Widok
a co powiecie o firmie Eco Power z Gdyni ul. Słoneczna?
Dostałem stamtąd ofertę pracy " pracownik obsługi reklam". Myslałem że chodzi może o zakładanie tych wielkich reklam czy coś w tym stylu, ale po wizycie w firmie coś mi bardzo zaczęło to smierdzieć zwykłą akwizycją. Miałem mieć 2 dniowe szkolenie i przyjechać pod krawatem,wiec dalem sobie spokoj.
Trzeba na nich bardzo uważać.
To nie firma. To tylko prawnicy żerujący na naiwniaków. Podobno byli już na południu Polski. teraz są na północy. Powinna sie nimi zająć prokuratura i skarbówka. Zero z nimi kontaktu. To nie firma handlowa .
To naciągacze - zgodnie z istniejącym prawem - ale naciągacze.
Chcesz u nich pracować - to na pewno będziesz miał "grobową" wdzięczność tych, co ich ta firma wycyckała z pieniędzy. I jeszcze mówią że wspierają Fundacje Polskie Serce . Żałośni.
To nie firma. To tylko prawnicy żerujący na naiwniaków. Podobno byli już na południu Polski. teraz są na północy. Powinna sie nimi zająć prokuratura i skarbówka. Zero z nimi kontaktu. To nie firma handlowa .
To naciągacze - zgodnie z istniejącym prawem - ale naciągacze.
Chcesz u nich pracować - to na pewno będziesz miał "grobową" wdzięczność tych, co ich ta firma wycyckała z pieniędzy. I jeszcze mówią że wspierają Fundacje Polskie Serce . Żałośni.
gra niewarta swieczki. mówią, że to nie odkurzacz tylko urządzenie do czyszczenia powietrza. gówna prawda. odkurzacz i to jest jeszcze dokładna kopia marki rainbow. praca jest typowo akwizytorska, jezdzisz po domach, strasz sie zrobic wode z mozgu klientowi stosujesz rozne triki i kłamstewka, ktorych ucza na szkoleniu. nie polecam.
acha najlepsze jest to, ze mowia ci ze placa 3 tys brutto za miesiac. na końcu okazuje sie, ze oni gwarntuja te 3 tys brutto, jak odbedziesz 21 spotkan w miesiacu. a jesli odbedziesz 21 spotkan w miesiacu to na bank sprzedasz minimum 3 urzadzenia (od kazdego prowizja dla ciebie 800 zł - 3 x 800 = 2,400 czyli 3 tys brutto). czyli nie ma zadnej gwarancji, pieniadze dostajesz tylko i wyłącznie od sprzedanego produktu. ja już wole zarobic sobie pewne 2 tys, w markecie ( i przy tym sie tak nie narobie ) niz pracowac dla tych oszustów.
pozdrawiam.
założe się, ze komentarze pochlebne firmie pisza pracownicy a najpewniej szefostwo. żałosne.
acha najlepsze jest to, ze mowia ci ze placa 3 tys brutto za miesiac. na końcu okazuje sie, ze oni gwarntuja te 3 tys brutto, jak odbedziesz 21 spotkan w miesiacu. a jesli odbedziesz 21 spotkan w miesiacu to na bank sprzedasz minimum 3 urzadzenia (od kazdego prowizja dla ciebie 800 zł - 3 x 800 = 2,400 czyli 3 tys brutto). czyli nie ma zadnej gwarancji, pieniadze dostajesz tylko i wyłącznie od sprzedanego produktu. ja już wole zarobic sobie pewne 2 tys, w markecie ( i przy tym sie tak nie narobie ) niz pracowac dla tych oszustów.
pozdrawiam.
założe się, ze komentarze pochlebne firmie pisza pracownicy a najpewniej szefostwo. żałosne.
Prosze was czy ta firma ogłasza się teraz w Warszawie na ul. chłodej
Dzwoniłem dzisiaj i śmierdzi mi poduchą
http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-sprzedaz-handel-praca-w-sklepie-PRACA-NA-SEZON-I-NA-STALE-W0QQAdIdZ294720153
Pozdrawiam
Dzwoniłem dzisiaj i śmierdzi mi poduchą
http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-sprzedaz-handel-praca-w-sklepie-PRACA-NA-SEZON-I-NA-STALE-W0QQAdIdZ294720153
Pozdrawiam
TA FIRMA TO CHYBA JEDNAK JAKIŚ PRZEKRĘT, PODPISAŁAM WCZORAJ, TJ. 12.07.2011 UMOWĘ NA ZAKUP TEGO CUDOWNEGO URZĄDZENIA ALE GOŚCIU SIE CHYBA SKAPNĄŁ, ŻE NIE WYROLUJE NAS TAK ŁATWO I ZABRAŁ CAŁA UMOWĘ NIE POZOSTAWIAJAC NAM KOPII. POTEM POWIEDZIAŁ, ŻE PRZYWIEZIE JĄ RAZEM Z URZĄDZENIEM JAK ZAPŁACĘ KASĘ, JEDYNE 5820ZŁ I JESZCZE ZABRAŁ MÓJ STARY ALE JARY ODKURZACZ ZELMERA. NA SZCZĘSCIE NGRYWAŁAM CAŁĄ IMPREZKĘ BO MIAŁAM JUŻ DO CZYNIENIA Z PRZEKRĘTAMI I JESTEM TROSZKU NIEUFNA. OSTRZEGŁAM TEŻ ZNAJOMYCH ŻEBY Z NIM NIE ROZMAWIALI ANI Z NIKIM PODOBNYM SPRZEDAJACYM TE CUDOWNE URZĄDZONKA.
Miałem w tym roku pracować dla tej firmy... Byłem na szkoleniu które uczy jak robić ludziom wodę z mózgu! Wciskanie chińskiego badziewia za 5700zł jakieś maty ozonowe, podróbki garnków... i ten cudowny POWERMED... śmiech na sali..
UWAGA TA FIRMA JEST TEŻ W GDAŃSKU NA ULICY KRYNICKIEJ 3!!! (ZA REALEM)
UWAGA TA FIRMA JEST TEŻ W GDAŃSKU NA ULICY KRYNICKIEJ 3!!! (ZA REALEM)
PROSZE O POMOC
kupilam odkurzacz minelo 14 dni pieniadze zostaly przelane na konto firmy a odkurzacza wciaz nie otrzymalam gdy dzwonie zbywaj mnie glodnymi kawalkami np samochod z dostawa mial wypadek....itd NIE WIEM CO MAM ROBIC WZIELAM POZYCZKE Z BANKU I MUSZE ZACZAC SPLACAC RATY CZY ISTNIEJE JAKIS SPOSOB ABY ZERWAC Z NIMI UMOWE
Witam Janko, przeczytałam o Twoich kłopotach z firmą EKO-POWER. My mieliśmy taki pokaz jesienią 2010, najpierw decyzja zapadła, że kupujemy to "urządzenie", ale po przeczytaniu -po pokazie - bardzo negatywnych opinii o tym sprzęcie, następnego dnia rano nawiązaliśmy kontakt, (czyli po ok. 10 godz.) że rezygnujemy z zakupu, co było zaakceptowane przez firmę telefonicznie z obu stron, a także wysłaniem pisma faxem za potwierdzeniem, że wszystko jest ok. Firma jednak była taka "uczciwa", że sprawę z bankiem dopełniła - czyli zaczęły przychodzić raty do spłacania - za sprzęt, którego nigdy nawet nie próbowano nam dostarczyc ! Umowę ponoć anulowali.
Mieliśmy płacić za odkurzarz, którego nie kupiliśmy!!!!
Cały czas myśleliśmy, że to się wyjaśni, były spotkania w banku, tłumaczenia
- nie pomogło nic. Nie będę się rozpisywać - bo jest to historia długa -
która właśnie teraz zaowocowała zajęciem całego wynagrodzenia naszego konta w banku (oczyszczono co do 0 zll nagle bez uprzedzenia przez komornika, pomimo założonej pod koniec lata 2011w tej sprawie przez nas sprawy sądowej, wygranej zresztą właśnie w grudniu.
Należność do zajęcia, której w takiej wys. nawet nie było na koncie, wyliczona wraz wszystkimi odsetkami jak i kosztami komorniczymi wynosiła ok. 12 tys zl ....
Nie wspomnę, że o mały włos (bardzo choruję na serce!) skończyłoby się dla mnie tragicznie...
To tyle wielkim skrócie. Pozwoliłam sobie napisać o" uczciwości " EKO POWER - ku przestrodze dla innych - no i z ciekawości jak sobie Ty poradziłaś z opisaną we wrześniu sprawą. Dodam, że chyba będzie to wspaniały temat do telewizyjnego programu SPRAWA DLA REPORTERA..... Pozdrawiam - oszukana2
Mieliśmy płacić za odkurzarz, którego nie kupiliśmy!!!!
Cały czas myśleliśmy, że to się wyjaśni, były spotkania w banku, tłumaczenia
- nie pomogło nic. Nie będę się rozpisywać - bo jest to historia długa -
która właśnie teraz zaowocowała zajęciem całego wynagrodzenia naszego konta w banku (oczyszczono co do 0 zll nagle bez uprzedzenia przez komornika, pomimo założonej pod koniec lata 2011w tej sprawie przez nas sprawy sądowej, wygranej zresztą właśnie w grudniu.
Należność do zajęcia, której w takiej wys. nawet nie było na koncie, wyliczona wraz wszystkimi odsetkami jak i kosztami komorniczymi wynosiła ok. 12 tys zl ....
Nie wspomnę, że o mały włos (bardzo choruję na serce!) skończyłoby się dla mnie tragicznie...
To tyle wielkim skrócie. Pozwoliłam sobie napisać o" uczciwości " EKO POWER - ku przestrodze dla innych - no i z ciekawości jak sobie Ty poradziłaś z opisaną we wrześniu sprawą. Dodam, że chyba będzie to wspaniały temat do telewizyjnego programu SPRAWA DLA REPORTERA..... Pozdrawiam - oszukana2
OSZUŚCI, OSZUŚCI-takich to tylko pociąć.mimo mojego pytania do tak zwanego pracodawcy czy to jest akwizycja zarzekał się na całego że nie.to jechałem z Wejherowa do Gdańska na rozmowie i jak wszedłem do tego domku śmierdzącego wilgocią i zobaczyłem z 20 odkurzaczy i ludzi poubieranych w garnitury to trafił mnie szla. czemu istnieją tacy ludzie co są naciągaczami,szkoda mi tylko pieniędzy na paliwo i mojego czasu poświęconego na dotarcie tam.
Wiitam. Chcialam sie dowiedziec jak sie skonczyla ta historia. Mam bardzo podobna. Podpisalam z nimi umowe a nastepnego dnia chcialam ja zerwac. wcisneli mi jakis marny odkurzacz za 6 tysiace a garnki i wycieczke gratis. pozniej jak se obliczylam wyjdzie mnie to ponad 10 tysiecy. wydzwaniam do nich a oni mnie zlewaja. Nie wiem co mam zrobic. Za 6 dni konczy mi sie czas do zerwania umowy. Prosze bardzo o pomoc