Widok
Ja się wybieram do Orłowa na 19:00
Jeśli tak jak dziś nie będę miał zgody na pracę po godzinach to wpadnę na 17:30 jak nie będzie deszczyku a tego co wiem nie ma padać :)).
Pozostaje tylko kwestia pracy ale tak będę miał tylko do 16.09 później z powrotem do 15:00 będę pracował.
Jeśli tak jak dziś nie będę miał zgody na pracę po godzinach to wpadnę na 17:30 jak nie będzie deszczyku a tego co wiem nie ma padać :)).
Pozostaje tylko kwestia pracy ale tak będę miał tylko do 16.09 później z powrotem do 15:00 będę pracował.
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)
http://www.trojmiasto.pl/Tor-dla-rolkarzy-o37169.html
Park Północny, Sopot, na końcu Powstańców Warszawy, parking niestety płatny do 20.00, ten mały parking w lesie jest prywatny i droższy niż miejsca na ulicy. Są piktogramy dla kogo jest każda ze ścieżek, gdyż oddzielnie jest też dla rowerów.
Park Północny, Sopot, na końcu Powstańców Warszawy, parking niestety płatny do 20.00, ten mały parking w lesie jest prywatny i droższy niż miejsca na ulicy. Są piktogramy dla kogo jest każda ze ścieżek, gdyż oddzielnie jest też dla rowerów.
Jola, Mat, Beny, zapraszam :) jeśli w piątek nie będzie padać to bym była od 17.30, musi być bez deszczu 24 h bo na torze już są pierwsze liście i musi być sucho....
Aha byłam wczoraj wieczorem nad morzem, dużo rolkarzy jeździ po ścieżce rowerowej, rowerów było już mniej po 20.30, gdyby zebrać większą grupę to można jeździć razem... Ścieżka jest lepiej oświetlona niż tor w Sopocie.
Aha byłam wczoraj wieczorem nad morzem, dużo rolkarzy jeździ po ścieżce rowerowej, rowerów było już mniej po 20.30, gdyby zebrać większą grupę to można jeździć razem... Ścieżka jest lepiej oświetlona niż tor w Sopocie.
Tylko ,że ścieżka rowerowa jest jak nazwa "mówi" rowerowa.
Nie będę pisać o przepisach .Każdy sam sobie może poczytać jak
się mają rolki na drodze rowerowej . Ja bym ją blokowała :-(
Za to znalazłam placyk koło mnie
gdzie jak będę miała chwilkę to potrenuję,by na następny rok
być lepszym kompanem na rolki .
Nie będę pisać o przepisach .Każdy sam sobie może poczytać jak
się mają rolki na drodze rowerowej . Ja bym ją blokowała :-(
Za to znalazłam placyk koło mnie
gdzie jak będę miała chwilkę to potrenuję,by na następny rok
być lepszym kompanem na rolki .