Widok

Zwierz

Mnie osobiscie zadziwia odwaga jaka wykazal sie na poczatku zeszlego wieku Einstein. To dzieki niej jest tworca rownania masa=energia predkosc swiatla to jedynie wspolczynnik konwersji a nie np. H. Poincare ktorego zawisc siegnela nieba. Wowczas energie mierzono w kilowatogodzinach mase w kilogramach pozornie brak zwiazku. Nastepstwa jakie nioslo rownanie sprawilo ze rodzilo sie ono tak dlugo. ODWAGI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

buuuuuuuuuuuuu

nie mam netuuuuuuuuuuu, za jakiś czas wrócę... awaria

*L*u*d*i*i* - Przyjacielu!!!

...tak wiele dziwnych miejsc i sytuacji - ale w przyjazni to nie ma znaczenia - w stalosci jaka rodzi to serdeczne uczucie . Jestes - Ty wiesz jakie to wazne i badz... , badz, czesciej... pelen radosci!!! Pelen szczerych usmiechow , szczescia na ktore tak bardzo zaslugujesz... pozdrawiam cieplutko!!!

*C*o*r*a*z* NAs mniej... -M-*-A-*-G-*-U-

Anonse juz prawie zlikwidowano , Gratki nie ma juz (czy ktos pamieta odkad???)... hmm... jest zas Hyde Park i nasowa mi sie takie pytanie na mysl: Ile osob pamieta jeszcze ten swoist kult wypisywania kuponow i wrzucania do skrzynki na czas... ech... Wszystkim ktorzy PAMIETAJA sle serdeczne POZDROWIENIA tym ktorzy nie pamietaja rowniez... MAGU to dla nas chociaz namiastka tamtych dawnych miejsc... miejsc ktore tak dobrze sie kojarza - jako poczatek wspanialych przyjazni i milosci...

Fate

oferuje swoja pomoc w ewentualnych próbach naprawy stosunków lub ich polepszenia z "platoniczna lecz niespełnioną miloscia" - moze da sie cos jeszcze zrobic? - naprowac mnie kto to , znam prawie wszystkich z mojego rocznika :) zapewniam dyskrecje

Fate

każdy z nas ma w sobie coś charakterystycznego , ale nigdy bym nie przypuszczał , że jestem bardziej charakter. od innych. o rusaju np. też mówi się żę jest charakterystyczny, ale raczej mu tego nie zazdroszczę, dlatego wpędzasz mnie w kompleksy ( ojjj ale się wrażliwy zrobiłem;)) ahaa- gratuluję 5 z po - ale gdybyś skończyła kurs pck miałabyś szansę na 6 :))

p.s. nie wiem o co chodzi z latanem i wywiadzikiem ?/

Fate

atmosfera...
ha ha ha ha ha

A kto szuka?

plagiata?

odwiedź

moją stronę!!! koniecznie

^_^

kupię dziś Anonse i napiszę Wam coś :)
a moze wszyscy to zrobimy i odnowimy w " mysle..." atmosferę Hyde Parku...

PROSZĘ

Mag

dziękuje za mejla :)
pozdrawiam ciepło

blond drogi kolego :)

oczywiście, że posiadanie włosów w kolorze...( jak trudno to napisać ;)....BLOND jest niewyobrażalną zbrodnią, która powinna być surowo karalna, np. 24 h lekcji z Rusajem ^_^ Czy wiesz, że jesteś bardzo charakterystyczną osobą ? Od razu Cię skojarzyłam :)
z tym adresem jest malutki problem ale się staram :)
Osobiście nie znam nikogo z Twojego rocznika, ale..hmm..moja wielka, ekscytująca, niesamowita, platoniczna i niestety nie spełniona "miłość" :) jest tegorocznym absolwentem naszej kochanej szkoły ...chlip, chlip.. A tak wogóle to trochę z Wami sobie pogadałam robiąc z Latanem ten wywiadzik
pa pa
miłego dzionka / wieczorka

m...

Sadze ze Plagiat juz przeczytal albo w najblizyszm czasie przeczyta to ze go szukasz. Moge mu powiedziec ze ktos go szuka ale czy to cos da jesli niewiadomo kto...

KIWDUL

cieszę się niezmiernie, że otrzymałeś maila ^_^ co TY z tym pal cośtam, ja miałam na myśłi klimat w 100% realny...taką prostotę...granie na gitarze w bieszczadach...przyjażń....ognisko...

uwaga

zaginal mi Plagiat, a potrzebuje bardzo pilnie sie z nim skontaktowac!! prosze szybciutko uruchomic wszystkie komorki (te w glowie lub okolicach) i wskazac droge...bardzo prosze...

Rzeszowiak

Za miesiąc może będę bezrobotna. Bez grosza przy duszy. Nie uśmiecha mi się taki los. Powiedz, zarabiasz cos? Cokolwiek?

Sprawiedliwość społeczna

Zabić wszystkich, którzy mają dochody większe niż 2000zł miesięcznie! Gdyby wszyscy biedni zabili chociaż jednego bogacza nastały by czasy sprawiedliwości społecznej!

ROWERY

urwałbym coś temu kto wymyślił pobieranie myta za przejazd rowerem tranzytem przez Sopot

Mlodziezowki

Poszukuje kontaktu z Prawicowymi Młodzieżówkami z terenu Trójmiasta. Jeśli posiada ktoś z was takie informacje proszę o kontakt poprzez maila.

A GDZIE NA WAKACJE??

NARESZCIE KONIEC LICEUM I WAKACJE.FREE TIME.ALE NIE WIEM GDZIE POJECHAC.A POZA TYM NIGDZIE MI SIE NIE CHCE JECHAC BO MAM W KONCU STAŁE ŁĄCZE W DOMKU I NA NECIE SIEDZE PO 15 GODZIN DZIENNIE.CHORE????MOŻE ALE SUPER.
p.s.TYLKO JAKOSC NIE MOGE SIE NIGDY RANO OBUDZIC.
POZDRAWIAM KAZDEGO LICEALISTE A NABARDZIEJ LICEALISTKI ŁADNE

!! STACJA HC !!

15 czerwiec, W KLUB MOJAVE - GDYNIA REDLOWO IMPREZA - STACJA HC, NA KTOREJ BEDZIE MOZNA USLYSZEC muzyke ZESPOLOW GRAJACYCH METAL, NU-METAL, ROCK i ALTERNATIV START godz. 21.00 :)