Widok

aerobic!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny,czy któraś z Was zna jakies przyjemne studio w Gdansku(coś jak lady fitness),gdzie można zapisać się na aerobic? Bo niestety na Wajdeloty(lady fitness) z typowego aerobiku zrezygnowali:(
A wypadałoby troszkę kondycji na wiosnę złapać-nie mówiąc już o figurze w dniu ślubu:)
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, ja zamierzam od marca zacząć w akademosie na żabiance przy awf, sprawdziłam i jest ok, maja stronkę w necie, albo kolaseum na sopot wyścigi, pozdr
cos mi się kojarzy z hotelem posejdonw jelitkowie, sprawdź ciao
Naprawdę polecam, ja jeśli znajdę pracę i będe miała za co pójść to dołącze się:). i trzymam kciuki!!!
Chymmm zachęcająco... może więc od marca ;) ... kto idzie ze mną, większą bandą zawsze raźniej ? ;)

o spinie słyszałam że daje w kość :) więc zacznę sobie na stacjonarnym w domku, stare kości rozruszam :)
Jest bardzo dużo ćwiczeń mi sie bardzo podobały: Tiger box (tutaj cały czas skaczesz i wymachujesz rękami jak byś była na boxie), TBC ( dużo rozciągania wszystkich części ciała), body sculp ( także rozciąganie), dance (taniec), joga, pilates, worki (box na workach) rowerki ( tzw spin, powiem jedno po pierwszym razie na rowerkach myślałam że moja pupa niegdy więcej nie odżyje), sauna dla kobiet, i kobiet+mężczyzn (tu większa temperatura), jaccuzi(odpręża), jest wiele wiecej zajęć ale niestety na wszystko nie starczyło mi czasu, instruktorzy bardzo fajni podchodzą do ciebie i pokazują jesli coś źle robisz ale pozatym jest oki, obsługa całego klubu bardzo fajna. oprócz małej szatni jest oki, oczywiście możesz zapłacić więcej i wtedy możesz także korzystać z siłowni a tam masz diużo sprzetu!!!
eeech :( zabulić :( ale lepiej zabulić za porządny klub niż potem leczyc grzybicę ;) nie ?

napisz coś więcej :) jakie ćwiczenia, jacy instruktorzy, no wiesz, ogolnie ;)
tak tylko przy pierwszym zapisie musisz wybulić jeszcze 100 zł:) ale opłaca sie ja powiem jedno nabrałam troszkę kondycji a jej nie miałam wogóle
a ja czytałam że to samo w Gymnasionie - za miech 100 lub 140 (około)
chodzilam na manhatan do tygera!!! powiem jedno z****iaszczo!!!! troszke drogo ale oplaca sie!!! placicie 200 zl i chodzicie calz miesiac ile chcecie a pozatym jestwiele atrakcji aerobowzch!!! wejdzcie sobie na stronk i same zobaczcie polecam, pozatym jest sauna i jacuzzi do woli!!!
nio my zaraz biegiem do poradni na obserwacje sluzu ;)))) zartuje oczywiscie, ale wolałabym miec to juz za sobą :)

nooo dokładniuśko tego samego dnia co ty :)
no powiem Ci ze najwyzszy czas z tym kursem w koncu za 3 m-ce i 3 tyg. ślub no nie?

no tak, my też musimy się w końcu udac na ten kurs :( a ja musze szybko dorwać proboszcza ;)
ciężko się chudnie siedząc 12godzin na dobę na d....przed kompem :(
ja tez probuje sie zmusic , ale nieciekawie to u mnie wygląda: dzisiaj i jutro kurs przedmałżeński w środe planuje wybrac sie do Agnes i co ja kurcze mam zrobic z tym czasem......

a zegar tik tak czas do slubu odmierza a ja nie schudłam ani grama :(

A może by tak się zapisać do Gymnasionu, co ? ? ? laski ... ???
Czesc Kawa! A do jakiego klubu fitness chodzisz? Moze do tego na 3-go Maja?
a ja polecam klub active niedaleko akademii morskiej chodze tam od ponad roku i jest oki a ceny też nie jakieś szalone wszelkiej maści aerobiki, joga i siłownia
pozdrawiam
dzięki :)
odebrałam :)
image
hihi, dobre:) potem juz tylko sucharki i ryżyk z wody:)
tak, masaż powoduje duży odpływ gotówki z portfela, tak, że na jedzenie już nie starcza ;)
do góry