Widok
www.bestmen.pl
www.badboys.pl
polecam wybrac zawodowca, kiedys zamowilysmy 'amatorow' poleconych przez jedna z agencji towarzyskich w gdyni, i bylysmy troszke zawiedzione..mimo, ze sie chlopak staral, w rezultacie dal calkiem niezle show, ale jak gdyby czegos brakowalo...moze minusem byl tez fakt, ze przyprowadzil kolege, ktory mial nas zachecac do klaskania i wrzaskow...
gdyby striptizer byl pierwszoklasny taki kolega-i jego zachety bylyby zbedne...ale polecam..jesli ktos zna sie na tym, moze byc calkiem fajna zabawa...;-) i pamiatka...jak popstrykacie pare fotek!
www.badboys.pl
polecam wybrac zawodowca, kiedys zamowilysmy 'amatorow' poleconych przez jedna z agencji towarzyskich w gdyni, i bylysmy troszke zawiedzione..mimo, ze sie chlopak staral, w rezultacie dal calkiem niezle show, ale jak gdyby czegos brakowalo...moze minusem byl tez fakt, ze przyprowadzil kolege, ktory mial nas zachecac do klaskania i wrzaskow...
gdyby striptizer byl pierwszoklasny taki kolega-i jego zachety bylyby zbedne...ale polecam..jesli ktos zna sie na tym, moze byc calkiem fajna zabawa...;-) i pamiatka...jak popstrykacie pare fotek!
Oj, musicie zacząć uważać, na naszym forum pojawił się Flagon, bardzo łatwo go zranić. Nie mógł się doczekać, aż ktoś go zaproponuje, musiał o sobie sam przypomnieć.
No dobra, niech mu będzie:
Może Ty, Flagon? Jeśli Twój wygląd odpowiada charakterowi to z pewnością będziesz gwarancją szczęścia przyszłych małżonków- po Tobie każdy facet będzie jeszcze atrakcyjniejszy...
Oby był już z głowy, bo na niego ignorowanie też nie działa. Panom na kawalerski też doradza.
A tak na temat - może wcale nie trzeba striptizera, na moim panieńskim występowali przypadkowi goście z knajpy... Postanowili umilić mi ten wieczór... Polecam Absinthe... Gdyby dla mnie ktoś zamówił "profesjonalistę", to pewnie umarłabym ze śmiechu. Wy byście chciały mieć taki występ na swoich panieńskich?
No dobra, niech mu będzie:
Może Ty, Flagon? Jeśli Twój wygląd odpowiada charakterowi to z pewnością będziesz gwarancją szczęścia przyszłych małżonków- po Tobie każdy facet będzie jeszcze atrakcyjniejszy...
Oby był już z głowy, bo na niego ignorowanie też nie działa. Panom na kawalerski też doradza.
A tak na temat - może wcale nie trzeba striptizera, na moim panieńskim występowali przypadkowi goście z knajpy... Postanowili umilić mi ten wieczór... Polecam Absinthe... Gdyby dla mnie ktoś zamówił "profesjonalistę", to pewnie umarłabym ze śmiechu. Wy byście chciały mieć taki występ na swoich panieńskich?
asinek napisał(a):
> Jakbym zobaczyla faceta w stringach zaczelabym tak rechotac ze
> chyba by uciekl. :)
> Ogolnie to nie moje klimaty a taki wystep traktowalabym jak
> dopust bozy. Gorzej ze po mnie by to bylo widac i taki facet
> mialby ciezko.
flagon: no! przynajmniej jeden budujacy wpis...
Z końcem wypowiedzi się nie zgadzam, gdy takie oczy spojrzą...
nawet gdyby był z ciasta, to na 100 ...... się rozrasta ;-)
> Jakbym zobaczyla faceta w stringach zaczelabym tak rechotac ze
> chyba by uciekl. :)
> Ogolnie to nie moje klimaty a taki wystep traktowalabym jak
> dopust bozy. Gorzej ze po mnie by to bylo widac i taki facet
> mialby ciezko.
flagon: no! przynajmniej jeden budujacy wpis...
Z końcem wypowiedzi się nie zgadzam, gdy takie oczy spojrzą...
nawet gdyby był z ciasta, to na 100 ...... się rozrasta ;-)
ja faeta na panienskim nie mialam i nie zaluje,za to mojemu fantastyczni koledzy zamowili tancerke ... bylo, minelo
czy jestem zadowolona ??????
zadalam swojemu pytanie :czy on bylby szczesliwy gdyby jakis obcy facet machal mi fujara przed oczami ?
odpowiedzi nie uslyszalam ale mina byla jednoznaczna . zazdrosc
czy jestem zadowolona ??????
zadalam swojemu pytanie :czy on bylby szczesliwy gdyby jakis obcy facet machal mi fujara przed oczami ?
odpowiedzi nie uslyszalam ale mina byla jednoznaczna . zazdrosc
zoya78 napisał(a):
> nigdy nie chcialabym na swoim wieczorze pana od rozbierania,
> ale to nie znaczy jeszcze ze jak kiedys przyjdzie mi cos
> takiego obejrzec mam sie mianowac "dziwka"!!! przegiales pan i
> to ostro! troche kultury nie zaszkodziloby....
>
flagon:
na takim wieczorku możesz nawet, parzyć się z owczarkiem niemieckim,(gdy przyjdzie ci na to ochota) zapewniam, że "świat" nie będzie wymagał od ciebie, w związku z tym, mianowania się kimkolwiek...
> nigdy nie chcialabym na swoim wieczorze pana od rozbierania,
> ale to nie znaczy jeszcze ze jak kiedys przyjdzie mi cos
> takiego obejrzec mam sie mianowac "dziwka"!!! przegiales pan i
> to ostro! troche kultury nie zaszkodziloby....
>
flagon:
na takim wieczorku możesz nawet, parzyć się z owczarkiem niemieckim,(gdy przyjdzie ci na to ochota) zapewniam, że "świat" nie będzie wymagał od ciebie, w związku z tym, mianowania się kimkolwiek...