Widok
...dokładnie tak king kong! fajnych faetów nie ma i pora to sobie uswadomić, a jeżeli nawet wydaje nam sie że takowy istnieje ( ten jedyny brunet czy blondyn to to jest tylko kwestia czasu dopóki i ten jeden nie okaże się kretynem totalnym a okaże się i to na pewno) tylko czy takie uswiadomienie soie stanu rzeczy do czegoś prowadzi?
..... sa i tez fajni faceci. naprawde. znam kilku takich naprawde fajnych.
lecz co to znaczy fajny? ... ze ladny czy tez zbudowany niski,wysoki,szczuply.........
Dla kazdego z nas przeciez co innego jest fajne.
Najpierw trzeba kogos poznac by moc stwierdzic, ze ta osoba jest fajna.
Mam nadzieje, ze ja tez jestem fajny! - ale dla kogo?
Oskar
lecz co to znaczy fajny? ... ze ladny czy tez zbudowany niski,wysoki,szczuply.........
Dla kazdego z nas przeciez co innego jest fajne.
Najpierw trzeba kogos poznac by moc stwierdzic, ze ta osoba jest fajna.
Mam nadzieje, ze ja tez jestem fajny! - ale dla kogo?
Oskar
Chyba nie jestem fajny:(( bo jeszcze nie znikłem...a jednak zawsze się za fajnego uwarzałem, przynajmniej jeżeli chodzi o sposób bycia:))...i nie jestem dresem:D
Swoja droga to ja też bym chcial znaleść fajną dziewczynę...może, wy fajne, przestaniecie chodzić na jakieś nędzne diskoteki z dresami i pokażecie się światu:)... to może i ja was znajdę, bo naprawdę bym bardzo chciał....
pozdrawiam wszystkich serdecznie:)))))))
Swoja droga to ja też bym chcial znaleść fajną dziewczynę...może, wy fajne, przestaniecie chodzić na jakieś nędzne diskoteki z dresami i pokażecie się światu:)... to może i ja was znajdę, bo naprawdę bym bardzo chciał....
pozdrawiam wszystkich serdecznie:)))))))
Niestety, ja fajny nie jestem! Czesto bywam nieuprzejmy, nie przywiazuje wagi do wygladu zewnetrznego, niezbyt dbam o higiene, czego konsekwencja jest nieprzyjemny buch z pyska! Jestem jednak szczery, prawdomowny i uczciwy, co powinnyscie wszytkie Panie docenic - przeciez czesto wlasnie o to Wam chodzi! ;-)))
Zigi napisał(a):
> Niestety, ja fajny nie jestem! Czesto bywam nieuprzejmy, nie
> przywiazuje wagi do wygladu zewnetrznego, niezbyt dbam o
> higiene, czego konsekwencja jest nieprzyjemny buch z pyska!
> Jestem jednak szczery, prawdomowny i uczciwy, co powinnyscie
> wszytkie Panie docenic - przeciez czesto wlasnie o to Wam
> chodzi! ;-)))
Kochana włożyłaś patyk w mrowisko. To prawda, że bak facetów "Fajnych" tj. takich do wszystkiego jak trzeba. Ostatnim byłem ja, ale to już przeszłość. Posiadła mnie ładna dziewczyna, która jest moją żoną. Ja potrafię być miły, łagodny, uprzejmy, zły. Potrafię mieć gesty i być złośliwym. Kocham na zabój i mogę szybko zninawidzieć. Jak w życiu od jednego do drugiego krótka jest droga. Bądźmy wszyscy tacy jak trzeba.
Pozdrawiam.
> Niestety, ja fajny nie jestem! Czesto bywam nieuprzejmy, nie
> przywiazuje wagi do wygladu zewnetrznego, niezbyt dbam o
> higiene, czego konsekwencja jest nieprzyjemny buch z pyska!
> Jestem jednak szczery, prawdomowny i uczciwy, co powinnyscie
> wszytkie Panie docenic - przeciez czesto wlasnie o to Wam
> chodzi! ;-)))
Kochana włożyłaś patyk w mrowisko. To prawda, że bak facetów "Fajnych" tj. takich do wszystkiego jak trzeba. Ostatnim byłem ja, ale to już przeszłość. Posiadła mnie ładna dziewczyna, która jest moją żoną. Ja potrafię być miły, łagodny, uprzejmy, zły. Potrafię mieć gesty i być złośliwym. Kocham na zabój i mogę szybko zninawidzieć. Jak w życiu od jednego do drugiego krótka jest droga. Bądźmy wszyscy tacy jak trzeba.
Pozdrawiam.
Ja jestem z*******y w kazdym calu - bez dwoch zdan !!!!! A wiecie dlaczego nie mozecie znalezc "fajnego faceta" (jaki to brzmi wogole i co to do cholery znaczy!!) - bo sa juz zajeci przez fajne dziewczyny !!!!!!!!!! A dla Was zostaly ochlapy - wybaczcie "wolni" panowie, ale musialem im wjechac na psyche :)
sensemilian napisał(a):
> Ja jestem z*******y w kazdym calu - bez dwoch zdan !!!!! A
> wiecie dlaczego nie mozecie znalezc "fajnego faceta" (jaki to
> brzmi wogole i co to do cholery znaczy!!) - bo sa juz zajeci
> przez fajne dziewczyny !!!!!!!!!! A dla Was zostaly ochlapy -
> wybaczcie "wolni" panowie, ale musialem im wjechac na psyche :)
Lubię ludzi z dozą samokrytyki:D
Zaje* w każdym calu? jesteś Bogiem? może kimś więcej?
Nie rozumiem tylko tego tekstu z wjechaniem im na psychikę, bo jak dla mnie to po prostu obraziłeś wszystkich którzy nie mają partnera.
Nie wiem czy to narcyzm, czy megalomania, ale proponuje leczenie!!!:D
> Ja jestem z*******y w kazdym calu - bez dwoch zdan !!!!! A
> wiecie dlaczego nie mozecie znalezc "fajnego faceta" (jaki to
> brzmi wogole i co to do cholery znaczy!!) - bo sa juz zajeci
> przez fajne dziewczyny !!!!!!!!!! A dla Was zostaly ochlapy -
> wybaczcie "wolni" panowie, ale musialem im wjechac na psyche :)
Lubię ludzi z dozą samokrytyki:D
Zaje* w każdym calu? jesteś Bogiem? może kimś więcej?
Nie rozumiem tylko tego tekstu z wjechaniem im na psychikę, bo jak dla mnie to po prostu obraziłeś wszystkich którzy nie mają partnera.
Nie wiem czy to narcyzm, czy megalomania, ale proponuje leczenie!!!:D
ja znam fajnego chlopaka, ale on wogole nie chce miec dziewczyny, mowi ze kiedy indziej, ja zresztą też nie chce miec chlopaka, poniewaz uwazam ze nie mozna wtedy byc tak do konca wolnym.Na każdą z nas, przyjdzie kiedyś czas.Wierzycie w przeznaczenie, bo ja tak.Wierze że kiedyś spotkam tego jedynego , najfajniejszego dla mnie oczywiscie, bo istnieją różne definicje piękna.Jeśli Z KIMŚ CI NIE WYSZŁO, TO TYLKO DLATEGO ŻE BYŁO TO PRZEZNACZENIE, WIDOCZNIE NIE BYŁA CI PISANA TA OSOBA.
CZESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!