Widok
bo wczoraj kupiliśmy setki i przeprowadziłam degustację i wygrały te wódki.
jeszcze Pan Tadeusz i Bols.
ale Soplica pochodzi z tej samej rozlewni co Bols i smak podobny...
ja też mam w maju wesele. w przyszłym roku ceny mają iść w górę.
wiele zależy od wódki jaką chcesz kupić
np jeżeli myślisz o Absolwencie to do 20.12 jest promocja w hurtowni Janus. Cena to 15zł 10 gr.
jeszcze Pan Tadeusz i Bols.
ale Soplica pochodzi z tej samej rozlewni co Bols i smak podobny...
ja też mam w maju wesele. w przyszłym roku ceny mają iść w górę.
wiele zależy od wódki jaką chcesz kupić
np jeżeli myślisz o Absolwencie to do 20.12 jest promocja w hurtowni Janus. Cena to 15zł 10 gr.
My mielismy absolwenta i nikt nie narzekal:) Raczej nie mam smakoszy w rodzinie, wiec wodka to wodka, a dla mnie to sprawdzona marka.
Wszystkie imprezy rodzinne- imieniny, urodziny itd
Znam natomiast pewna historyjke. Moj bliski znajomy jezdzil za wschodnia granice, kupowal spirytus i robil z niego wodeczke. Kupowal tez naklejki firmowe, zakretki, akcyze, jednym slowem wodka wygladala jak orginal. Pamietam jak przyszedl klient i kupil dwie flaszki- tem sam rozlew, ale dwie rozne naklejki. Nastepnego dnia, zdal relacje, ze wodka X byla swietna, ale wodka Y cos nie bardzo mu smakowala... Do tej pory smiac mi sie chce z tego smakosza
Wszystkie imprezy rodzinne- imieniny, urodziny itd
Znam natomiast pewna historyjke. Moj bliski znajomy jezdzil za wschodnia granice, kupowal spirytus i robil z niego wodeczke. Kupowal tez naklejki firmowe, zakretki, akcyze, jednym slowem wodka wygladala jak orginal. Pamietam jak przyszedl klient i kupil dwie flaszki- tem sam rozlew, ale dwie rozne naklejki. Nastepnego dnia, zdal relacje, ze wodka X byla swietna, ale wodka Y cos nie bardzo mu smakowala... Do tej pory smiac mi sie chce z tego smakosza
[url=http://www.slub-wesele.pl]