Widok

a właściwie, czemu nie...

http://www.youtube.com/watch?v=MgxKm2k342g&feature=fvst

uwielbiam ten utwór
słuchałam na żywca w kościele św. jana
zawsze mnie powala, ale wtedy zrównał mnie z posadzką
wyrwał mi serce
i wycisnął łzy z moich obojętnych i nieczułych oczu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
sformułowanie "złota klatka", którego użyłem jako pierwszy 22 sierpnia zeszłego roku. cytuję:

"dzisiaj możdzęr i scofield ładnie zagrali. a jutro do prapolskiego gniezna kibicować żużlowcom jedziemy. trzymcie się. zwłaszcza wy piękne ptaki zamknięte w złotej klatce ;)"

na wszelki wypadek wyjaśniam, że dotyczyło ono pewnej dziewczyny, która dawno już tu nie pisała. nie chcę się nad tym rozwodzić, bo wyszłoby na to, że miałem jakieś informacje. ano miałem i były one dziecinnie proste do zdobycia. w każdym razie, oświadczyć pragnę jedynie, że nie dotyczyło ono nikogo z wolnych ludzi, czyli trzonu tego forum. zaiksów żadnych nie roszczę
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jassne.

Pewno ktoś jeszcze z "drużyny koszykarzy" jak ongiś celnie ujął Totenkopf - da się nabrać na terminy "nieczułe" i "obojetne", ale z pewnością nie ja.
Zwyczajnie. Kreowany przez Ciebie obraz siebie lodowatej i zimnej nie znajduje odzwierciedlenia w rzeczywistości. Bynajmniej nie do końca wg mnie.
Porzuć złotą klatkę i znajdź wreszcie kogoś kto udatnie pokaże Ci,
że lepiej widzieć w sobie jasne strony (masz ich na pęczki nie będę wymieniał) zaś nad mrocznymi przywarami pracować.

Wprawdzie - pisząc nieskromnie choć do bólu trzeźwo - ciężko Ci będzie znaleźć tego kogoś, kto pokazałby Ci to lepiej aniżeli ja jednocześnie nie wikłając się w zaklęte rewiry.
Ale ja nigdy nie udawałem, że będę dla Ciebie kumplem czy przyjacielem. Bo ja w to nie wierzę. Pomiędzy K&M coś takiego nie istnieje z zasady.

Porzuć tę klatkę.
Inaczej wciąż będziesz się dusić jak w "zapomnianym akwarium".

I coś odemnie dla Cię.
Odwieś kaprysy i demony...
http://www.youtube.com/watch?v=JRuG1_FNSb8&feature=related
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (238 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (412 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

do góry