Widok

ach ten plener ...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Także kolejne pytanie, wiem że pewnie się powtarza. Chodzi mi o plener ... proszę Was o pomoc, nie mam zbytnio pomysłu, fotograf mój także stwierdził że Orłowo to oklepane miejsce także plener na plaży. Hmmmm i mam mały kłopot. ( miejsce trójmiasto)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
silen - i to chodzi

Po to rozmowa wstępna - ustalamy, gdzie i co robimy i tak dalej.
A potem to już ja szyję.
O tym mówię od samego początku.

Mi tam klif nie przeszkadza.
Ale jak byś zobaczyła moje miejsca to sama byś się zastanawiała...

A w kościele - z obrączkami - no cóż. Fotograf MA widzieć wszystko.
Ma widzieć łzy matki i je uwiecznić i nakładanie obrączek.

Wiesz silen że jednym się udało założyć obrączki na odwrót - na cywilnym. Młodemu prawie potem palec odcięli.

A jakie ja mam zrobić zbliżenie tego nakładania obrączek jak Twoja będzie latała po całej dłoni a Twojemu mężowi będzie siniał palec w oczach?

Mnie oceniają po zdjęciach...
Być może ale nam już wszyscy tyle razy powtarzali do Męża bierz mniejszą obrączkę mniejszą nawet ksiądz. A na ślubie mimo wszystko że już to u nas działało jak automat to ksiądz postanowił to wziąć w swoje ręcę i podał mężowi obrączkę mniejszą.
no niestety tu dochodzą nerwy i można mówić sugerować, a w nerwach i tak wszystko się moze zdażyć:) jak już kiedyś pisałam ja sama obrączkę wkładałam mężowi na ŚRODKOWY PALEC:)!
Przepraszam, nie chce mi się czytać wszystkich postów od początku, a podejrzewam, że znajdę tam odpowiedź na moje pytanie. Jednak zapytam (nie jestem z Trójmiasta, mój fotograf jest z Bydgoszczy) - chciałabym sesję plenerową nad morzem, ale na skalistej plaży, jakiś klif... itp. Gdzie taki mogę znaleźć?
Orłowo:))))))
Nie rozumiem... może plaża w Orłowie to kicz, ale ja mam z moim narzeczonym wiele wspomnień z tego miejsca, więcnie zrezygnuję z pleneru w tym miejscu.
prawda jest taka, ze jak jest dobry fotograf to plener nie ma najmniejszego znaczenia. :)
Mi się też łatwo mówi teraz.
Pamiętam, że na swoi ślubie płakałem podczas przysięgi.
Echhh...
my tez chcielismy super plener jakies tam pierdoły...ale po ślubie okazalo sie ze nie mamy za duzo czasu, zeby caly dzien na plener poswiecic i ograniczylismy sie do kilku miejsc, za to nasz fotograf spisal sie na medal...zdjecia to normalne dzieła sztuki :):) jestem bardzo zadowolona i nie zaluje ani jednej zlotowki wydanej na alternatywnych...i nie potrzebne bylo do tego ani morze, ani gory.. :)
do góry