Widok

magmed Gdynia, Kaprow 5

Zauwazylem, ostatnio czesto pojawiajace sie ogloszenie, ze ow firma poszukuje kierowcow konsultantow. Niewiele moge znalezc informacji na internecie na temat magmed czy ktos juz mial z nimi stycznosc? \\podzielcie sie uwagami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
MagMed Gdynia Kaprow 5 opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Potrzebują przedstawicieli-kierowców do prezentacji domowych sprzętu POWERMED
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeżdzisz po mieszkaniach sprzedajesz urządzenia "medyczne" do oczyszczania i nawilżania powietrza... byłem kiedyś u nich na rozmowie i na paru dniach szkolenia... takie naciąganie ludzi... kasa prowizyjna... swoje auto i jakaś minimalna liczba klientów do odwiedzania dziennie. najpierw mówią że masz poumawiane spotkania a potem mówią że masz zdobywać telefony do znajomych ludzi żeby dział call - center mógł ich atakować i próbować Cię umówić ....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Widze kolego że nie dales rady i teraz narzekasz. Ja pracuje w tej firmie i zarabiam. Stac mnie na dobre życie i prezenty dla narzeczonej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Przestan ściemniać. Napisalbys prawde jak to wyglada bo tez tam pracowalem. Nawet dlugo i jak będę miał chwilę czasu to opiszę jak to wygląda.. /Jak masz wogóle na imię? To sprawdze jakiś Ty zdolny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ekipa fajna, bez zadęcia akwizytorskiego ale atmosfera zaczyna się psuć, jest nerwowo, mamy już uciekanie w kłamstwa przed samymi sobą, współpracownikami, klientami bo towar nie sprzedaje zbyt dobrze.
Obecnie działanie w Powermed przypomina kiepski film o nałogowych graczach w ruletkę. Przepuszczają tacy pieniądze (tutaj na paliwo + tracąc czas) w nadziei że kiedyś się odegrają, czyt. coś się sprzeda raz czy drugi. Taką wiarę podtrzymują ci wyżej zapewnieniami że sprzedaż zależy li tylko od starań sprzedawcy.
:)
Jest śmiesznie, jeśli kogoś stać na niepracowanie i jeżdżenie ze sprzętem bez zarobku, za to z nakładami własnymi
i tragicznie, jeśli kogoś nie stać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak pracowałeś długo to czemu już nie pracujesz? Ty też nie dałeś rady Innym się udaje i są zadowoleni bo zarabiają kasę Widzę kolego że umiesz tylko narzekać i zarażasz negatywami innych. A na imię mam Marek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
~zadowolony, a te prezenty dla narzeczonej to co to ma być ?? Pierścionek za marne 50-100 PLN ??! Ups ale późno. No nic muszę jechać do pracy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba żartujesz? To nie ta półka! Chłopak uwierzył że to się sprzedaje, dostał od święta zwrot paru złotych za paliwo, to kupił czekoladę z Biedronki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzisiaj wielka promocja w Biedrze: czekolada Magnetic za 1,39 PLN !!! Oby temu chłopakowi starczyło...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

do góry