Widok

ach ta moja uczelnia....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kurcze, mam już dosyć mojej uczelni! biurokracja i tyle! panie w dziekanacie za karę....
czasem myślę o mojej uczelni marzeń:)

a Wy jakbyście były niczym niepgraniczone ani finansowo ani niczym innym, jakby wyglądała Wasza uczelnia marzeń??

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może któraś jednak kiedyś była równie wkurzona na biurokrację na uczelniach? :)
ooo, a ja miałam nadzieję, że teraz jest już lepiej niż jak ja studiowałam. Zawsze nam się śmiać chciało na przedmiotach jakościowych. Tyle było gadania o systemie, zadowoleniu klienta itp. A potem szłaś do dziekanatu i było starcie z rzeczywistością. Ech, życie. W urzędach nie jest lepiej.
ja bym indeksy zlikwidowała, bo po co one w ogóle są jak i tak liczą się tylko oceny w arkuszach ... czasami wydawało mi się że po to zbieram wpisy aby choć raz zobaczyć wykładowcę ...

No i bym skomputeryzowała wszystko i już :)
na pg już nie ma indeksów:) przynajmniej na moim wydziale-wszystkie oceny w necie:)
wowww - ja już półtora roku na uczelni nie byłam, więc nie jestem na bieżąco
jesli chodzi o studia, to z doswiadczenia powiem, ze trzeba je zrobic szybko i zapomniec ;) powodzenia!
w zasadzie nie z doswiadczenia, tylko z perspektywy czasu :)
no dokłądnie, to straszne jest bo człowiek idzie niby z pasji zainteresowania a już po pierwszym semestrze myśli, ech, ja to robię tylko dla papierka... żal bo to włąśnie same uczelnie nas zniechęcają...
jedyne co mnie w mojej uczelni wkurzalo to to ze kazdy wydzial gdzie indziej i tak jak mialam chemie to zachrzanialam to wrzeszcza, na fizykę na przymorze a na biologię na kładki - a do tego w-f w sopocie -- czasami wiecej czasu spedzalam w skm-ce niz na wykladach :)
to zdanie idealnie z basha do mnie pasuje:

"gdybym miała maszynę czasu, to cofnęłabym się do momentu, kiedy wymyśliłam sobie studiowanie dwóch kierunków na raz, i zasadziła sobie takiego kopa w dupę, że wybiłabym sobie ten j*******ty pomysł z głowy. "

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry