Widok

a niech będzie! poszukuję....

Witam

Oficjalnie, dla zabawy, z ciekawości ? i przede wszystkim z prawem do przemilczenia dziwnych propozycji zamieszczam ogłoszenie, że poszukuję faceta!
Cel: miła znajomość, przed ołtarz nikogo od razu zaciągać nie zamierzam ;) chociaż... nigdy nie mów nigdy ;)

Kogo oczekuję: mężczyzny z klasą, dowcipnego, inteligentnego, z porządną pracą! co w moim rozumieniu oznacza mężczyznę ambitnego i takiego, którego nie trzeba utrzymywać ;)
Wygląd? jak wiadomo najważniejszy nie jest- no ale to coś musi być ;) Wiek? nie mniej niż mój a górna granica- yyyy 36?- no niech będzie do negocjacji ;)

Co mogę zaoferować?: 31 lat, nienudną osobowość, poczucie humoru, nie szukam sponsora, bo w tych kwestiach radzę sobie całkiem nieźle sama ;) Wygląd no cóż- każdy ma inny gust ale ja się oceniam całkiem dobrze ;)

Kogo NIE szukam na pewno?? Jeśli masz dzieci- nie dziękuję! jeśli szukasz kogoś tylko dla seksu- i tak szybko i łatwo mnie nie uwiedziesz- więc nie udowodniaj sobie, że potrafisz pomimo zdecydowanego NIE i oszczędźmy sobie czasu;)

hahaha sama nie wierzę, że to piszę ale co mi tam- może będzie chociaż zabawnie :D
"...Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem do każdego celu..."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
poza tym, żeby było jasne- moje podejście jest takie, że może uda się spotkać kogoś miłego na wspólne spędzanie czasu. Będzie coś z tego- fajnie, nie będzie- trudno- NIC NA SIŁĘ- bo to najgorsze co można zrobić;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z mojej strony jedyne co moge zaproponowac to od czasu do czasu jakiś wyjazd rowerowy rolkowy ;) ewentualnie inna forma aktywnego spędzania czasu... otwarty jestem na propozycje... sexualnych proszę nie składać :)
Już nie szukam nikogo- zakochałam się w Błaszczykowskim ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brawo!!!
~t-a ok jak w końcu wybiorę się na ten rower to wiem do kogo uderzyć. a może szalona jazda na motocyklu? haha ;)
ludzie sa rozni. ba ludzi jest tak wielu, ze kazdy znajdzie dla siebie kogos odpowiedniego
to wymaga jednak czasu i zaangazowania
z lenistwa czesto jednak dobieraja sie na szybko i byle jak
i takie efekty

tak czy owak, wiekszosc facetow, tych 30 letnich
z cala pewnoscia moze wybierac dziewczyny z przedzialu 20 letnich
i to robia - zgadzam sie tu z przedmowczynia

z kolei wymagania stawiane przyszlemu partnerowi... coz, sugeruja nie do konca chec tworzenia zwiazku emocjonalnego
a racjonalnego

rowniez zycze powodzenia
jeśli 30 letni facet myśli poważnie o związku to co może mu dać 20 letnia laska? dla której najważniejsze sa jeszcze imprezy i szalone życie;) jesli wybiera 20 latkę to zdecydowanie nie jest jeszcze gotowy na poważny związek...

jurekdz- a które wymagania są aż tak bardzo racjonalne i dlaczego?
sparafrazuje - 30 latek i mysli powaznie ?

szufladkujesz, a to nie dobry pomysl
jak pisalem wczesniej, ludzie sa bardzo rozni
byc moze wszystkie twoje kolezanki, gdy mialy 20 lat prowadzily szalone zycie
ale recze tobie, ze nie wszystkie w ogole

zwroc takze uwage na to co napisalas w pierwszym poscie:
"Cel: miła znajomość, przed ołtarz nikogo od razu zaciągać nie zamierzam ;) "

to raczej odlegle od powazny zwiazek

20 letnia laska moze dac to samo co kobieta w kazdym innym wieku
szczere uczucie - choc oczywiscie tylko moze :)

ponadto nazwijmy to bonusem:

- swieze spojrzenie na swiat
- brak oznak zgorzknienia
- dodatkowo lepsza jakosc skory

racjonalne:
"mężczyzny z klasą, dowcipnego, inteligentnego, z porządną pracą!"

naprawde musze uzasadniac ?
pozwole sobie juz nie przynudzac :)
ale zwroc prosze uwage chocby na wykrzyknik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie wybierz !!!!! mnie!!! (skacze do gory) he he ,spelniam wszystkie wymogi.i mam tylko jedna wade.nie mam zadnych zalet;-p
jeśli posiadasz własny motocykl to jak najbardziej można by... na pasażera.. nie biore..ze względów bezpieczeństwa.
No prosze :) Od razu mowilam, ze romantyczny motocklista bedzie jak znalazl dla 4me :)
jurekdz a mi się wydaje, że Ty również trochę szufladkujesz... ja naprawdę mam wielu kolegów w wieku 30+ i oni zazwyczaj myślą poważnie tzn laska na chwilę może być 20 letnia, 18 letnia- whatever- fajnie było się pobawić i tyle ale ostatecznie prawie każdy na żonę wybrał sobie nieco starszą kobietę- że tak to ujmę ;) aczkolwiek wcale nie mówię, że różnica wieku (starszy facet, młodsza kobieta) jest zła, trochę jest nawet pożądana ;)

Napisałam, ze zaciągać od razu przed ołtarz nie zamierzam i podtrzymuję to!
ale nie oznacza to wcale, że nie szukam poważnego związku. Po prostu nie można wychodzić z takiego założenia, że jak teraz kogoś poznam to już musi być mój przyszły mąż- później tkwisz bez sensu przy takiej osobie i budzisz się w wieku 31 lat z ręką w nocniku... coś o tym wiem ;)

a co do porządnej pracy- cóż ja już obibokom mówię nie! jeśli ktoś może, ale nie robi bo mu się nie chce to sorry ale niech sobie znajdzie inną frajerkę :) i pamiętaj, że porządnych prac może być długa lista- i nie mówię tu o mnożących się wszędzie wielkich Panach Dyrektorach, kierownikach i menager'ach ;)

chyba włączyło mi się bzzbzbbzbzzzzzzzzzzzzz :D
przecież romantyczny motocyklista od razu napisał, że samotny nie jest ;) aczkolwiek samotny to nie znaczy to samo co sam, prawda?
Ja też samotna nie jestem :)
nie mam swojego motocykla ale z tymi przejażdżkami zawsze to samo niebezpiecznie, ubranie nie takie, buty nie takie ....
wierze ci na slowo :)

whatever... jak wspomnialem pierwotnie, kazdy moze znalezc tego kogo szuka

z moja pamiecia nie jest najlepiej, to fakt
upieram sie jednak, ze mila znajomosc jesli blizsza tej opisywanej przez ciebie u kolegow jako na chwile, niz powaznemu zwiazkowi

natomiast wcale nie uwazam, ze kobieta ktora zarabia lepiej od faceta jest frajerka...
idac dalej - facet urzymujacy kobiete bylby w twych oczach frajerem

dla mnie pieniadze przestaly byc wazne dawno temu
sa jedynie przydatne
no i jak cos, to mam nawet jakis nocnik :)

bzzz jest u kobiety modulem pracujacym w trybie non stop :)
pieniądze, nawet największe nie dadzą kobiecie poczucia bezpieczeństwa jeśli facet jest d*pkiem- i to wie każda mądra LUB doświadczona kobieta ;))) Nie o to tu chodzi i to jest oczywista oczywistość!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz sprawa jest taka .. pasażer/pasażerka w samochodzie moze sobie po prostu być i jest ok ale w przypadku motocykla osoba z tyłu bierze czynny udział w jeździe, mam na myśli balansowanie, przechylanie w zakrętach... i musi mieć odpowiednie wyuczone lub już posiadane umiejętności, to nie jest tak, że się siada i się zwiedza :)

raz jechałem z kolegą ( bez podtekstów ), który w zakrętach twierdził że przechylenie jest zbyt duże i instynktownie próbował wyprostować motocykl co bylo dość groźne w pewnym momencie, ponieważ biorac zakręt potrzebuje odpowiedniego przechyłu, zmieniając nagle mój zamierzony przechył na mniejszy lub większy... po prostu zmieniasz przebieg mojej jazdy w zakręcie co może spowodować albo za ostre pokonanie zakrętu czyli pobocze... lub za płytkie czyli na przeciwległy pas :)

z tego powodu zwyczajnie szanując swoje życie i twoje.. nie proponuje miejsca z tyłu ;)
t-a troche traci na romantyzmie przez takie wpisy...
Za to zyskuje punkty za odpowiedzialnosc :)

4me, on bedzie idealny! :)
ja.. nie jestem już do wzięcia :) jedyne co moge zaproponować to bez interesowną znajomość bez podtekstów :)

a pozatym to takich jak ja jest masa :) 75% moich znajomych jest.. wolna ;)
ale tak z ciekawości bym zdjęcie obejrzał :)

no co ? wzrokowcem jestem i się do tego przyznaje :)
O nie t-a...
Po takiej prosbie juz Cie nie polecam dla 4me (jezeli rzeczywiscie jestes w zwiazku z jakas inna pania)
Nici ze swatania! ;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry