Widok

agd i rtv do nowego mieszkania...

hej, wprowadziłam się tydzień temu do trójmiasta z racji uczelni :) mieszkanie jest spoko, ale wyposażenie, tzn. głównie mikrofalówka i żelazko okazało się niestety przedpotopowe. muszę kupić nowe jak najszybciej, polecicie jakieś firmy, modele? tylko wiadomo, że cena też ma znaczenie, jestem studentką ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
poszukaj w necie i kup najtansze. co za problem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najwidoczniej jest skoro się samemu nie potrafi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie szukam najtańszego tylko najlepszego z tych w przystępnej cenie, tzn. takiego, które nie rozwali mi się po miesiącu i z którym nie będę musiała męczyć się pół godziny nad jednym t-shirtem... a jeżeli chodzi o mikrofalę to też nie wiem jakie są teraz opcje, bajery, ceny itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam ci azura philipsa. ma fajną końcówkę do prasowania kołnierzyka, między guzikami itp, funkcję strażaka i jonizacji :) także nadaje się do różnych materiałów i prasuje je równie dobrze. co do mikrofalówki to nie znam się, bo nie korzystam, może inni coś polecą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?

do góry