Widok

Zwierz

Mnie osobiscie zadziwia odwaga jaka wykazal sie na poczatku zeszlego wieku Einstein. To dzieki niej jest tworca rownania masa=energia predkosc swiatla to jedynie wspolczynnik konwersji a nie np. H. Poincare ktorego zawisc siegnela nieba. Wowczas energie mierzono w kilowatogodzinach mase w kilogramach pozornie brak zwiazku. Nastepstwa jakie nioslo rownanie sprawilo ze rodzilo sie ono tak dlugo. ODWAGI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jacek

Agatki nie znam osobiście, a nawet nie kojarzę, ale fakt- jej artykuły są super. A ja lubie pomagać ludziom więc zdobędę dla Ciebie jej maila ^_^ czekaj cierpliwie ! Niestety nie brałam czynnego udziału w Waszym zakończeniu roku, jedynie stałyśmy sobie z Latanem przed salą i topiłyśmy smutki w cukierkach Truskawkowo-pomarańczowych- jjjaaaamiii:) Naprawde szkoda, że odeszliście ...chlip..chlip :(
Sztandar ? hmm...kto niósł sztandar ? ej, taki blondyn chyba! TO TY ?
mam piątkę z P.O. ^_^

220 i 284

Jak cwiczyli pamiec uczniowie Pitagorasa aby przyswioc sobie cala mase wzorow definicji twierdzen dowodow hipotez itp. ??? Praktycznie wszystko mieli w glowach swoje wyniki trzymali w tajemnicy przed reszta spoleczestwa. Metod bylo wiele. Np. prawdziwy pitagorejczyk nie wstawal rano z lozka do chwili gdy nie przypomnial sobie wszystkich najwazniejszych wydarzen dnia poprzedniego .....

PYTANIE

Pierwsze pytanie: czy pan mnie słyszy?

Mi (nawet ładnie!)

No nie bardzo , napisałem , że "tu bywał" czyli w THP gdzie wszystkie czcionki są wystarczająco czytelne .
A tak poza tematem , co i jak mu się dzieje ?. Szkoda ,
to był wtedy w gratce jedyny człowiek z prawdziwym talentem , - i.... nic nie napisał , choć go prosiłem . Szkoda ....
Ciebie oczywiście pozdrawiam :)

LUUUUDZIEEEE!!!!!!

CZEMU WY JESZCZE NIE ŚPICIEEEEE!!!!!!!

Al.,

Kiszczak pisal tylko duzymi literami, bo ma takie pismo, że gdyby pisal normalnie, nikt by tego nie przeczytal.

kiwduL,

trzymaj sie ciepło wszystkich możliwych html'ów:)

kiwduL,

chyba chodziło Ci nie o 'grype', a w zwiazku z podtekstami , o WIRUSA...

Antenko :))) a ja Ciebie szukalem po komunikatorach wszelkiego rodzaju :))) Dla Lukrecji i dzieci pozdrowienia :)))) Malo jak

troszke :))Serdeczne pozdrowienia raz jeszcze :)))))

Antenka

Będziesz zdziwiona , ile osób gratkowych tu jest . Nawet Jegomość płk, Kiszczak tu bywał (pisywał tylko dużymi literami ). ???? A co Ty tu o tej porze robisz :))
Pozdrowienia jak dawniej

No niesamowite...

szkoda tylko, że tak Was tu mało. Pozdrowionka

Antenka

:))))) tak , to my ---" gratkowi ludzie" a i Nefer to też
TA Nefer (x3) . Pozdrowienia Cieplutkie

XXX

Czy mialby ktos jakiekolwiek info. o instalacji skroplinowo-zasilającej silownie parową

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MOUNTAIN BIKERÓW

Jeszcze tylko troche poczyszcze poskladam korbe i moj stevens gotowy. Niestety sobota odpada ze wzgledu na mala awarie kasetki

Nigdy na Zawsze

Może najlepiej w ogóle nie stwarzać rutyny. Chyba, że dusi Cię CZYJAŚ rutyna. Wtedy trzeba zerwać zależność. .....Im dalej w lata tym trudniej o niezależność, taką niezależność, która pozwala być kim się chce zawsze i wszędzie. Trzeba byłoby uwolnić się od potrzeby bycia z ludżmi i od norm narzucanych przez społeczeństwo.

Mala.....hmmmm wiesz co?nierozumie kompletnie o co Ci chodzi???O ten prosty html?Przeciez ja to robie odruchowo!Jak kazdy

...Razi Cie to tak mocno???? i tego "ja" rowniez razi?!
Nic na nie poradze niestety...cofnij sie pareset lub paredziesiat stron wstecz-tam jest minimalnie wiecej zaawansowany html(ale juz go tu nie uzywam...)
Ale jezeli tak zle sie czujecie z tym- to po prostu nie czytajcie moich wypowiedzi :)) Dobrze?Zalatwione?Nie martwcie sie-nie bede z tego powodu plakal :))

Trzymajcie sie w te wiosennie dni-uwazajcie na przeciagi, bo latwo nabyc grype :))

test

testtesttest

sugeszczyn

powinni ograniczyc html tutaj

kiwduL nneB

pozwolę sobie na pewną małą nietolerancję. Czemu Ty zawsze musisz pisać (chodzi o grafikę tekstu), żeby irytować tym Innych?

Wszyscy wiemy, że jesteś niepowtarzaklny i jedyny i znasz się na komputerach, to Ci nie wystarczy?
Jeszcze chcesz?
Ktos Ci ma napisać wprost "Wooow, jak Ty to robisz"?

Czlowieczku !!! :)))))

Tak, to Ty...poznaje teraz :))
Wspomagales mnie wczasach trudnych dobrym slowem...wowczas , gdy Kiwdul NNeb byl LBSmieciem...Dziekuje Ci za to...Dziekuje serdecznie CZLOWIECZKU !!!
....i znowu zmeczenie daje o sobie znac...musze juz do lozka...niedlugo wstaje na mecz Rosja Tunezja (o 08.30)
Dzis na tyle :))
pa