Widok

facet w stringach

Zadaję poważne pytanie (na prawdę) i proszę o poważne odpowiedzi:
Pytanie przede wstkim skierowane do Pań, ale Panowie (w szczególności z wiedzą praktyczną też proszeni są o odpowiedź)

Czy facet w stringach jest sexowny czy odrażający?

Jeszcze raz powtarzam, że pytam się poważnie o opinię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zależy jaki facet i jaka pupa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dla mnie tragedia...no chyba że jakiś wieczór panieński czy coś w tym stylu;) ale gdyby mój facet chodził w stringach to umarłabym ze śmiechu
Czy to chodzi o Gizma, czy ogólnie?
lubię cyfry i litery
nie, nie - zupełnie nie o niego chodzi :)
chcę potwierdzić / obalić pewną opinię jaką zasłyszałem od pewnego człowieka (mężczyzny) i potrzebuję poznać zdanie innych osób - coś w rodzaju badania statystycznego :)
gamrep napisał(a):

> chcę potwierdzić / obalić pewną opinię

Lepiej sie zdecyduj, czy chcesz potwierdzic, czy obalic.

Za bardzo zdradzasz sie, Narcyzie.
Porazka, tragedia, koszmar....stringi dla gejow!! i to tych co robia za panienki!!!
i to jeszcze zalezy jakie stringi, bo w niektorych to nawet kobiecie jest nie od twarzy:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
> w niektorych to nawet kobiecie jest nie od twarzy:D
To nie jest do twarzy tylko do d... ;D
jak juz chcesz , to nis bokserki . stringi meskie to ... takie ... pedalskie .chyba ze twojej Pani to sie podoba , wtedy jestes usprawiedliwiony spelniajac jej zachcianke
------ jestem subiektywny ----------
a ja sadzilam ze stringi to na inna czesc ciala Anty....ale dobrze ze jestes na nie...wolalabym nie spotkac cie na ulicy ...ze stringami na twarzy:D
ja przyłączam sie do zdanie ze strigni dla facetwo sa stnowczo nie do przyjecia:)) a u kobiet....hmm.....powiem tak wsio jedno jakie byle czyste ;)

zwykla......przytulanka...
Ja uważam że na codzień boxerki są o wiele lepsze niz stringi.ale wieczorkiem po ciężkim dniu dla "zrelaksowniania" ;)się to stringi są jak najbardziej mile widziane.Może nie zawsze,aby nie popaść w rutynę,ale...ja jestem za.Natomiast co do dlipów męskich to....w ogóle zakzałabym ich produkcji.Są mało sexowene i takie....brrrrrr,ale to moje skromne zdanie.,

STRINGI JAK NAJBARDZIEJ TAK!!!!!

Slipy tak, reszta nie....slipy sa najbardziej praktyczne......nic nie lata miedzy nogami, ani tez nie jest scisniete do granic mozliwosci....slipy to wyjscie poskrednie, skrajnosciom mowie stanowcze NIE
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
A ja nie lubię czegoś zwyczajnego,takiego oczywistego i banalnego.Slipy to najmniej sexowne gacie męsknie jakie widziałam,a zwłaszcza na plaży.

To nie ma nic wspolnego z tym co piszesz, ale mam mala prosbe, mozesz wywalic ten banerek? ja mam szybkie lacze, i mi sie przez niego dluzej wczytuje, ci co maja wolne lacze lub modem musze naprawde cierpiec

Pozdrawiam

PS: i tak wole slipy...jednak wygoda ponad czyjes zadowolenie, wkoncu ja mam sie w tym dobrze czuc, a co mysli reszta mnie nie obchodzi
No problem Anty,trzeba było tak od razu pisać....juz banerka nie ma :((((
Facet w stringach.poprostu ochyda jeszce może powinien pójść do kosmetyczki, wizażystki i zrobić sobie paznokcie???GDZIE SIE PODZIAŁY TE MĘSKIE SZOWINISTYCZNE ŚWINIE O DELIKATNOŚĆI MAMUTA?? CHŁOPAKI/mĘŻCZYŹNI NIE ZAMIENIAJMY SIĘ W KOBIETY!!!
A co do gaci to bokserki są najwygodniejszymi gaciami :-) a slipów z calym szacunkiem do Antyspołecznego nienawidze.
Hehe, spoko, wazne ze nienawidzisz slipow a nie mnie;)
Ale teraz sobie tak mysle ze to jeszcze zalezy od spodni jakie nosisz...ja chodze zawsze w dzinsach i mi bokserki nie przypasowaly....pozatym w razie jakby cos sie u mnie naprezylo wole by to nie zostalo zauwazone przez cale mozliwe towarzystwo:D wiec spodnie z cienkiego materialu + bokserki to chyba nie dla mnie:D
jest jeszcze coś fajnego takie dopasowane bokserki(nie wiem czy jest jakaś fachowa nazwa) które i wyglądają fajnie i zapewne męskie "problemy"ukrywają;)
A niby boxerki czemu nie są dla Ciebie???Często Ci się napręża czy co??Żartuję oczywiście....każdy nosi to co lubi,dlatego tyle tego mamy.
nefretete23 napisał(a):

> A niby boxerki czemu nie są dla Ciebie???Często Ci się napręża
> czy co??Żartuję oczywiście....

Jak gdzies tam u gory mowilem, to jeden z powodow;)
Facet w stringach.poprostu ochyda jeszce może powinien pójść do kosmetyczki, wizażystki i zrobić sobie paznokcie???GDZIE SIE PODZIAŁY TE MĘSKIE SZOWINISTYCZNE ŚWINIE O DELIKATNOŚĆI MAMUTA?? CHŁOPAKI/mĘŻCZYŹNI NIE ZAMIENIAJMY SIĘ W KOBIETY!!!
A co do gaci to bokserki są najwygodniejszymi gaciami :-) a slipów z calym szacunkiem do Antyspołecznego nienawidze.
Masz rację !!! Prawdziwy mężczyzna musi pachnieć piwem, fajami , potem moczem, !!! i te czarne ksiezyce za paznokciami koniecznie... czyste zadbane paznokcie u faceta to już nawet nie ohyda a oCHyda !!!!
Można też dla efektu strzelać gilami z nosa na ulicy (jak np U....r) bo chusteczki do nosa sa niemęskie. głosne charchanie odksztuśne też zwiększa efekt samczej zwierzęcości...
wiesz co to znaczy nadinterpretacja??? slyszałes w swoim zyciu tak dłuugii wyraz? Niezrozumcie mnie źle jak "MarkizDeSade" facet jak zresztą kazdy powinien być czysty, schludny i dbac o higiene uważam tylko że zanadto wychuchany facet zaczyna przypominać kobiete a to juz nie za dobra oznaka....
że zanadto wychuchany facet zaczyna
> przypominać kobiete a to juz nie za dobra oznaka....

sprecyzuj prosze co znaczy zanadto wychuchany???
ma gladką cere bo pryszcze kosmetyczka wycisnęła??? włoski uczesane przez fryzjerke i paznokcie wypiłowne przez manicurzystkę???? pachnie kosztowną wodą kolońską??? a może jedwabna bielizna ( bo lubi wygodę) sprawia że nie jest męski???
a może męskość jest całkiem gdzieś indziej i
jeśli ktoś jest męski to nawet w koronkowych gaciach taki pozostanie??? i nie musi "troche" smierdziec i być szczęśliwym posiadaczem obryzionych pazurow???

a tak naprawde to o męskości powinny dyskutować panie bo to zbior cech które one rozpoznają , a my możemy podzielić się swoimi domniemaniami i przypuszczeniami co jest dla nich atrakcyjne... (chyba że na Ciebie działa męskość innych osobników ;))))))
A ja i tak nie wyobrażam sobie zimy bez porządnych stingów z futerkiem ;-)))))
...Remember the jester that showed you tears...
Tematem wątku były stringi, a nie wychuchanie. To kobiety podkreślają wyglądem swoją seksualność poprzez dekolty, obcisłe ubrania, krótkie spódniczki i także stringi, bo to działa na mężczyzn, którzy generalnie są wzrokowcami. Jeśli facet eksponuje publicznie w ten sposób swoje walory, to w odbiorze pań (i panów chyba też, sądząc po wypowiedziach w tym temacie) pachnie właśnie trochę cechami kobiecymi, ale może też to mówić o fantazji, braku kompleksów i wyluzowaniu. Trzeba mieć odwagę, żeby pokazać się w takim stroju i nie obawiać ośmieszenia, ani posądzenia o gejostwo.
W konkretnym związku jeśli partnerka ma taką zachciankę i chce popatrzeć na swojego pana w stringach, to jest to indywidualna ich sprawa, sprawa danego związku i nie podlega ogólnej ocenie ani dyskusji.
lubię cyfry i litery
Po wypowiedziach z tego forum (niestety w większości nie na temat) i jeszcze innego forum dochodzę do wniosku, że facet w stringach dla niemal wszystkich mężczyzn jest ochydny i do tego zaraz jest posądzany o byciem gejem. Natomiast jeśli chodzi o kobiety to tutaj już "potępienie" nie jest tak jednoznaczne i choc chyba większości Pań to taże nie odpowiada to jednak jest grupa Pań, które przyjęły by występ w stringach za interesujący a nawet podniecający.
Podniecajacy? :D nie dziekuje. Co innego seksowne bokserki :P
W bokserkach latwiej ukryc niedoskonalosci natury.
A w stringach wszystko na wierzchu.

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
preferuje bokserki.

a stringi w obu przypadkach plciowysa oblesne
Zimowe zumky yeah
Stringi i bokserki... A coś pośredniego, czyli zwykłe slipki nie mogą być??? ;)
A ja nosze od wielu lat stringi na codzien nie mam innej bielizny na płazy tez Nie ma lepszej wygodniejsze bielizny Polecam ubrać naporem pisać wypowiadać się Byłem nie raz na plaży i dużo mialem pozytywnych głosów od kobiet Faceci nie komentują Odważni są ale w barze

Mam rentgen w oczach. Jeśli już mnie "zauroczysz" :] to bez różnicy, z czego będziesz wyskakiwał :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam 23 lata od 17 roku nosze stringi Uważam ze to super bielizna zwłaszcza na upały pod dres A nosze już na codzien Nikomu w domu nie przeszkadza ze nosze stringi nieraz mnie widzieli jak rano w kuchni robię sobie kawę i jestem w samych stringach Siostra mówi ze ładnie mi i pasują Wiec odwagi panowie Kto założy raz napewno już będzie nosił

Inne tematy z forum Towarzyskie

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...

Gay Gdańsk (73 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Co robić? (4 odpowiedzi)

Witam, właśnie się dowiedziałam, że partner miał konto na portalu randkowym. Założył jakiś czas...

do góry