Widok
Hm... Nie żebym coś reklamował ;) Zajrzyjcie pod adres: http://chomikuj.pl/hadzaj/Fotografia/Masters+of+Wedding+Photography+1 i http://chomikuj.pl/hadzaj/Fotografia/Masters+of+Wedding+Photography+2 to dwie płyty DVD ukazujące kulisy pracy najlepszych naświecie fotografów ślubnych (Tytuł: Mistrzowie fotografi ślubnej). Oni potrafią zrobić piękne zdjęcia w każdym miejscu... i to jest święta prawda. W każdym miejscu można zrobić piękne zdjęcia :) Nawet w parku miejsskim, na skrzyżowaniu ulic, na plaży... podejrzewam że może ewentualnie na wysypisku śmieci i cmentarzu byłyby pewne problemy ;)
ja miałam plener:
nad morzem,
na fortach w gdańsku
na mariackiej i przy motławie
w letniewie tak gdzie budują stadion jest taki stary metalowy czerwony most
oraz w letniewie zaszliśmy na tory pod tym mostem. - i to były najlepsze fotki
Te tory są już nie uczęszczane są tam stare zrujnowane perony, zarośnięte tory i zrójnowane budynki.
Tu były nasze najlepsze zdjęcia, fotograf super ują kontrast pomiędzy śliczną parą w gajerku i w śnieżnobiałej sukni a zniszczonym krajobrazem. Gdy patrze na te zdjęcia i nasz uśmiech na twarzach, nasze rozmarzone oczy uświadamiam sobie że nieważne jak się ułoży nam w życiu, co nas będzie otaczało kochając się i tak będziemy szczęśliwi.
Słodkie zdjęcia nad morzem też były ładne ale tylko te na zniszczonym peronie dają dużo do myślenia
nad morzem,
na fortach w gdańsku
na mariackiej i przy motławie
w letniewie tak gdzie budują stadion jest taki stary metalowy czerwony most
oraz w letniewie zaszliśmy na tory pod tym mostem. - i to były najlepsze fotki
Te tory są już nie uczęszczane są tam stare zrujnowane perony, zarośnięte tory i zrójnowane budynki.
Tu były nasze najlepsze zdjęcia, fotograf super ują kontrast pomiędzy śliczną parą w gajerku i w śnieżnobiałej sukni a zniszczonym krajobrazem. Gdy patrze na te zdjęcia i nasz uśmiech na twarzach, nasze rozmarzone oczy uświadamiam sobie że nieważne jak się ułoży nam w życiu, co nas będzie otaczało kochając się i tak będziemy szczęśliwi.
Słodkie zdjęcia nad morzem też były ładne ale tylko te na zniszczonym peronie dają dużo do myślenia
my bedziemy mieli jakies pola, zeby było takie pole z makami... :)
jedna z forumk miała i świetne to wyglądało: biała suknia na tle czerwonych maków :) no i pewnie też coś z branży, jakieś gadżety, elementy (wojsko i szpital) no i myślę nad opuszczonym hotelem w Nadolu. przy okazji jest tam jezioro i skansen wiec fajnie ze wszystko blisko. no i koniecznie chciałabym zdjecie z koparką. taką wielką, żółtą. mam hopla na punkcie kopareczek :) (nawet wierszyk o koparkach znam hihi )
jedna z forumk miała i świetne to wyglądało: biała suknia na tle czerwonych maków :) no i pewnie też coś z branży, jakieś gadżety, elementy (wojsko i szpital) no i myślę nad opuszczonym hotelem w Nadolu. przy okazji jest tam jezioro i skansen wiec fajnie ze wszystko blisko. no i koniecznie chciałabym zdjecie z koparką. taką wielką, żółtą. mam hopla na punkcie kopareczek :) (nawet wierszyk o koparkach znam hihi )
Witam,
Polecam np. Jezioro Otomińskie - miejsce mało wyeksploatowane, a latem bardzo ładne. Będąc tam można od razu zahaczyć o pola i łąki - mnóstwo ich w okolicy :)
Jeżeli chodzi o sesję w centrum handlowym, to wiem, że Madison nie robi problemów, wystarczy wcześniej się umówić i podać swoje dane (nr dowodu itp). Galeria Bandycka z kolei za taką sesję każe sobie płacić 200 pln...
Można też zrobić parę ciekawych zdjęć w kawiarni Pikawa na ul. Piwnej w Gdańsku Głównym. Ładnie urządzone, a do tego bardzo miła obsługa, można się umówić, że wpuszczą Was przed otwarciem, żebyście mieli całą kawiarnię dla siebie :)
Kilka zdjęć z ww. miejsc można zobaczyć na mojej stronie.
Polecam np. Jezioro Otomińskie - miejsce mało wyeksploatowane, a latem bardzo ładne. Będąc tam można od razu zahaczyć o pola i łąki - mnóstwo ich w okolicy :)
Jeżeli chodzi o sesję w centrum handlowym, to wiem, że Madison nie robi problemów, wystarczy wcześniej się umówić i podać swoje dane (nr dowodu itp). Galeria Bandycka z kolei za taką sesję każe sobie płacić 200 pln...
Można też zrobić parę ciekawych zdjęć w kawiarni Pikawa na ul. Piwnej w Gdańsku Głównym. Ładnie urządzone, a do tego bardzo miła obsługa, można się umówić, że wpuszczą Was przed otwarciem, żebyście mieli całą kawiarnię dla siebie :)
Kilka zdjęć z ww. miejsc można zobaczyć na mojej stronie.
Ciekawe zdjęcia można zrobić gdziekolwiek :) W grudniu robiłem zdjęcia jadąc do Pucka. Zatrzymaliśmy się przy prostej lipowej alei, przy zamku w Rzucewie i przy nieczynnej żwirowni :) Po prostu po drodze wypatrywaliśmy ciekawych miejsc :) Nigdzie nie jest powiedziane że jak np. zamek w Krokowej to tylko tam jedziemy i nigdzie nie zbaczamy z trasy ;)