Widok

ach ta moja uczelnia....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kurcze, mam już dosyć mojej uczelni! biurokracja i tyle! panie w dziekanacie za karę....
czasem myślę o mojej uczelni marzeń:)

a Wy jakbyście były niczym niepgraniczone ani finansowo ani niczym innym, jakby wyglądała Wasza uczelnia marzeń??

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może któraś jednak kiedyś była równie wkurzona na biurokrację na uczelniach? :)
ooo, a ja miałam nadzieję, że teraz jest już lepiej niż jak ja studiowałam. Zawsze nam się śmiać chciało na przedmiotach jakościowych. Tyle było gadania o systemie, zadowoleniu klienta itp. A potem szłaś do dziekanatu i było starcie z rzeczywistością. Ech, życie. W urzędach nie jest lepiej.
ja bym indeksy zlikwidowała, bo po co one w ogóle są jak i tak liczą się tylko oceny w arkuszach ... czasami wydawało mi się że po to zbieram wpisy aby choć raz zobaczyć wykładowcę ...

No i bym skomputeryzowała wszystko i już :)
na pg już nie ma indeksów:) przynajmniej na moim wydziale-wszystkie oceny w necie:)
wowww - ja już półtora roku na uczelni nie byłam, więc nie jestem na bieżąco
jesli chodzi o studia, to z doswiadczenia powiem, ze trzeba je zrobic szybko i zapomniec ;) powodzenia!
w zasadzie nie z doswiadczenia, tylko z perspektywy czasu :)
no dokłądnie, to straszne jest bo człowiek idzie niby z pasji zainteresowania a już po pierwszym semestrze myśli, ech, ja to robię tylko dla papierka... żal bo to włąśnie same uczelnie nas zniechęcają...
jedyne co mnie w mojej uczelni wkurzalo to to ze kazdy wydzial gdzie indziej i tak jak mialam chemie to zachrzanialam to wrzeszcza, na fizykę na przymorze a na biologię na kładki - a do tego w-f w sopocie -- czasami wiecej czasu spedzalam w skm-ce niz na wykladach :)
to zdanie idealnie z basha do mnie pasuje:

"gdybym miała maszynę czasu, to cofnęłabym się do momentu, kiedy wymyśliłam sobie studiowanie dwóch kierunków na raz, i zasadziła sobie takiego kopa w dupę, że wybiłabym sobie ten j*******ty pomysł z głowy. "

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry