Widok

makijaż permanentny Pruszcz Gdański

Rozważam zrobienie makijażu prmanentnego brwi w Pruszcz gd.
Czy polecacie salon kosmetyczny Kleopatra ( ul. Raciborskiego)
Czy jest ktoś kto już korzystał z ich usług
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam salon agnes i pania agnieszke,
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a korzystałaś z ich usług?
a gdzie mieści się ten salon?mają swoją stronę?
Hej ja korzystałam z jej usług i moja mama również polecam naprawdę super rękę ma salon mieści się na przeciwko Macha, pozdrawiam
Dzięki gemini :) a czy ten salon ma swoją stronę szukam w google i nie mogę znaleźć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ten salon sie miesci w samym centrum, na tym samym pietrze co salon vip gdzie byly vacu fity, jest tam solarium cheyenne,
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
ja robię sobie w sobotę kreski na powiece dolnej i górnej koszt 400 zł ta Pani przyjeżdza do domu, ma również s2wój gabinet w Gdynii widziałam u mojej koleżanki z pracy "dzieło" tej Pani czyli brwi. kreski i usta rewelacja, jak ktoś chętny to podam namiary
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Możesz podać namiary? Jesteś zadowolona z efektu?
ja również poproszę o namiary. Chciałabym zrobić kreski :)
Pani Sylwio prosze podać mi namiary na tę Panią bardzo proszę. Mój adres izur195@wp.pl.
Polecam Agnieszkę Godlewską (Ucińska ) z Gdańska! Rewelacja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Kobieta

jaki krem na noc +30 ?? (213 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

jak schudnąć... :( (191 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (55 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry