Widok
OKI ludzie, to teraz meska decyzja: gdzie i o ktorej? Moze tor dla rolek? sopot Park Polnocny (na koncu ulicy Powstancow Warszawy) o 13.30? jak tor bedzie mokry to moge zabrac 3 osoby do Jelitkowa. Jednak ze wzgl bezpieczenstwa wole tor niz sciezke, mimo, ze po niej jezdzi sporo rolkarzy i jest ok, straz nie goni, ale wiadomo ze trzeba bardziej uwazac na rowerzystow i na pieszych przechodzacych bez patrzenia, jechac gesiego i tp Znak rozpoznawczy: bordowa honda ;) Albo dajcie maile, to wymienimy sie tel
Roller my nie mieszkamy w Gdyni .
Koleżanka tam pracuje i wracając z pracy jeździ do Sopotu.
Ja dojeżdżam z Gdańska i co dopiero zaczęłam się uczyć .
Usiłowałem Was jakoś zachęcić, ponieważ jeździ tutaj (uczy się również) w miarę stała ekipa i jeśli szukacie towarzystwa w tej "branży", to dlaczego nie skorzystać?
Po 20-tej ja już mam inne zajęcia.Stąd to nie jest twarde NIE.
Bardzo dziękuję za zaproszenie.
Oczywiście piszę w swoim imieniu.
Może Aniuta38 i Matt będą zainteresowani ?
Koleżanka tam pracuje i wracając z pracy jeździ do Sopotu.
Ja dojeżdżam z Gdańska i co dopiero zaczęłam się uczyć .
Usiłowałem Was jakoś zachęcić, ponieważ jeździ tutaj (uczy się również) w miarę stała ekipa i jeśli szukacie towarzystwa w tej "branży", to dlaczego nie skorzystać?
Po 20-tej ja już mam inne zajęcia.Stąd to nie jest twarde NIE.
Bardzo dziękuję za zaproszenie.
Oczywiście piszę w swoim imieniu.
Może Aniuta38 i Matt będą zainteresowani ?
Mam nadzieję,że sytuacja została wyjaśniona?
Oczywiście, rozumiem Twoje stanowisko, choć nadal pozostaję przy swoim, że trochę przesadzacie z tym przeszkadzaniem na ścieżce rowerowej :) Wieczorem rowerów praktycznie w ogóle już tu nie ma, więc właśnie dlatego warunki do jazdy na rolkach, a zwłaszcza do nauki jazdy są niemal idealne.
Usiłowałem Was jakoś zachęcić, ponieważ jeździ tutaj (uczy się również) w miarę stała ekipa i jeśli szukacie towarzystwa w tej "branży", to dlaczego nie skorzystać? Jeśli jednak jest to twarde NIE, to życzę Wam miłych wieczorów na torze sopockim oraz szybkiego opanowania umiejętności :) Swoją drogą od dawna jeździcie?
Oczywiście, rozumiem Twoje stanowisko, choć nadal pozostaję przy swoim, że trochę przesadzacie z tym przeszkadzaniem na ścieżce rowerowej :) Wieczorem rowerów praktycznie w ogóle już tu nie ma, więc właśnie dlatego warunki do jazdy na rolkach, a zwłaszcza do nauki jazdy są niemal idealne.
Usiłowałem Was jakoś zachęcić, ponieważ jeździ tutaj (uczy się również) w miarę stała ekipa i jeśli szukacie towarzystwa w tej "branży", to dlaczego nie skorzystać? Jeśli jednak jest to twarde NIE, to życzę Wam miłych wieczorów na torze sopockim oraz szybkiego opanowania umiejętności :) Swoją drogą od dawna jeździcie?
Jeśli kogoś tą propozycją "uraziłem" - sorki :)............
To ja przepraszam.Nie nikogo nie uraziłeś.
Faktycznie jeździmy do Sopotu specjalnie
na ten tor ,bo to tor rolkowy.
Jednak zarówno ja ,jak i koleżanka uważamy,że mamy za małe
umiejętności ( Aniuta38 jeździ zdecydowanie lepiej) i ścieżka rowerowa jest dla rowerów.
Ja często jeżdżę rowerem i czasem "krew mi się burzy" jak widzę
na ścieżce rowerowej osobę która uczy się jeździć na rolkach.
Szczególnie kiedy jadę rowerem miejskim.
Nie mogę gwałtownie zahamować,czy wykonać szybki manewr
wymijania,bo się nie da. A ta osoba właśnie wykonuje jakieś
nieokreślone ruchy i teraz nie wiem - wywali się ,walnie mnie ręką?
Stąd niechęć do Twojej propozycji .
To ja przepraszam.Nie nikogo nie uraziłeś.
Faktycznie jeździmy do Sopotu specjalnie
na ten tor ,bo to tor rolkowy.
Jednak zarówno ja ,jak i koleżanka uważamy,że mamy za małe
umiejętności ( Aniuta38 jeździ zdecydowanie lepiej) i ścieżka rowerowa jest dla rowerów.
Ja często jeżdżę rowerem i czasem "krew mi się burzy" jak widzę
na ścieżce rowerowej osobę która uczy się jeździć na rolkach.
Szczególnie kiedy jadę rowerem miejskim.
Nie mogę gwałtownie zahamować,czy wykonać szybki manewr
wymijania,bo się nie da. A ta osoba właśnie wykonuje jakieś
nieokreślone ruchy i teraz nie wiem - wywali się ,walnie mnie ręką?
Stąd niechęć do Twojej propozycji .
Skąd przypuszczenie? Może stąd, że w którymś momencie któraś z Was zdaje się napisała, że dojeżdżacie z Gdyni. A może mi się pomyliło. A może tylko tak założyłem :) Czy to ważne? :)
Na ścieżce przy bulwarze też nikt nikogo nie pogania i też jest sporo chętnych do pomocy czy dobrych rad. Jest też naprawdę mnóstwo osób, które dopiero zaczynają przygodę z rolkami.
To była tylko luźna propozycja, sądziłem, że specjalnie jeździcie do Sopotu, choć w Gdyni też można pośmigać.
Jeśli kogoś tą propozycją "uraziłem" - sorki :)
Na ścieżce przy bulwarze też nikt nikogo nie pogania i też jest sporo chętnych do pomocy czy dobrych rad. Jest też naprawdę mnóstwo osób, które dopiero zaczynają przygodę z rolkami.
To była tylko luźna propozycja, sądziłem, że specjalnie jeździcie do Sopotu, choć w Gdyni też można pośmigać.
Jeśli kogoś tą propozycją "uraziłem" - sorki :)
Hmm bo jak mam do wyboru bulwar/ścieżkę i tor w Sopocie to wybiorę tor bo jest tylko dla rolek (teoretycznie, bo ostatnio próbowałam coś powiedzieć kobiecie z dwójką dzieci w wieku 3 i 4 latka na rowerkach, jedno było bez kasku!-porażka), tor mam po drodze z pracy do domu i wydaje mi się że jest bezpieczniej niż na ścieżce. Jestem z Gdańska, pracuję w Gdyni. Jeśli już bym jeździła po ścieżce to wiadomo, że prawą stroną, uważając... szczególnie na niefrasobliwych pieszych....