Widok

a moze wspolne rolki w piatek 30.08

Rolki Temat dostępny też na forum:
hejka, jestem wprawdzie nowa na forum, ale moze znajde chetnych wsrod osob juz poznanych z forum i nie tylko na wspolne rolkowanie na torze w Parku Polnocnym? w piatek 30.08 po poludniu, od ok 17.30....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam , Matt zapracowany się "wyłamał" ,ja już mogę tylko w środy i piątki po 17.Aniuta masz do mnie telefon ,jak będziesz zdecydowana
jeżdźić.

Przy okazji niedługo oddają Alchemię ,to i basenik będzie
odpisalam, daj znac na komorke jak mam Cie rozpoznac ;)
Ok 13:30, wymieńmy się tel. - newange@wp.pl
OKI ludzie, to teraz meska decyzja: gdzie i o ktorej? Moze tor dla rolek? sopot Park Polnocny (na koncu ulicy Powstancow Warszawy) o 13.30? jak tor bedzie mokry to moge zabrac 3 osoby do Jelitkowa. Jednak ze wzgl bezpieczenstwa wole tor niz sciezke, mimo, ze po niej jezdzi sporo rolkarzy i jest ok, straz nie goni, ale wiadomo ze trzeba bardziej uwazac na rowerzystow i na pieszych przechodzacych bez patrzenia, jechac gesiego i tp Znak rozpoznawczy: bordowa honda ;) Albo dajcie maile, to wymienimy sie tel
.. jestem zmotoryzowana (i nieskacowana ;]) więc i Jelitkowo i Brzeźno jest ok.
No i mamy piękną pogodę :)
Aniutka to konkretnie o której i jaki znak rozpoznawczy? ;)
Ja jestem z Gdyni, więc będę musiała się dokulać do Sopotu.
Ścieżka z nazwy rowerowa i każdy na rolkach , jest wrogiem numer 1 dla rowerzystów ;)
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
A ścieżka z Jelitkowa do Brzeźna też jest tylko i wyłącznie dla rolkarzy, czy to ścieżka rowerowa i rolkarze nie są tam mile widziani?
jutro chce pojsc, ok poludnia, moze ciut po, bo wlasnie ide dopiero nynac.... Jak tor dla rolek bedzie mokry to moze z Jelitkowa do Brzezna tak ze 2x? Tez jezdze max poltorej godziny a w ty tyg. nie bylam ze wzgl na wilgoc... Jestem z Oliwy
Ja też chętnie porolkuję :)

Do tej pory jeździłam sama, na pełnych obrotach 1 - 1,5 h tak, żeby się zmęczyć i odreagować stresy, ale teraz zaczyna mi brakować "towarzyskiego" jeżdżenia.

Dajcie znać dziewczęta kiedy i gdzie, chętnie dołączę:)
Matt dziewczynę na nowe koszty narażasz:-)

Zaraz na koszty narażam, przydzwoni i podniesie dzwonek i z powrotem zamocuje :D
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

Jeśli chodzi o Gdynię to tylko po pracy, po 17.00.... nie będę przecież czekać 3 godzin do 20.00 żeby sobie na bulwarku pojeździć ;) ale żeby nie było: nie wykluczam jeśli są chętni...
Roller my nie mieszkamy w Gdyni .
Koleżanka tam pracuje i wracając z pracy jeździ do Sopotu.
Ja dojeżdżam z Gdańska i co dopiero zaczęłam się uczyć .

Usiłowałem Was jakoś zachęcić, ponieważ jeździ tutaj (uczy się również) w miarę stała ekipa i jeśli szukacie towarzystwa w tej "branży", to dlaczego nie skorzystać?

Po 20-tej ja już mam inne zajęcia.Stąd to nie jest twarde NIE.
Bardzo dziękuję za zaproszenie.
Oczywiście piszę w swoim imieniu.

Może Aniuta38 i Matt będą zainteresowani ?
Mam nadzieję,że sytuacja została wyjaśniona?

Oczywiście, rozumiem Twoje stanowisko, choć nadal pozostaję przy swoim, że trochę przesadzacie z tym przeszkadzaniem na ścieżce rowerowej :) Wieczorem rowerów praktycznie w ogóle już tu nie ma, więc właśnie dlatego warunki do jazdy na rolkach, a zwłaszcza do nauki jazdy są niemal idealne.
Usiłowałem Was jakoś zachęcić, ponieważ jeździ tutaj (uczy się również) w miarę stała ekipa i jeśli szukacie towarzystwa w tej "branży", to dlaczego nie skorzystać? Jeśli jednak jest to twarde NIE, to życzę Wam miłych wieczorów na torze sopockim oraz szybkiego opanowania umiejętności :) Swoją drogą od dawna jeździcie?
~Magdallena dzwonkiem go potraktuj przecież masz :D

Ma odkręcić dzwonek i dzwonkiem go?
To już nie będzie miała dzwonka!!
Matt dziewczynę na nowe koszty narażasz:-)
Jeśli kogoś tą propozycją "uraziłem" - sorki :)............

To ja przepraszam.Nie nikogo nie uraziłeś.

Faktycznie jeździmy do Sopotu specjalnie
na ten tor ,bo to tor rolkowy.
Jednak zarówno ja ,jak i koleżanka uważamy,że mamy za małe
umiejętności ( Aniuta38 jeździ zdecydowanie lepiej) i ścieżka rowerowa jest dla rowerów.
Ja często jeżdżę rowerem i czasem "krew mi się burzy" jak widzę
na ścieżce rowerowej osobę która uczy się jeździć na rolkach.
Szczególnie kiedy jadę rowerem miejskim.
Nie mogę gwałtownie zahamować,czy wykonać szybki manewr
wymijania,bo się nie da. A ta osoba właśnie wykonuje jakieś
nieokreślone ruchy i teraz nie wiem - wywali się ,walnie mnie ręką?

Stąd niechęć do Twojej propozycji .
Mam nadzieję,że sytuacja została wyjaśniona?
Skąd przypuszczenie? Może stąd, że w którymś momencie któraś z Was zdaje się napisała, że dojeżdżacie z Gdyni. A może mi się pomyliło. A może tylko tak założyłem :) Czy to ważne? :)
Na ścieżce przy bulwarze też nikt nikogo nie pogania i też jest sporo chętnych do pomocy czy dobrych rad. Jest też naprawdę mnóstwo osób, które dopiero zaczynają przygodę z rolkami.
To była tylko luźna propozycja, sądziłem, że specjalnie jeździcie do Sopotu, choć w Gdyni też można pośmigać.
Jeśli kogoś tą propozycją "uraziłem" - sorki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
~Magdallena dzwonkiem go potraktuj przecież masz :D
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

"Wojna!:P"

Odwieczna. :) Rower kontra rolki na ścieżce rowerowej.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Hmm bo jak mam do wyboru bulwar/ścieżkę i tor w Sopocie to wybiorę tor bo jest tylko dla rolek (teoretycznie, bo ostatnio próbowałam coś powiedzieć kobiecie z dwójką dzieci w wieku 3 i 4 latka na rowerkach, jedno było bez kasku!-porażka), tor mam po drodze z pracy do domu i wydaje mi się że jest bezpieczniej niż na ścieżce. Jestem z Gdańska, pracuję w Gdyni. Jeśli już bym jeździła po ścieżce to wiadomo, że prawą stroną, uważając... szczególnie na niefrasobliwych pieszych....

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry