Widok
facet ma być facetem...
Kiedyś facet polował, chodił na wojny, rywalizował i czuł że żyje..
Teraz komputer, spotkania, telefony, interesy.. potem w domu telewizor, mecz, piwko itp.. A każdy facet tęskni za wolnością, za życiem, za NAMIĘTNOŚCIĄ. Potrzebuje czuć pod ręką ster, lejce, linę lub po prostu łopatę.
Kobiety potrzebują prawdziwych mężcyzn a nie cioty!
I co się dzieje?!
Kobiety biorą sprawy w swoje ręce, stają się "Zosiami Samosiami", a facet nie wiele ma do gadania.
Ale to wina facetów, że nie dbają o swoją męskość.
Uważam, że musisz znaleść w sobie tego uśpionego faceta, pokazać stanowczość, przedstwić swoją irytację i złość, określić swoje potrzeby - a wtedy jak zobaczy w Tobie "prawdziwego faceta" wszystko wróci do normy.
Teraz komputer, spotkania, telefony, interesy.. potem w domu telewizor, mecz, piwko itp.. A każdy facet tęskni za wolnością, za życiem, za NAMIĘTNOŚCIĄ. Potrzebuje czuć pod ręką ster, lejce, linę lub po prostu łopatę.
Kobiety potrzebują prawdziwych mężcyzn a nie cioty!
I co się dzieje?!
Kobiety biorą sprawy w swoje ręce, stają się "Zosiami Samosiami", a facet nie wiele ma do gadania.
Ale to wina facetów, że nie dbają o swoją męskość.
Uważam, że musisz znaleść w sobie tego uśpionego faceta, pokazać stanowczość, przedstwić swoją irytację i złość, określić swoje potrzeby - a wtedy jak zobaczy w Tobie "prawdziwego faceta" wszystko wróci do normy.
Mówisz - masz!
Podzielam opinie na temat tzw. "starej szkoły" facet to drapieżnik, powinien zabijać - np. zwierzęta (nawet śliczne króliczki - to też zwierzę). Trzymać krótko kobietę, jak trzeba to trzasnąć w celu utrzymania morali i posłuszeństwa. Musi być panem w domu i nie dawać sobie pyskować u siebie. Dzieci powinny się słuchać i czuć przed nim strach i respekt (jak zwierzęta). To prawdziwy facet, jeśli jesteś inny - jesteś ciotą.
czyli wchodzi takie coś jak ninja do domu na dzien dobry zonę w pysk by wiedziała gdzie jej miejsce dzici przemykaja po katach a pan i władfca z piwem w ręku rozwala sie w fotelu iczekam az muzona zmieni buty założy papucie , poda obiadek itd , wszystko na paluszkach by nie prtzeszkadzac w ogladaniu tv , bo na tym sie kończy swiat samca alfa .
powodzenia malutki człowieczku :)
powodzenia malutki człowieczku :)
też mi się wydaje, że on specjalnie taki styl tu przyjął :)
ps. bo wbrew pozorom, wydaje się być w miarę opanowany. Gdyby poważnie brał do siebie wszystko co się do niego mówi i tak samo te jego wypowiedzi, to by tu raczej się wylewał i próbował coś udowadniać, kłucić się z kimś, a on poprostu rzucza swoje trzy grosze i tak jakby czeka, co się bedzie działo, hehe. Tak mi się wydaje, że to jego styl. Oczywiście mogę się mylić, chociaż nie wydaje mi się ;)
:)
ps. bo wbrew pozorom, wydaje się być w miarę opanowany. Gdyby poważnie brał do siebie wszystko co się do niego mówi i tak samo te jego wypowiedzi, to by tu raczej się wylewał i próbował coś udowadniać, kłucić się z kimś, a on poprostu rzucza swoje trzy grosze i tak jakby czeka, co się bedzie działo, hehe. Tak mi się wydaje, że to jego styl. Oczywiście mogę się mylić, chociaż nie wydaje mi się ;)
:)
A co powiecie na 33-letniego mężczyznę który jest w związku z kobietą od 3 lat mieszkają razem 2 lata prawie,który słucha mamusi i o 13 lat młodszej siostry która g...o wie tak naprawdę o życiu.Ja się męczyłam z takim facetem i na szczęście nasze drogi się rozeszły bo nie wytrzymałam tego.Robiłam wszystko by nasz związek ratować,gotowałam,sprzątałam i prałam ( mówił że w domu jest za sterylnie).ON tego nie docenił a na końcu jak odchodziłam od niego to zarzucił mi że nic nie robiłam w domu tylko piłam kawki z sąsiadką. Cieszę się dziś że mam to już za sobą a jemu życzę jak najlepiej.
A ja jestem ciekawa czy jest ktoś, kto tak myśli. Nie ze wzgledu, na to, ze ja tak myślę, ze to tak jest, ale ze względu, na moja ciekawość, czy komuś takiego "cerowania kaleson" brakuje mocno, czy jest taki ktoś, komu w innych swerach życia jest super i się super układa, w danym związku, a twierdzi, ze bez tego cerowania jest nieszczęsliwy.
ps. taka gUpia ciekawość
ps.2 jest ktoś taki?
ps. taka gUpia ciekawość
ps.2 jest ktoś taki?