Widok

a wakcje sie zblizaja...any new friends?

Hej,

Szukam ciekawych, interesujacych, wyluzowanych ludzi, ktorzy maja ochote sie poznac...bezproblemowych z poczuciem humoru. Jestem singielka, ale to jakos nie rzutuje. Musze zapomniec..

wakacje ida, chce to jakos dobrze spozytkowac..

Kolezanka polecila mi to forum, jako dobry sposob na poznanie kogos..?

Moze cos o sobie?
Mam 24 lata, koncze wlasnie studia, ogarnieta, otwarta, komunikatywna, tolerancyjna, lubie rozmawiac, smiac sie, poznawac nowe rzeczy.. lubie ludzi..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesteś z Gdyni?
witaj
Jak masz na imie i skad jesteś dokladnie?
Co jakiś czas ludzie z forum organizują, ognisko, grilla, piknik, wspólny wypad gdzieś... generalnie pod przykrywką grillowania, czy piknikowania ukryta jest po prostu dobra zabawa, więc śledź wątki i zapraszam, na pewno poznasz fajnych ludzi.
http://klikmitu.blogspot.com/
Cześć :D
Twoja koleżanka ma dobry gust :D przypaliłem papierosem coś plastikowego tylko nie moge tego znaleśc;p wracając do tematu :D
22 czerwca idziemy na koncert forumowo :D i tam znajdziesz włąsnie takich fajnych ciekawych,interesujacych, wyluzowanych ludzi którzy mają ochotę się poznać i spotkać :D Ale jak masz fajny pomysł na ten weekend np. kto idzie pograć w bierki, pijąc piwo to pewnie też się zlecimy :D
Mój Boże, kiedy ja ostatni raz grałam w bierki ;) Wieki temu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nudziasz na dobry pomysł wpadłeś spotkanie pod tytułem "To co za dziecka nas zabawiało"
Pierwsza propozycja: bierki
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem z Gdanska...:) z okolic, troche mnie tu nie bylo moje gg 2253548
zapomniałabym dodać...Monika

każdy z nas ma określone preferencje, "skręt" w stronę tych czy innych środowisk, grup ludzi, upodobań, nie wszystko przyjdzie nam zaakceptować, ale myślę, że mam umysł otwarty na ludzi, jestem skłonna ryzykować...gdzieś ta potrzeba się we mnie tli stąd ten post

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry