Widok

a może Kielno?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej, slyszeliscie moze cos o tej sali?czy jest tam gfajnie,nawet nie wiem czy dobrze uslyszalam nazwe tej miejscowosci, poprostu ktos mi ja poleci,podobno jest tam duza sala i jedzenie ok.dzieki za informacje , pozdrawiam.
acha wesle mam 11.09
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niedaleko Kielna jest Gospodarstwo Agro-turystyczne w Warznie.+48586760623. Sceneria bajkowa. Organizują tam wesela, imprezy dla firm.

Niestety w przypadku wesel powyżej 40 osób kuchnia jest w innym budynku niż sala i biegają z jedzeniem przez podwórko. Byłam tam jak sama szukałam sali, ale uważam że warunki są za spartańskie. Sceneria faktycznie bajkowa.

karola
jest w kielnie restauracja gosia ale 11,09 mają zajęty ale jeśli chcesz to pytaj o niedzielę super jedzenie i sala za 110/120 od osoby jest tez możliwość w soboty jako drugie wesele na innej sali ale mniej atrakcyjnen ale ogólnie polecam
jak to zajety,przeciez wiem kiedy i gdzie mam wesele..........
kessi napisał(a):

> jak to zajety,przeciez wiem kiedy i gdzie mam wesele..........
Cześć Dziewczyny.

Doszły do mnie informacje o waszych problemach.
Wiem, że w przeciągu dwóch miesięcy powstanie w trójmieście największy salon sukien ślubnych. Na 300 m kw będziecie mogły zapoznać się z najnowszymi trendami mody ślubnej.
Począwszy od sukni /wypożyczenie lub sprzedaż/ po bieliznę i wszystkie dodatki.
Witaj! Czy możesz coś wiecej powiedzieć, gdzie bedzie ten nowy salon sukien ślubnych i dokładnieszą date otwarcia go?
Pozdrawiam
do góry