sei swoimi sprawami, tak bedzie najlepiej i najbezpieczniej dla wszytskich:P

Plagiat

Interesujace, czy znikniersz tak bezpowrotnie jak na pzrykład Mixer i Apocalypse, czy też rzucasz stwierdzeniami typu "bezpowrotnie" i "na zawsze" tak jak Samotna. Nigdy nie mów nigdy, bo nigdy nie jesteś pewiem co się jesze wydarzy.
A potem i tak TU wrócisz!

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry