Widok

a niech będzie! poszukuję....

Witam

Oficjalnie, dla zabawy, z ciekawości ? i przede wszystkim z prawem do przemilczenia dziwnych propozycji zamieszczam ogłoszenie, że poszukuję faceta!
Cel: miła znajomość, przed ołtarz nikogo od razu zaciągać nie zamierzam ;) chociaż... nigdy nie mów nigdy ;)

Kogo oczekuję: mężczyzny z klasą, dowcipnego, inteligentnego, z porządną pracą! co w moim rozumieniu oznacza mężczyznę ambitnego i takiego, którego nie trzeba utrzymywać ;)
Wygląd? jak wiadomo najważniejszy nie jest- no ale to coś musi być ;) Wiek? nie mniej niż mój a górna granica- yyyy 36?- no niech będzie do negocjacji ;)

Co mogę zaoferować?: 31 lat, nienudną osobowość, poczucie humoru, nie szukam sponsora, bo w tych kwestiach radzę sobie całkiem nieźle sama ;) Wygląd no cóż- każdy ma inny gust ale ja się oceniam całkiem dobrze ;)

Kogo NIE szukam na pewno?? Jeśli masz dzieci- nie dziękuję! jeśli szukasz kogoś tylko dla seksu- i tak szybko i łatwo mnie nie uwiedziesz- więc nie udowodniaj sobie, że potrafisz pomimo zdecydowanego NIE i oszczędźmy sobie czasu;)

hahaha sama nie wierzę, że to piszę ale co mi tam- może będzie chociaż zabawnie :D
"...Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem do każdego celu..."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
ale ja się łączyć nie chce :) od początku nie chciałem

ale zobaczyć z kim się ma do czynienia to co innego ;)

spokojnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ja chyba bym spełniał większość warunków.
wiek 32, stabilny finansowo, bez dzieci, bez żony, z niewielkim przebiegiem a to z racji na chroniczny brak czasu a nie brak powodzenia.
napisz cos wiecej o sobie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzy grosze wtrącić pozwolę sobie do wątku:)
Szukałam ...nie księcia z bajki tylko taki zwykły normalny,który będzie szanował i kochał odwzajemnioną miłością ,niestety rzeczywistość poznawania potencjalnych kandydatów sprawiała iż myślą tylko o jednym. W rzeczy samej rozumiem,bo mieli przed atrakcyjną szczupła blondynkę ..z poznawaniem nigdy nie miałam problemu, z wyjściem do klubu bez towarzystwa koleżanek również nie mam problemu , bo wiem że zaraz będzie wokół mnie wianuszek śliniących się facetów,ale wszak nie o to mnie chodzi ważne są dla mnie wartości więc teraz to ja NIE SZUKAM, tylko czekam aż ten jedyny mnie odnajdzie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
powodzenia

osobiście brunetki ;) z długimi piórami
I ja życzę powodzenia:)
a tak na marginesie blondynka ale farbowana więc w mojej głowie mam dobrze poukładane(kiedyś brunetka):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Julietta,
jako rowniez atrakcyjna i szczupla blondynka wtrace sie z uwaga, ze moim zdaniem nie wyglad a nastawienie ma tu kluczowe znaczenie. Jak ten jedyny ma Cie znalezc skoro widzisz tylko wianuszek sliniacych sie facetow? Sprobuj zobaczyc jedynego ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i romantyczny wizerunek upadł totalnie!!!
Punkty za odpowiedzialność nabite ;)
Jeśli jesteś zajęty, zdjęcia nie będzie- popatrz sobie na laski na necie albo na ulicy;)

ale, ale z drugiej strony jeśli 75% Twoich znajomych jest wolna to może jednak naprawdę powinnam Ci zaproponować rowerową przejażdżkę i jakiemuś Twojemu koledze oczywiście;)) gdzie jest tyle wolnych ludzi? macie po 18 lat?? ;)))
PannaCotta
Uwierz, próbowałam ujrzeć tego jedynego,nie wkładałam wszystkich odrazu do jednego worka lecz niestety fakty mówiły same za siebie ,prędzej czy później okazywało się kto jest czego wart a raczej nie wart..
Hmmm może jakiś normalny facet potknie się przedemną idąc ulicą i to właśnie będzie to :):)
@t-a a tak w ogóle to jak jesteś taki chojrak to dawaj zdjęcie!!!! ja też jestem wzrokowcem- popatrzeć zawsze można ;P a co tylko facetom wolno? my też sobie lubimy czasem pooglądać ;)
no chyba, że nie ma czego oglądać ;P
@gszok a jak Ty będziesz miał czas na kawę- jak Ty taki zabiegany jesteś? będziemy pić w biegu?
4me,
jezeli gszok ma motor to mozemy wziac go jednak pod uwage ;)
ciiii mi zawsze koledzy mówili, że motor jest w pralce a to jest motocykl ;)
no chyba, że chodzi o to czy gszok ma pralkę?? Gszok masz?
w sumie to ważna informacja przy zawieraniu nowych znajomości ;)
oczywiście mam pralke, mam też inne urządzenia agd czy też rtv.

motocykla nie posiadam.

a motor to faktycznie siedzi pod maską w samochodzie albo jest zamontowany w motocyklu.
Big G co Ty taki poważny? a prodiż masz? to jest bardzo ważne i przydatne urządzenie AGD, bez tego ani rusz.... ;)
@-4me- przepraszam że zmieniam temat przewodni lecz co do naszych prawie tych samych cyferek chciałabym się przekonać czy to prawda o bliskim zamieszkaniu ;) możesz odmówić ze względów osobistych ale jeśli możesz to wymień najbliższą charakterystyczną budowlę przy której mieszkasz ja Ci podam cyfrę 52 może z czymś ją połączysz
pozdrawiam ;)
wala się w garażu, ale nie używam ;)
podaj maila ;) nie widzę problemu zasadniczo ;)
4me
Podziel sie uwagami. Czuje sie nieco odpowiedzialna jako pomyslodawczyni tego zwiazku :)
4me, daj mu szanse :) chociaz szkoda, ze bez motocykla... Moze jakis inny romantyczny watek sie znajdze...

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry