Widok

makijaz-Anna Jasinska

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, czy ktos mial makijaz slubny robiony przez ta Pania? jakie opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po makijażu mam mieszane uczucia...
mieszane czyli jakie? trwały? jak kolory? słuchała uwag?
Kosmetyki, jak i całe wykonanie makijażu było jak najbardziej ok.

Co do uwag to pani Jasińska czasami chce narzucać swoje pomysły, koniec końców można ustalić jakiś kompromis.

Raczej nie zdecyduję się na makijaż, ponieważ pani jest mało zorganizowana i bardzo zawiodła mnie w jednej sprawie gdzie umawiałyśmy się zupełnie inaczej, co bardzo mnir wytrąciło z równowagi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem bardzo zadowolona z makijaży, które wykonywała Pani Ania!
Za każdym razem trzymały się one przez całą noc, bez potrzeby poprawiania, ja natomiast czułam się naprawdę kobieco.
Najlepszy efekt widać na zdjęciach, gdzie twarz jest gładziutka, natomiast oczy pięknie podkreślone i zalotne :)
Szczerze polecam i skorzystam jeszcze na pewno, gdy nadejdzie jakaś okazja! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość! ;)

Dla Pań, które jeszcze nie wiedzą ;)
Zajmuję się nie tylko stylizacją wizerunku ( make-up , stylizacja włosów, doradztwo w zakresie bukietu, biżuterii ), ale także stylizacją paznokci. Z racji iż min.z zawodu jestem artystą plastykiem, wykonuje niepowtarzalne ręcznie malowane wzory na paznokciach ( naturalnych, hybrydowych, żelowych).
Wykonuję: make-up, stylizację ,żele, akryl, hybrydę, regulację brwi, hennę brwi i rzęs, depilację woskiem, naukę makijażu (na co dzień ),doradztwo w zakresie kosmetyków do malowania.
Zapraszam! ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry