Widok
silen - i to chodzi
Po to rozmowa wstępna - ustalamy, gdzie i co robimy i tak dalej.
A potem to już ja szyję.
O tym mówię od samego początku.
Mi tam klif nie przeszkadza.
Ale jak byś zobaczyła moje miejsca to sama byś się zastanawiała...
A w kościele - z obrączkami - no cóż. Fotograf MA widzieć wszystko.
Ma widzieć łzy matki i je uwiecznić i nakładanie obrączek.
Wiesz silen że jednym się udało założyć obrączki na odwrót - na cywilnym. Młodemu prawie potem palec odcięli.
A jakie ja mam zrobić zbliżenie tego nakładania obrączek jak Twoja będzie latała po całej dłoni a Twojemu mężowi będzie siniał palec w oczach?
Mnie oceniają po zdjęciach...
Po to rozmowa wstępna - ustalamy, gdzie i co robimy i tak dalej.
A potem to już ja szyję.
O tym mówię od samego początku.
Mi tam klif nie przeszkadza.
Ale jak byś zobaczyła moje miejsca to sama byś się zastanawiała...
A w kościele - z obrączkami - no cóż. Fotograf MA widzieć wszystko.
Ma widzieć łzy matki i je uwiecznić i nakładanie obrączek.
Wiesz silen że jednym się udało założyć obrączki na odwrót - na cywilnym. Młodemu prawie potem palec odcięli.
A jakie ja mam zrobić zbliżenie tego nakładania obrączek jak Twoja będzie latała po całej dłoni a Twojemu mężowi będzie siniał palec w oczach?
Mnie oceniają po zdjęciach...
Przepraszam, nie chce mi się czytać wszystkich postów od początku, a podejrzewam, że znajdę tam odpowiedź na moje pytanie. Jednak zapytam (nie jestem z Trójmiasta, mój fotograf jest z Bydgoszczy) - chciałabym sesję plenerową nad morzem, ale na skalistej plaży, jakiś klif... itp. Gdzie taki mogę znaleźć?
my tez chcielismy super plener jakies tam pierdoły...ale po ślubie okazalo sie ze nie mamy za duzo czasu, zeby caly dzien na plener poswiecic i ograniczylismy sie do kilku miejsc, za to nasz fotograf spisal sie na medal...zdjecia to normalne dzieła sztuki :):) jestem bardzo zadowolona i nie zaluje ani jednej zlotowki wydanej na alternatywnych...i nie potrzebne bylo do tego ani morze, ani gory.. :)