Widok

ach Ci faceci ;)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewuszki, dostałam cos takiego na maila, ja się nieźle uśmiałam to i Wam przesyłam ;))

image

Teksty z "babskiego forum": Jakie obleśne rzeczy robią faceci?

Na początku było miło i kulturalnie... a teraz jesteśmy prawie dwa lata po ślubie i po czterech latach znajomości i mój maz potrafi:

- Pierdnąć bez żenady - niby niechcący ale wcześniej mu to się nie zdarzało a teraz bardzo często.

- Dłubie cały czas w nosie - to już bez krępacji - muszę się drzeć na niego żeby przestał i to na chwilę pomaga, a jak tylko się nie patrzę dłubie znowu.

- Miesza sobie w jajkach i drapie się po tyłku (długo i namiętnie).

- Rano wącha skarpetki czy się jeszcze nadają do włożenia.

- Nie myje zębów wieczorem tylko rano.

- Rzadko sie kapie (ostatnio 2-3 razy w tygodniu ale bywalo że tylko raz na tydzień). Nie wiem czy mój facet jest jakimś wyjątkiem czy wszyscy tak z czasem mają że przestają dbać o siebie i o to czy są przyjemni dla otoczenia...

Mój mąż:

1. Pierdzi cały czas, najbardziej wieczorem i w nocy pod kołdrą, fuuuujjjj i ja musze spać w tym smrodzie.

2. W nosie dłubie też i potem te gile wyrzuca za łóżko (jak mu o tym mówię to się wypiera, aż raz mnie tak w****ił że mu pokazałam jego suszki i kazałam je zamiatać, mimo, ze zaraz i tak miałam zamiar odkurzać).

3. Brudne skarpetki zostawia gdzie popadnie. I w ogóle mnie w****ia od dłuższego czasu

Udaje, że wyciera o mnie palec, którym wcześniej wydłubał sobie śpiochy z oczu, a poza tym pierdzi non stop, no chyba, że wali śmierdzące to wtedy wychodzi z pokoju. Jak się irytuję i krzyczę na niego, że jest śmierdzielem to jeszcze bardziej go cieszy moja reakcja i wachluje np. poduszą tak żeby do mnie doleciało

Ja też mieszkałam ze śmierdzielem przed ślubem ale wtedy tak nie grzał pod kołdrą.

Mój facet jest zabawnym luzakiem. Kiedy jesteśmy na zakupach w dużym supermarkecie zdarza mu się takie zachowanie: Nagle zrywa się z wózkiem i szepce do mnie:

- Zwiewamy stad, pierdnalem.

Kolega mojego faceta ma manię puszczania bąków zawsze i wszedzie. Ostatnio wybralismy sie do klubu z nim i jego dziewczyną, ale nie wpuścili nas, bo impreza była zamknięta, to na odchodnym ów kolega odwrócił się i puścił ochroniarzowi na pożegnanie baka, którego chyba słyszeli i poczuli wszyscy ludzie w promieniu 10 metrów.

A moje Kochanie ostatnio pierdnelo w ubikacji jak robilo siusiu. Ze zrobił to bardzo głośno to się uśmiałam, a on na to:

-Prawdziwy facet jak sika to pierdzi.

Mój mąż to już w ogóle niezły talent.

- Ślini się w nocy strasznie, wymieniałam już mu 3 poduszki.

- Zostawia pod poduszka zaschnięte kozy, fuuuuj!

- Śpi w koszulce, w której chodził cały dzień (rąbał drzewo, grzebał przy aucie itp) Rano go zrypałam o to, że się nie wykąpał i na dodatek poszedł spać w tej koszulce. Często mu się to zdarza.

- Jak ściąga skarpetki to wygrzebuje nimi bród między paluchami.- Drapie się po głowie strzepując łupież z głowy.

- Zapomina do czego służy szczoteczka i pasta do zębów, czesto ma resztki jedzenia na zebach ten bialy nalot.

- Na tyłku ma dziury na slipkach, dość często muszę kupować nowe, chociaż on woli te z dziurami.

- Jak już idzie się wykapać to zostawia po sobie dużo włosów i tych i tamtych. Jak sobie jeszcze cos przypomne to napisze.

Mój miał zwyczaj chować skarpetki pod fotel. Jak przychodzili znajomi, zawsze cosik im waniało. Nie dawał się zreformować, w końcu ułożyłam jego brudne skarpetki na klawiszach pianina i zamknęłam klapę. Właśnie przyszli goście i poprosili o muzykę. Szybciej zamknął piano, niż je otwierał. Od tej pory miałam spokój - wrzucał skarpetki za lóżko.

Ja jestem mężatka od roku ale jeszcze pr zed ślubem mój mąż zaczął sobie bekać. Na jego brudne skarpetki porozrzucane po domu (na szczęście ich nie wącha) znalazłam fajny sposób: Wrzucam mu je do aktówki i potem sie musi wstydzic; zaczelo dzialac bo coraz rzadziej je zostawia. Przyznam wam się, że mi też się czasem zdarza pierdnąć, tak jak jemu, ale tylko sporadycznie i zawsze obracamy to w żart. A jak on nie umyje zębów to wtedy pozwalam mojemu psu wejsc do lózka i do

niego się przytulam. Jak on tego nie lubi!!! Zawsze wtedy wstaje i idzie umyć zęby, no a ja muszę wyrzucać psa z łóżka.

E tam. Przesadzacie szanowne Panie. Ja pierdzę, żona pierdzi. A od niedawna mamy psa Labradora - samca i tez wali zdrowo. I nikt nie narzeka ani ja, ani żona ani pies. Wiec dajcie spokój. Swojski smrodek nie zaszkodzi. A nie badzcie zbyt wymagajace, bo Enriqe Iglesias by nawet na was nie spojrzał. Wiec cieszcie się waszymi pierdziszami i módlcie się, żeby nie zamienili was na młodsze egzemplarze, bo zabiorą ze sobą kasę i będzie płacz i zgrzytanie zębów.

Mój niedoszly narzeczony poczestowal mnie herbata w sloiku po dżemie który właśnie się skończył (!!!) Mamusia wyjechała i wszystkie naczynia były brudne w zlewie. To mnie zmusiło do myślenia. A zaproponowałam że może fajniej by było jakby ja wlał do jednej z puszek po piwie stojących licznie na stoliku . Nic nie załapał. Po chwili zastanowienia powiedział ze do puszki się kiepsko nalewa...

Mój mąż chodzi po domu w bokserkach i kiedy siada, przynajmniej połowa klejnotów wypada mu z nogawki (bokserki są odpowiednio rozciągnięte). Wieczorem ma rewolucję w żołądku i odgłosy z jego trzewi nie pozwalają mi zasnąć. Godzinami zajmuje WCet, musi czytać siedząc na tronie, jak zabiorę z kibelka wszystkie gazety, to czyta naklejki na środkach czystości.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje:)
my równiez Ciebie pozdrawiamy "facet"

a ja jestem facet i pozdrawiam Was - forumiczki:)
No tak, a jak facet to wczesniej wkleil to sie oburzyly...
ale faktycznie jest taki watek , na forum dla kobitek i ma ze 300 wpisow

*** nieczynne *****
Ale bez tych naszych kochanych chłopaków żyć się nie da :) bez nich tak smutno, tęskno i .... czuję że brak mi mojego kochanego u boku :)

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
Fantastyczne :):) Aczkolwiek balam sie troche smiac z tego i wspolczuc tamtym kobietom, zeby to sie nie obrocilo przeciwko mnie... :) Jak na razie oczywiscie nic nie zapowiada takich okropienstw (a mieszkamy razem, wiec chyba on sie nie powstrzymuje??)
A ten kontrakt, to chyba zaraz skopiuje i wkleje do maila ktory pisze do mojego M. Juz tak zrobilam z tym "Uszczesliwienie kobiety nie jest trudne", ale nie skomentowal tego w ogole - moze jeszcze o tym mysli... :):)

[img]image[/img]

popłakałam się ze smiechu...serio o rety , juz nie mogę ,dobre bardzo dobre szkoda tylko że takie prawdziwe hehehe
Poryczałam ze śmiechu jak to czytałam, aż tusz mi sie rozmazał i spłynął po policzkach... :))))) fajne.. pomyśleć, że pisały to młode mężatki... one pewnie tez myślały, że będzie kolorowo i pieknie hihi grunt to mieć nadzieję... że nas to nie spotka :) Na razie się nie zapowiada :))) A te zobowiązania męża tez fajowe :)
image
to lepiej wyjść za mąż za "kobiete" niz zmuszać faceta do robienia takich rzeczy, hehhe, bo prędzej czy później zniewieścieje ;))))

a druga kobieta nas lepiej zrozumie niz facet ;)))
image
KONTRAKT

Ja, niżej podpisany kandydat, ubiegający się o pozycję
mężczyzny życia,akceptuję poniższe postanowienia:

§ 1.
Jeśli nie będę mógł doprowadzić do orgazmu swojej kobiety
przez pierwsze 5 minut stosunku, nie ustanę w staraniach przez czas
nieokreślony aż do momentu pełnego zadowolenia ze strony partnerki,
nawet
jeśli powyższe starania prowadzić będą do odwodnienia, przegrzania,
zrzucenia kilku zbędnych kilogramów, czy bolesnych obtarć.

§ 1.01
Każdy seks poprzedzony będzie małym prezentem w postaci
kwiatów /czekoladek/ eleganckiej bielizny oraz kolacją przy
świecach, którą sam ugotuję / zorganizuję nie demolując przy okazji
całego
domu.

§ 1.02
Po stosunku nie zapalę papierosa i nigdy nie zasnę
wcześniej niż godzinę po mojej kobiecie. Przez ten czas będę czuwał
nad jej
bezpieczeństwem i delikatnie bawił się jej włosami.

§ 1.03
Wyrzucam puste opakowania po sokach i innych produktach do
kosza na śmieci. Nie wstawiam ich do lodówki, ani nie stawiam na
szafce.

§ 2.
Zawsze będę opuszczał deskę sedesową, a podczas kąpieli
nie będę zalewał całej łazienki wodą.

§ 2.01.
Pamiętam i potrafię wykorzystać wiedzę, że papier
toaletowy znajduje się zwykle w szafce nad toaletą.

§ 3.
Wszystko, co ugotuje moja kobieta jest najlepsze na
świecie, zdrowe,smaczne i dietetyczne, a czarny kolor wskazuje
jedynie na
złą jakość garnków.

§ 3.01
Uwielbiam jeść białe serki, musli, sałatę i inne warzywa.

§ 3.02
Nikt nie robi tak pysznych ciast i deserów, jak moja
wybranka, nawet jeśli jest to jogurt z logo Biedronki.

§ 3.03
Obiecuję pomagać mojej kobiecie w pracach kuchennych -
będę ostrzyć noże, zmywać, pilnować ziemniaków i przepychać rury. Do
moich obowiązków należeć będzie także wycinanie ciekawych przepisów
kulinarnych z pism dla kobiet i wklejanie ich do specjalnego zeszytu.

§ 4.
Nie lubię wychodzić z kolegami na piwo i mecze. Czas wolny
spędzam na planowaniu naszych wspólnych podróży oraz niespodzianek
dla mojej kobiety. Do garażu chodzę tylko, żeby przynieść słoiczek
ogórków do obiadu. Samochód w razie potrzeby oddaję do mechanika
zamiast spędzać przy nim drogocenne godziny, które z radością spożytkuję
pomagając mojej kobiecie w domu.

§ 4.01
Właściwie nie oglądam telewizji, nie interesuje mnie piłka
nożna, boks i żużel. Chętnie dosiadam się do swojej kobiety, gdy
ogląda ulubiony serial lub melodramat. Potrafię trzymać ją za
rękę przez cały film.

§ 5.
Jeśli zauważę, że moja kobieta źle się czuje przytulam ją
czule, całuję w czoło i zapraszam na zakupy.

§ 5.01
Uwielbiam odwiedzać centra handlowe, szukać promocji,
zbierać kupony, talony i stempelki na kartach lojalnościowych.

§ 5.02
Moja kobieta będzie miała pełny dostęp do mojego konta.

§ 6.
Obiecuję nigdy nie przesiadywać przed telewizorem w
kapciach z puszką piwa w ręku.

§ 6.01
Nigdy nie włączam jednocześnie radia i telewizora.
Podobnie, jak moja kobieta uważam, że to absolutnie bez sensu.

§ 6.02
W sobotnie popołudnia uwielbiam jeździć na obiadki do
rodziców mojej kobiety. Jej matka jest moją przyjaciółką, chętnie
opowiadam jej o naszych wspólnych planach.

Będąc zdrowy na umyśle i ciele, wstępuje w ten związek i
zobowiązuję się do bezdyskusyjnego przestrzegania powyższego kontraktu.
/podpis/

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
no, okropne, ale każda narzeczona mówi, że jej facet takich rzeczy nie robi,
a potem się okazuje, że tylko się powstrzymywał przed ślubem, hihihi
ja naszczęście mam takiego czyściocha, że się nie obawiam tego typu zachowań a nawet jeśli zdarzy mu się jakaś "wpadka" to ojejku..... ;))
nic co ludzkie nie jest mi obce, hehe

image
image
To okropne!!!!!!
Jakie ja mam szczescie ze moj przyszły mąz nie robi tak okropnych rzeczy-no i mam nadzieje ze po slubie nic sie nie zmieni-hihihhi:)
do góry