Widok
Wg mnie sama za siebie - ale wtedy panna młoda proponuje, a nie narzuca wybór fryzjera i makijażystki. Zresztą podobnie uważam przy wyborze sukienki dla świadkowej - jeśli panna młoda narzuca konkretną sukienkę, to powinna zapłacić za nią (a przynajmniej być gotową opłacić), szczególnie jeśli jest droższa od przecietnych sukienek wyjsciowych.
U nas było dwóch świadków-mężczyzn, więc nie zastanawiałam się nad problemem
U nas było dwóch świadków-mężczyzn, więc nie zastanawiałam się nad problemem

mnie swiadkowa ubiegłą:) mialam byc czesana tylko ja, ale jak przyszlo co do czego, to swiadkowa zostala lekko podmalowana i podpieta i moja mam tez, ale swiadkowa byla szybsza z kasa:)
swiadkowa sama placi za siebie- no chyba ze sa syt jak wyzej ze siostra lub bliska przyjaciolka albo ktos kto chce ladne wygladac i nie ma kaski to mozna dorzucic lecz ogolnie nie jest powiedziane ze trzeba za nia placic.
to zalezy od danej osoby.
poza tym sa tez swiadkowe ktore wcale nie biora makijazu profesjonalnego, tylko same sie malują, bo jesli o fryzurę chodzi to wydaje mi sie ze raczej wiekszosc sie czesze:)
to zalezy od danej osoby.
poza tym sa tez swiadkowe ktore wcale nie biora makijazu profesjonalnego, tylko same sie malują, bo jesli o fryzurę chodzi to wydaje mi sie ze raczej wiekszosc sie czesze:)
też uważam, że każdy płaci za siebie no chyba, że Panna Młoda ma taki kaprys to jak chce to może zapłacić świadkowej np. gdy jak napisano wyżej jest młodszą siostrą :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych