Widok

a niech będzie! poszukuję....

Witam

Oficjalnie, dla zabawy, z ciekawości ? i przede wszystkim z prawem do przemilczenia dziwnych propozycji zamieszczam ogłoszenie, że poszukuję faceta!
Cel: miła znajomość, przed ołtarz nikogo od razu zaciągać nie zamierzam ;) chociaż... nigdy nie mów nigdy ;)

Kogo oczekuję: mężczyzny z klasą, dowcipnego, inteligentnego, z porządną pracą! co w moim rozumieniu oznacza mężczyznę ambitnego i takiego, którego nie trzeba utrzymywać ;)
Wygląd? jak wiadomo najważniejszy nie jest- no ale to coś musi być ;) Wiek? nie mniej niż mój a górna granica- yyyy 36?- no niech będzie do negocjacji ;)

Co mogę zaoferować?: 31 lat, nienudną osobowość, poczucie humoru, nie szukam sponsora, bo w tych kwestiach radzę sobie całkiem nieźle sama ;) Wygląd no cóż- każdy ma inny gust ale ja się oceniam całkiem dobrze ;)

Kogo NIE szukam na pewno?? Jeśli masz dzieci- nie dziękuję! jeśli szukasz kogoś tylko dla seksu- i tak szybko i łatwo mnie nie uwiedziesz- więc nie udowodniaj sobie, że potrafisz pomimo zdecydowanego NIE i oszczędźmy sobie czasu;)

hahaha sama nie wierzę, że to piszę ale co mi tam- może będzie chociaż zabawnie :D
"...Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem do każdego celu..."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
łooo boszzz jak Ty masz prodiż naprawdę to to jest podejrzane ;)) kto ma w tych czasach coś takiego ;) a mimo, że w garażu- umiesz coś w nim zrobić ? :0

P.S. może chociaż piszesz romantyczne wiersze i grasz na gitarze spiewając romantyczne ballady ?? ;))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@t-a specjalnie dla Ciebie założyłam sobie nowe konto ;) 4me44@wp.pl

Tylko błagam nie przesyłaj takiego z wygoloną klatą w rozpiętej koszuli ;) bo umieszczę na forum ;)

Pannacotta- dogadamy się ;)
8] hmmm możemy spróbować to ustalić ale niestety nie zabłysnę bo 52 mi nie wiele mówi ;) ale ja tu nie mieszkam długo.... a nawet jak już tu jestem to jakby mnie nie było ;) napisz na PW mniej tajemniczo albo 4me44@wp.pl
skrzyżowanie Kościuszki i Hallera... ;)
No to wcale nie tak blisko, IP są widać odległe;)
Pewnie sie skompromituje, ale.... kim jest Halewicz? Braci Mroczkow znam, Kasie C., co to tanczy, spiewa, recytuje tez kojarze, ale Halewicz...????
"4me
Podziel sie uwagami. Czuje sie nieco odpowiedzialna jako pomyslodawczyni tego zwiazku :)"

Pannacotta ja już znam tajemnicę :D- wiem jak wygląda romantyczny motycklista! i powiem tylko, że dobrze ;)
- ale cóż zajęty rzeczywiście więc.. nici ;)
a tak w ogóle to napiszę Wam, że już nie szukam ;) dobrze mi tak jak jest i co ma być to będzie, żarty, żartami ale takie szukanie to strasznie nudne jest i jakieś takie nie w moim stylu- jak ma się znaleźć to się znajdzie;)

ale pozostanę jeszcze z Wami trochę w tym miłym towarzystwie! zazwyczaj.... ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dostałem fotke zwrotną i powiem tak..jest dobrze...... nie masz co na siłę szukać, napewno się sam znajdzie i jestem przekonany, że szybciej niż ci się wydaje.
.... dlatego przestałam szukać ;)
polecam Biedronkę na osiedlu
wielllkiee szansee ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co jacyś fajni tam przychodzą??

P.S. ja chyba mam inna bliżej, adres dość odległy ;) nie wiem czy u mnie też są fajni...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jak wy ale ja zaczynam obiad kręcić :P coś wołowina się dziś w sklepie nawinęła :P
t-a smigasz motocyklem do Biedrony? :)
t-a, a nie moglbys mnie tego lata na tym swoim motocyklu zabrac nad blekitny ocean, na piaszczyste plaze Portugalii...?
hahaha nie ;)

w tym roku mam w planie szwajcarie :) zobacz w guglach droge z stelvio do davos :)
Szwajcaria odpada, brak oceanu!
Nie daj sie prosic ;)
http://www.youtube.com/watch?v=kc_NoAwN-WI&feature=results_main&playnext=1&list=PL1CA767A16280B5F3
dla ciekawskich powiem ze to bedzie ta podróż która towarzyszy zmianie stanu cywilnego ;)
Wobec tego lato odpada.
To może jesienią nad ocean...? ;)
hahaha nie namówisz mnie :)

raczej nie dostane pozwolenia na dłuższy wyjazd z nieznajomą ;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry