Widok

aerobic!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny,czy któraś z Was zna jakies przyjemne studio w Gdansku(coś jak lady fitness),gdzie można zapisać się na aerobic? Bo niestety na Wajdeloty(lady fitness) z typowego aerobiku zrezygnowali:(
A wypadałoby troszkę kondycji na wiosnę złapać-nie mówiąc już o figurze w dniu ślubu:)
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze by do tej wody oprocz dobermanow wpuscic mi jeszcze piranie aby obgryzly te nadmiary........ o rany..... a naprawde myslicie ze masaż odchudzajacy cos daje?
my tu w Gdańsku mamy 2 ekstra kluby - na manhattanie u tajgera ;) i gymnasion w madisonie ;) po aerobiku przechadzka po sklepach, żeby sprawdzić jaki rozmiar już pasuje :)

ale nie słyszałam jeszcze żadnych opinii o tych dwóch ekskluzywnych miejscach....
Hejka dziewczynki!! Ja również od już kilku miesięcy mobilizuję się i staram się chodzić raz na tydzień na aerobik ale zamierzam wzmorzyć moje wysiłki i chodzić 2 razy w tygodniu na aero-step!! Chodze do ekstra klubu fitness ale w W-wie. Paaa
są jeszcze inne rodzaje przyjemnego aerobiku;) Przy którym i pan młody linie łapie;)
Warbuziak, wysłałam Ci na maila info o aerobicu na Przymorzu
no rzeczywiście, taki wodny aerobik z dobermanem jest lepszy niż dieta pt "stres + kawa " :)
najgorsze, że ja też mam rowerek .... mam hantle... ale żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce ;) hihihihiihi
to zalerzy jaki aerobik w wodzie;) najlepszy to taki gdzie wyrzucaja z łodki na srodku jeziora a za toba wpuszczają do wody dwa wsciekłe dobermany;) po wyjsciu na brzeg figura jak u modelki;) Ja od pół roku regularnie siadam wieczorem na rowerek, nawet przed tv albo z ksiązką w ręku, poł godzinki wieczorem i nie ma co się przyczepić do lini:)
aerobik wodny nic nie daje (wiem z wlasnego doswiadzczenia)
bardziej nadaje sie dla starszych lub otylych kobiet,ktore nie sa w stanie cwiczyc normalnego aerobiku

jezeli ktos chce schudnac to polecam zwykly aerobik (a najlepiej juz fat burning) + masaze odchudzajace,ktore dzialaja cuda
image
aerobik wodny jest na basaenie na karwinach (nie pamiętam ile, ale nidrogo) i w baltic oasis (ceny zabojcze)
fitness polecam albo na fikakowie na lipowej (nowy, drogo) albo w baltic oasis (super drogo), albo eurofit na witawie (drogo ale super), a ja jezdze najczesciej do sopotu do la vity, gdzie jest rewelacyjnie i taniej niz na fikakowie - ale to zalezy gdzie mieszkasz, ja mam z karwin do sopotu tak samo daleko jak do centrum gdyni wiec nie ma roznicy
aerobik wodny jest na basenie start we wrzeszczu ale nie wiem jak teraz kształtują sie ceny (ostatnio były przystępne) no i jest też na Chełmie gdzieś w okolicach jabłońskiego ale to już droższy interes:(
Bardzo fajny aerobic prowadzony jest na SPÓJNI we Wrzeszczu. Polecam. Sama chodziłam, więc jest sprawdzone. W środy aqerobic prowadził Joel (Makumba z teledysku Big Cyca).
a mozecie polecic cos typu fitnes/ aerobic, ew.taki wodny, ale w Gdyni?
Dziewczyny aerobik w wodzie i dodatkowo zajecia na sali prowadzone sa na nowym basenie na Chełmie ul. Chaułbinskiego 13 (Gimnazjum nr 3) Obiekt przepiekny, a patronatem tej akcji jest gazeta super linia...
Chodze tam popływac rekreacyjnie ale niejednokrotnie widziałam jak babki skacza w wodzie w rytm muzyki, baaaardzo fajnie....podobało mi sie.Tylko nie wiem jakie sa koszty...
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
bardzo fajny fitness club jest na Morenie nad Pizzą Hut - Speed się nazywa
nie, już pączków nie jem :) ja tylko raz na rok :) teraz mam ochotę na pieczone jabłuszka z gożdzikami, cynamonem i miodem i bita śmietaną na wierzchu ;) a od środy jest post :)
Witch i pewnie w tej wannie to z paczkiem co?;))
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
hihi :) moja wanna jest za ciasna żeby się popluskać :) ale na relaks w sam raz :)
image
a nie lepiej posiedzieć w wannie z pianą i aromatycznym olejkiem :) ?
aerobic w wodzie jest w hotelu Posejdon w Jelitkowie ;))))
Dzięki poszukam :)
do góry