Widok

aaaaaa!!!!!

Dziewczyny ręce mi się trzęsą.... właśnie zrobiłam test ciążowy i są dwie kreski jak ja pierdziele!

I teraz... czy ja nie zwariowałam? Zawsze robiłam płytkowe a dziś strumieniowy... czy obojętnie w jaki sposób się tą końcówkę pod strumień moczu kieruje? Ja zrobiłam tak że cały ten pas był zamoczony a może tylko końcówka powinna być? Czy jest opcja żeby pokazało zły wynik??

A jeśli to oznacza..... to co ja mam teraz zrobić :D

Po pierwsze jutro idę na beta hcg z krwi.. i TSH...
Po drugie na gwałt szukam endokrynologa bo mam niedoczynność...

CO jeszcze? Ginekolog? Rodzinny? Nic nie wiem.... Mąż jeszcze nic nie wie, powiem Mu jak będę pewna :P

Pomocy :P Jestem nieprzygotowana... lekarka mówiła że nie mam owulacji.. że będzie ciężko... że masa badań mnie czeka... że to że tamto... a tu nagle BACH? Czy to możliwe? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i z tego wszystkiego wrzuciłam TU zamiast na rodzinke.... grrrr
Nie było tematu :D Przechodze na rodzinke z tym... olejcie mnie hihihi :)
jesteś już na rodzince :)
gratuluję, oby test pokazał prawdę :) trzymam kciuki :) wiem, że z niedoczynnością może być ciężko zajść w ciążę, ale wszystko jest możliwe, ja też mam niedoczynność i do tego hashi i bez najmniejszych problemów w ciążę zaszłam, przebiegała bez żadnych komplikacji i mam zdrową córcię.... ciesz się swoim szczęściem, ale kontroluj hormony :P
idz na betę, zrób tsh i ft4 i zapisz się jak najszybciej do ginekologa i nie panikuj:) będzie dobrze powodzenia!
Trzymam kciuki:)))!!!!!!!
Sama niecierpliwie czekam na 2 kreski -więc wyobrażam sobie tę radość:::)))
Bete jutro, najlepiej jeszcze pojutrze sprawdzic czy rośnie, no i jak najszybciej ginekolog/endokrynolog, jak to zagrożona sprawa to możesz wymagać jakiś leków typu luteina itp

Trzymam kciuki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry