Widok

magisterka

potrzebuje pomysłów, swieżego spojrzenia na temat. Staje własnie przed wyborem tematu pracy magisterkiej na kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne. Moze dzieki Waszym podpowiedziom powstanie coś dobrego(dodam, ze nie interesuje mnie napisanie pierwszej lepszej pracy, bo jestem bardziej ambitna i chce stworzyc cos wartosciowego). Nie odnajduje sie w temarach zwiazanych z systemem prawa, instytucji panstwowych itp. Ciekawia mnie tematy np handel ludzmi, stalking- czyli obecne problemy/ zagrozenia. Licze na wasze pomysly :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podaj maila, telefon zrobię Ci konkursowy stalking
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale nie miałam na mysli tego, żebym to ja była ofiara , a obserwatorem:p
mogłabyś poruszyć temat bezpieczeństwa danych osobowych i haseł np do kont bankowych w aplikacjach telefonicznych.

ciekawym byłby tez temat np ile firma google ma zarchiwizowanych informacji o obywatelach polskich.

coraz więcej jet też stron i programów namierzających dowolny nr tel

bardzo ciekawym zagadnieniem mógłby być temat legalnego wyukiwania adresów IP np po jakichś pomówieniach i forach itd
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo np. wpływ penalizacji stalkingu na życie płciowe Zejota....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Napisz o lady gaga!

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (112 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry