Widok

Zwierz

Mnie osobiscie zadziwia odwaga jaka wykazal sie na poczatku zeszlego wieku Einstein. To dzieki niej jest tworca rownania masa=energia predkosc swiatla to jedynie wspolczynnik konwersji a nie np. H. Poincare ktorego zawisc siegnela nieba. Wowczas energie mierzono w kilowatogodzinach mase w kilogramach pozornie brak zwiazku. Nastepstwa jakie nioslo rownanie sprawilo ze rodzilo sie ono tak dlugo. ODWAGI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NEFFRETETE...nie zatracam sie....lecz przykro mi bylo z powodu Twego...milczenia...Powodzenia w pracy(mam nadzieje,ze ją

biedulko na modemie?
Pozdrowienia serdeczne....
Ps.Prawda jest jednak to....ze malo czasu mam ...ze doby nie starcza....

MAG :)))))))) WITAM...nie uwierzysz,ale juz dalem kupony Nemo do napisania i...powiedziala mi,ze chyba likwiduja

trzeba bylo NAS tam wiecej i...nie powinnismy odchodzic nawet na chwile...Ale tu jestesmy...i z Gratki i z Anonsow :))Trzymaj sie!!!Niedlugo zobaczymy sie :)))Nemo jest u mnie co jakichs czas...sprawdza , czy w miare dobrze zyje i dodaje mi swego ciepla i przyjacielskiej milosci :))) Prawdziwy Przyjaciel :)) Do zobaczenia Magu...Dobrze , ze bedziesz-zobaczą jak potrafisz pisac :)))

ROMANO hmmmm :)))))))) nawzajem ....tylko,ze My tu mamy dusze....dlatego i Tobie zycze wrazliwosci...choc ją sie

Powodzenia

KLON

Dzieki ze rozumiesz co to znaczy martwic sie. Teraz jest O.K. i wiem co sie dzieje!

Kiwdul NNeb

mam wrażenie, że sie zatracasz.........
za dużo....możliwości.....

Harlequin Demon

Wiele. Główny polega na Wyrwaniu Z Rutyny

Tak

To My

Och!

Nefer! Ty..... dlaczego mi nie powiedziałaś! Wszystkiego najlepszego z okazji ... urodzin. Nie chciałam denerwować Cię telefonicznie, wiec tą droga składam Ci najserdeczniejsze życzenia. O Lukrecji oczywiście też nie zapomniałam. Pozrdrawiam

Pytanie

Czy to naprawdę WY? Ludzie z GRATKI??

Pytanie

Nefer? Czy to ta Nefer

Nefer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego naj naj naj najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i najwspanialszego życzę Ci . A okazja ku temu wielka !!
------ Wszak to TWOJE URODZINY :)))))))))))))

p.s Kwiaty w drodze i całusów 333 :))))

ANDREAS - RZĄDZI!

CZYTAŁ KTOŚ Z WAS CMENTARZYSKO KATEDR- RORKA? PO TAK DŁUGIM OKRESIE ( I W RZECZYWISTOŚCI ŚWIATA ANDREASA I W NASZEJ) POWRACA RORK. z*******Y KLIMAT, MISTRZOWSKA NARRACJA, AWANGARDOWE KADRY I TEN KLIMAT RODEM Z FILMOW LYNCHA. MAJĄ W PRZYSZŁOŚCI WYJŚĆ DALSZE CZĘŚCI U NAS ( CHYBA BĘDĘ MUSIAŁ PODZIĘKOWAĆ CHRZEŚCIJAŃSKIEMU BOGU PUJŚĆ DO KOSCIOŁA I DAĆ NA TACĘ).
POZA TYM NIEZŁE SĄ TEŻ "Targi nieśmiertelnych"-Biliala, UNDERGRANDOWY-"El Borbach", A CO DO THORGALA OSTATNIEGO TO SIĘ TROCHĘ ZAWIODŁEM CHODZI MI SZCZEGOLNIE O NACIĄGANĄ HISTORIĘ ( THORGAL POCHODZI Z ATLANTYDY ITD.)
MAM NADZIEJĘ ŻE NASTĘPNY ALBUM PT. "Barbarzyńca" BĘDZIE O NIEBO LEPSZY. I TYLE.
POZDROWIENIA DLA MOICH WIERNYCH FANÓW I DLA GRATKOWICZY ( istniejecie?)

Fate

jesli znasz Agate z 2 klasy to ja pozdrow- wprawdzie jej nie znam , ale jej artykul w maj. numerze byl super ( tak wogole to fajna z niej dziewczyna )