Widok

fajny ciucholand dziecięcy w centrum Gdańska-gdzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej forumki,
kojarzę że był taki wątek że gdzieś w okolicach ul. Długiej/Motławy jest ciucholand z dziecięcymi rzeczami- wiecie gdzie dokładnie? bo nie mogę znaleźć tego wątku.
I od razu pytanie- czy wiecie czy dostanę tam sukieneczkę na wesele? bo mam dla mojej Madzi dużo sukienek ale takich bardziej codziennych, a wymyśliłam sobie sukienusię najlepiej białą (ale nie typu na chrzest) + kapelusik w kwiatuszki (jego też nie wiem gdzie kupić:(.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gosiaczek - nie wiem czy o to Ci chodziło
http://www.mamatezmoze.pl/index.php?option=com_content&task=view&Itemid=32&id=166
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak, dzięki Blanca:)))
a jeszcze ktoś może wie czy znajdę tam sukienusie?
image
Ten sklep jest z używanymi ciuszkami dla dzieci ?? Bo opis sklepu brzmi bardzo przyjaźnie :-)
Był ktoś tam już, mają ładne ciuszki bo różnie to bywa aaa i czy ceny przystępne :-) ?
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
ja wypowiem sie jutro bo się wybiorę po pracy:) Mam nadzieję że znajdę to co szukam, no i pewnie coś ponad, jak to zwykle bywa;)
image
Gosiaczek, mogę Cię prosić żebyś rzuciła okiem czy dla noworodków są jakieś ładne ciuszki.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie ma problemu;)
image
w Przystanku mama mają bardzo dużo ciuszków. Cenowo jednak wychodzi drogo. Za podobną cenę można nowe w tesco kupić.
Na Stogach na pętli jest też ciucholand tylko dla dzieci, ale też drogo babka ma.
Niewiem jak w Gdańsku ale ja moge Wam polecić ciuholandki dla dzieci w Pruszczu Gdańskim ;)) na każdym kroku sklepik, a zwłaszcza jeden jest cudny tzw.Angielski ciuszki prosto z Angli, polowa to nowe a druga polowa nie nosi wogóle śladow uzytkowania same markowe ciuszki, dzieciaczek wychodzi ubrany jak z katalogu mody bebikowej ;)) do tego jest to komis tak wiec cala masa przydatnych rzeczy za rozsadne pieniadze..naprawde polecam ;))

a i sukieneczke napewno dostaniesz, bo sama tam znalazlam przesliczną dla chrześniaczki a do tego cudne butki z brylancikami za jedyne 15zł :)))
a możesz napisać na jakiej ulicy jest ten ciucholand w Pruszczu ( obok czego - tak orientacyjnie ) mam blisko do Pruszcza chetnie się przejade :-)
to jest na deptaku Ks.Waląga ;)) czyli jak wjeżdzasz do Pruszcza to na pierwszym skrzyżowaniu w lewo i zaraz po prawej stronie zaczyna się długi deptak z ciągiem sklepików, idąc cały czas prosto pojawi się fonatanna na wprost, a sklepik jest po lewej stronie od fontanny napewno poznasz bo witryna jest cała kolorowa i wózeczki stoją na zewnątrz.Tylko tam jest kilka obok siebie tak więc oglądania jest sporo he, a dokładnie ten angielski znajduje się obok Coccodrillo :)))
bardzo dziękuję za info - chyba się wybiorę :-))
Kasia31 byłam w "Przystanku" i rzeczywiście jest tam drogo- rzeczy są i nowe i używane (w komisie), ale np. nowe bodziaki z napisami typu "50% mamy 50% taty" albo "jestem klonem taty" są po 33zł., a wersja używana z napisem "skarb babuni" za 27zł. Sukieneczki niestety nie znalazłam, ale były ok. 30zł. Poza tym rzeczy są ładne, w dobrym stanie, i pewnie trzeba by było przejrzeć bo może są jakieś fajne i też tanie.
image
Gosiaczek dziękuję za informacje. Ceny faktycznie dość drogie, ale przy okazji jak tam będę zajrzą popatrzeć co mają

a ja polecam 2 lumpki - jedne na Przymorzu, drugie we Wrzeszczu :)

Fuks na Obrońców Wybrzeża - znajdziecie coś dla każdego :)
na Morenie też widziałam ich reklamę - ponoć tam jest drugi sklep ;)

i Sklep z Używaną odzieżą na ul. Lendziona :) (kiedyś był tam fryzjer, wchodzi się po schodkach na dół)

poza tym kumpela coś mi mówiła, o sklepie z NOWĄ angielską odzieżą koło Netto :) tylko ceny mają ponoć wysokie :P
AgusiaGda a gdzie dokładnie jest ten FUKS na Obrońców?
koło Tesco na Obrońców - z boku Horyzontu :) jak jest uliczka między Tesco a Horyzontem(i parking) - to po tej stronie jest wejście do sklepu :)
witam plecam w gdyni chylonia dom towaowy box 8 superrrrr
SUPERRRRRRR markowe 50% z metkami .
Duży sklep 180 mk ,cuchy fajne .
Co tydzień całkowita wymiana towaru.
ps czwartek -nowy towar
poniedziałek już 50% ceny
wtorek wszystko po 4 zeta
sroda po 2 zeta
Ciuchy fajne ,dużo młodzieży kupójącej
ul Obrońców Wybrzeża w centrum Horyzont obok tesko
KUPÓJĄCEJ
o zgrozooooooooo
Anka - no to pisałyśmy o tym samym sklepie :)
A czy do tego w Horyzoncie można spokojnie wejść z wózkiem?
image

image
Teraz we wtorek jest wszystko po 5zl a w srode po 3zl ;P Ja dzis bylam tam pierwszy raz od dluzszego czasu i powiedzialam sobie koniec!! Kobiety tam pracujace sa nieprzyjemne. Patrza na kazdego i nie chodzi o to, że ktos moze cos ukrasc, ale patrza jak kto chodzi ubrany :/ co chcą? Patrzą czy to ciuchy z ich lumpiarni? Mogłyby się wziąć do roboty. Stały tam we 3 czy 4 i patrzyły na każdego, po chwili mówiąc coś do siebie szeptem. Naprawdę nieprzyjemna sytuacja :/ Poza tym ciuchy tam naprawdę nadają się już tylko na szmaty :/ nic porządnego. Nawet te "z wieszaków oryginalnych" są poplamione i brudne :/ widziałam dziś oryginalną bluzkę, która miała wielką plamę (wyglądała jak od oleju), a kosztowała 24zl :/ chyba ktoś oszalał :/ Już tam więcej nie pójdę i radzę Wam wybrać inny lumpeks, w którym można cokolwiek dostać :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokladnie tak jak piszesz.Bylam dzisiaj i te baby ryjem szczekaly,brac jak leci nie wybierac tylko 5 zl.Strasznie sie zdenerwowalam i wyszlam.Bardzo sie tam zle kupuje Jedna taka baba tam pracuje blondynka i cycata ta to ma ten pysk niewyparzony.Lepiej zeby ja szefowa wywalila ,a dala inna do sprzedawania.KOLEZANKI przychodz przed godz. 9.00 i wychodza z siatkami fajne rzeczy,pewnie byly juz wczesnie przygotowane.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

do góry