Widok

aaaaaa!!!!!

Dziewczyny ręce mi się trzęsą.... właśnie zrobiłam test ciążowy i są dwie kreski jak ja pierdziele!

I teraz... czy ja nie zwariowałam? Zawsze robiłam płytkowe a dziś strumieniowy... czy obojętnie w jaki sposób się tą końcówkę pod strumień moczu kieruje? Ja zrobiłam tak że cały ten pas był zamoczony a może tylko końcówka powinna być? Czy jest opcja żeby pokazało zły wynik??

A jeśli to oznacza..... to co ja mam teraz zrobić :D

Po pierwsze jutro idę na beta hcg z krwi.. i TSH...
Po drugie na gwałt szukam endokrynologa bo mam niedoczynność...

CO jeszcze? Ginekolog? Rodzinny? Nic nie wiem.... Mąż jeszcze nic nie wie, powiem Mu jak będę pewna :P

Pomocy :P Jestem nieprzygotowana... lekarka mówiła że nie mam owulacji.. że będzie ciężko... że masa badań mnie czeka... że to że tamto... a tu nagle BACH? Czy to możliwe? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i z tego wszystkiego wrzuciłam TU zamiast na rodzinke.... grrrr
Nie było tematu :D Przechodze na rodzinke z tym... olejcie mnie hihihi :)
jesteś już na rodzince :)
gratuluję, oby test pokazał prawdę :) trzymam kciuki :) wiem, że z niedoczynnością może być ciężko zajść w ciążę, ale wszystko jest możliwe, ja też mam niedoczynność i do tego hashi i bez najmniejszych problemów w ciążę zaszłam, przebiegała bez żadnych komplikacji i mam zdrową córcię.... ciesz się swoim szczęściem, ale kontroluj hormony :P
idz na betę, zrób tsh i ft4 i zapisz się jak najszybciej do ginekologa i nie panikuj:) będzie dobrze powodzenia!
Trzymam kciuki:)))!!!!!!!
Sama niecierpliwie czekam na 2 kreski -więc wyobrażam sobie tę radość:::)))
Bete jutro, najlepiej jeszcze pojutrze sprawdzic czy rośnie, no i jak najszybciej ginekolog/endokrynolog, jak to zagrożona sprawa to możesz wymagać jakiś leków typu luteina itp

Trzymam kciuki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry